Vappupalloilua

1.5.13

Hattarantuoksuiset vapputerkut Pohjanmaalta! Vietin työnjuhlaa vuosikymmenien perinteitä kunnioittaen ja töitä tehden. Tosin nykyään vanhempieni auttaminen vapputorihulinoissa tuntuu duunia enemmän lomailulta ja juhlalta. Villasukat jalassa, vyölaukku vyötäröllä, ripset hattarassa ja hiukset tuulessa leikkivien heliumpallojen pörröttäminä tuntui ihanalta olla taas markkinahumussa ja asiakaspalvelutyössä. Praatata ruotsia, kieputtaa sokerivaahtoa tikun ympärille ja olla auttamassa lapsia vapun vaikeimmassa päätöksessä – heliumpallon valinnassa. 

Nyt mukana hääri myös pieni ruskeasilmäinen maskotti punaisissa tennareissaan. Se oli haltioissaan ilmapallomerestä ja olisi tahtonut ajaa sata kierrosta rämisevässä karusellissa. Se otti päikkärit torikojun hälinässä ja valitsi ensimmäiseksi vappupallokseen punaisen pupujussin. Se kikatti vappuhuiskan rapistessa ja taputti muovitorven tööttätessä. Maskotin ja valoisien aamujen takia tänä vappuna ei tarvittu edes herätyskelloa – tyyppi heräsi kätevästi juuri ennen herätyskellon hälytystä vähän ennen viittä. Että vaikka kuinka ihana juhlatyöpäivä olikin, toivottavasti maskotti ymmärtää kemujen olevan nyt ohi. Bailausta ei arkena tarvitse aloittaa jo aamuyöstä.

Lue myös nämä

8 kommenttia

 1. Myöhästyneet vapuntoivotukset sinne teillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, oli kiva vappu, toivottavasti sielläkin!

   Poista
 2. Me jätettiin vapputoreilut tänä vuonna väliin, mutta onneks tulee kevätmarkkinat jotka onki itten isommat kun tuo vapputori :)

  Ihana pirtsakoita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en olekaan ollut mestoilla kevätmarkkinoiden aikaan kymmeneen vuoteen! Jestas, miten aika juosta jolkuttaa. Kivoja kevätmarkkinoita teille!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hihi, joo oli kyllä ihana työ- ja juhlapäivä samassa paketissa!

   Poista
 4. Mistä tuo minimen hattu on? Meidän muksuilla kun saa aina olla nykimässä pipoa korville ja tuo näyttäisi aika pakallaan pysyvältä.. Ja onhan se muutenkin tosi kivan näkönen :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Jenni JJ:n talvilätsä. http://jennijj.fi/ Nyt kaupassa on vain kesäkotsia myynnissä, mutta mä luulen, että Jenni voisi talvilätsänkin tehdä tilauksesta.

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe