Lähiön kirpputorihulinat

13.4.13

Vatsatauti rellestää nurkissa viidettä päivää. Mä alan taas olla tolpillani, joten sairastavien pitkät päiväunet ja pakkoeristys muusta maailmasta saavat kaipaamaan tekemistä. Kun tekeminen kuitenkin rajoittuu kaksion nurkkiin, päätin vihdoin nakata ullakolla pusseissa lojuneet kirppistavarat myyntiin. 

Huutonetistä löytyy nyt jo osa myyntiin tulevista tuotteista. Loppuja heittelen sinne sitä mukaa, kun ehdin. Kaupan on niin kestovaippoja ja imetysvaatteita kuin ne puukengät ja vaikka läjäpäin neuletakkeja. Perheen minein valtaa yhä enemmän tilaa neliöistämme, joten ei auta kuin karsia omistaan.
Ne tuotteet, jotka jäävät myymättä tai joita en ehdi nettiin naputella, päätyvät myyntiin sunnuntaina 28. huhtikuuta pidettävälle Vanhan Herttoniemen pihakirppikselle. Jos ilma vain suosii, voin viime vuoden perusteella vannoa, että kyseessä on yksi kevään letkeimmistä ja kivoimmista tapahtumista.

Menossa on mukana yli 100 taloyhtiötä, joten aarteenmetsästysfiilis on taattu. Samalla voi käydä vaikka kävelyllä merenrannassa ja pistää piknikiksi puistossa. Vaikka nyt kuraisten lumikinosten keskellä ei uskoisi, ihan pian nurmikko taas vihertää ujosti myös täällä Hertsikassa. Me majoittaudutaan myytäviemme kanssa luultavammin jonnekin lähelle Herttoniemen metroasemaa, jotta kukaan ei voi välttyä myyntipisteeltämme. Jos siis majailet Helsingissä ja et ole aikaisemmin ollut seikkailulla idässä, pihakirppiksen aikaan kannattaa pakata retkikassi ja ottaa metro alle!

Lue myös nämä

9 kommenttia

 1. Ai että tuommoiset pihakirppikset ovat ihania! Meidän edellisellä asuinalueella oli kaksi kertaa vuodessa kirppikset! Mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on huikeita. Kunhan nyt vaan ilma olisi myös yhtä huikea kuin viime vuonnakin.

   Poista
 2. Mainostathan ihmeessä vielä lähempänä ajankohtaa, harmittas hirveesti missata! Ja hormonihuuruinen pää kun tuppaa nykyään olemaan kuin seula, niin tämä skenaario on ihan todennäköinen. ;>

  Paranemisia Lähiöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään enää muista mitään, jos en kirjoita ylös, joten tuttu fiilis! Varmasti ainakin Lähiömutsin Facebookissa asiasta mainitsen. Facebookissa on myös pihakirppiksen sivu (linkki postauksessa), johon kun napauttaa "atending", muitutuksia tapahtumasta alkaa tipahdella Fb-feediin!

   Poista
 3. Voi mua harmittaa suunnattomasti kun jää toi pihakirppis väliin kun ollaan poitsun kanssa leireilemässä toi viikonloppu. :( Olisi niin huikeeta. ♥ t. ex-siilitieläinen. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi! Tuntuu kans, että juuri tolle viikonlopulle olisi tyrkylläj jos ja mitä tapahtumaa muutenkin. Huomaa kesän lähestyvän, kun kaupungilla alkaa taas tapahtua <3

   Poista
 4. Jaaha, pitää vissiin harkita jos itsekkin tulisi myymään. Muutama laatikko vaatetta olisi siunaantunut :) Ja jos tekisi omia löytöjä samalla. Kiva kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa! Ainakin viime vuonna meni tosi hyvin kaupaksi viltille levitetyt tuotteet. Mukana oli myös muualta kaupungista tulleita myyjiä, jotka pystyttivät kojunsa sinne, minne mahtuivat :)

   Poista
 5. Hitsi ku meil on just menoa tolloin :(

  VastaaPoista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe