Littlephanttia hoitolaukun kyljessä

22.3.13

Tiedättehän ruotsalaisen Camilla Lundstenin? Siis sen suunnittelijan, jonka mielikuvitus on luonut räiskyviä ja heleitä kuoseja, joissa kauneus ja veikeys heittävät keskenään yläfemmat? No mä en tiennyt ennen kuin sain lapsen, vaikka Camillan suunnittelemat tuotteet olisivat kyllä iskeneet mun Liisa Ihmemaassa kohtaa Huvikummun -tyyliini jo ennen bebeäkin. 

Meille Lundstenin mielikuvituksen aikaansaannokset päätyivät ensimmäistä kertaa, kun hän viime vuonna teki yhteistyössä Lindexin kanssa Littlephant-lastenvaatemalliston. Lindexin vaaterekiltä kotiutetut sirkuspöksyt on kontittu polvista ohuen ohueksi, mutta onneksi yhteistyö saa jatkoa, kun ensi kuussa Suomen Lindexeihin saapuvat uudet Littlephant-lastenvaatteet.

Mä olen kuitenkin lastenvaatejuttuja enemmän kallellaan tarvikkeistotäpinöintiin. Hihkaisinkin innostuksesta, kun tarkistin männä viikolla Babyshop.com:n* sopivuutta mainostajaksi Lähiömutsin sivuille. Heillä kun on valikoimissaan Lundstenin suunnittelema Littlephant-laukku*, joka kuulemma pelittää hyvin myös hoitolaukkuna monien taskujensa ansiosta. Kyllä on komia kassi! Niin kuin kyllä sen hintakin pääsoin puuvillasta valmistetuksi laukuksi. Mutta jos kuvitellaan, että mulla sattuisi olemaan kukkarossa kolme ylimääräistä oranssia seteliä ja käynnissä vielä hormonihuuruinen pakkomielle saada täydellinen hoitolaukku, tämän laukun kohdalla fanfaarit soisivat.
Laukun kuosivaihtoehdot ovat pirteitä, jopa lapsekkaita, mutta silti läpäisevät heittämällä mun peppipitkätossumaisen tyylisilmäni. Tässä kehtaisi kanniskella muutakin kuin vaippoja ja pukluharsoja. Töitä ja bloggausta päiväuniaikaan harjoittavalle mutsille parasta on, että laukkussa on oma taskunsa 13–17 tuumaiselle läppärille. Jos tuota mustavalkoista laukkua keltaisin nahkaremmein olisi saatavilla reppuna, mä en luultavasti voisi vastustaa kiusausta.

Muita Littlephant-himotuksia voi käydä herättelemässä Littlephantin omassa nettikaupassa, jonne mä päädyin hoitolaukkujen jälkeen kuolaamaan etenkin postereita ja kankaita. Camilla Lundstenin ihania kuvakirjoja taas saa hankittua CDON.com:in* kautta. Siinä samalla voi hioa kielipäätään, sillä kirjoja on vain ruotsinkielisinä. Tai sitten voi simppelisti katsella vain kuvat ja keksiä tarinat itse.

Lue myös nämä

8 kommenttia

 1. jumankauta mikä laukku! toi eka! nanosekunnin ajattelin et tilaan sen heti, mutta onneksi se maksaa ihan hulluna. Ei voi satsata moiseen kun on noin tuhat muutakin laukkua käyttämäti. Jos olisin rikas, tilaisin ton heti. Mut onneksi en oo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiks oo! Toi eka olkapäällä tällaisesta vannoutuneesta reppunaisesta saattaisi kuoriutua laukkuimmeinen.

   Poista
 2. No tiedän, valitettavasti. Ja jos Lekmerissä olis just toi ylin kssi ollut muutama viikko sitten niin tilannut varmaan olisin. Onneks ei ollut, sikakallis. Ja niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai katos, sielläkin on Littlephantin laukkuja myynnissä. Vaikkakaan ei tätä mallia. Mä sain nyt päähänpintymän päällystää vanhan 50-luvun sohvan Littlephantin kankaalla, sikakallilla sellaisella. No onneksi ei oo sitä sohvaa eikä liiaksi rahaakaan, joten tilasin Littlephantin Kakka-kirjan. Ruotsinkielinen kakka-kirja, kyllä!

   Poista
 3. Ooo shit, rakastuin. Tahtoo tuollaisen ja heti! Voittaa kyllä kuusnolla meidän uber nolon Hello Kitty-hoitorepun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mutta Hello Kitty -hoitoreppu kuullostaa jo niin överiltä, että se on melkein kitch! :DD

   Poista
 4. Ja milloinkas pikkukakkonen syntyy? Taidat olla jo viikoilla...17-22?
  Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse arvelisin vatsani perusteella olevani viikoilla 28, mutta kyllä se on kuule ihan puhdasta vauvavuosiläskiä se maha.

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe