Pikku apulainen

23.2.13

On se sitten kätevä. Kun mä siivosin aamupalan jälkeen keittiötä, se laittoi järjestykseen leikkikeittiön. Kun mä aloin kuoria muusiperunoita valmiiksi lounasta varten, se siirtyi jo seuraavan kotityön kimppuun ja järjesteli kuivaushuoneesta haetut vaippapyykit pitkin kylppärin lattiaa. 

Ja kun aikaa vielä jäi, päätti se repiä vessapaperin valmiiksi sellaisiksi käytettävän kokoisiksi paloiksi vessanpytyn viereen. Ja koska se ajattelee myös luontoa, se pisti paperin niin pieniksi silpuiksi, ettei vahingossa tule pyyhittyä takapuoltaan liian isolla palalla metsää.

Lue myös nämä

9 kommenttia

 1. Ihana täystuho!

  Asiasta kukkaruukkuun: Oletteko rokottaneet minityyppiä miten? Oman 2kk muksun rokotusmeiningit lähestyvät ja mietityttää...

  -Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pikku apulainen on kyllä kehittynyt taidoissaan viime aikoina!

   Rokotuksista Minime on saanut ihan kaikki suomalaisen rokotusohjelman mukaiset piikit ja vielä lisäksi suojan hepatiitti a:ta ja b:tä vastaan Finrix-rokotteella.

   Poista
 2. ;-DD Sama meininki! Ja lapsi on sen oloinen, kun olet järjestellyt tavarat takaisin paikoilleen, että "huh, huh duunipäivä alkaa alusta" ja taas on samat tavarat levällään.
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha joo, vähän että just kun mä sain ne järjestettyä, niin taas toi mutsi tuli sotkemaan kuviot.

   Poista
 3. Hui, mua pelottaa toi aika kun kaikki on koko ajan hokeneet, "että ootas vaan sitten kun se kävelee..." Nyt meillä vielä ryömitään. Onko se oikeasti ihan kamalaa eikä siitä saa hetkeäkään hengähdystaukoa? Vai onko tää vaan näitä rasittavia pelotteluja, jotka sitten osoittautuukin vähän vähemmän kamaliksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, vastaukseni sinulle on näemmä tipahtanut tuohon alas. Sieltä siis löytyy!

   Poista
 4. No tää meidän kaveri kans vasta konttii, mutta nopea se on liikkeissään silti! Mä taas olen enemmänkin odotellut tätä aikaa, koska reilun puolen vuoden ikään lapsi tahtoi vain olla kiinni mussa, koko ajan, ihan koko ajan. Että sen kun järjestelee ja repii, kunhan saan tehtyä kotitöitä muulloinkin kuin öisin ja käytyä vessassa ilman sylissä istuvaa lasta. Mutta myönnettävähän se on, että välillä hermoja koetellaan. Oon kuitenkin yllätyksekseni huomannut, että tornadon kanssa asumiseen tottuu.

  VastaaPoista
 5. No tämäpäs kuulostaa aivan liian tutulta! Meillä ollaan myös järjestetty kaapit uuteen uskoon ja myös silputtu vessapaperit. On ne vain niin käteviä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en tiedä, miten kotityöt tulisivat hoidettua ilman!

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe