Tänään taitaa olla sellainen päivä

2.7.13

Yleensä sen tietää jo aamusta. Herätessä on aikaansaava olo, sääennuste näyttää hyvältä ja aamiaiskattaus näyttää niin herkulliselta että tekisi mieli hihkua. Tai ottaa kuva. Silloin tiedän, että tänään taitaa olla Instagram-päivä. Päivän aikana eteen tuntuu tulevan normaalia enemmän kauniita ja ilostuttavia tilanteita ja asioita, joista nappaan nopeasti puhelimella kuvan ja postaan ne Instagram-tililleni.

Sitten välillä unohdan instaamiset moneksi päiväksi tai jopa viikoksi, ja kuvat tallentuvat ainoastaan järjestelmäkamerani muistikortille. Kunnes taas tuntuu, että tänään taitaa olla sellainen päivä. Viime aikoina olen yrittänyt skarpata ja käyttää Instagrammia ainakin joka toinen päivä. Se on hauska tapa pitää arkisesta elosta pientä kuvapäiväkirjaa. Tallentaa kuvia hetkistä, joita ei ehkä koe sen arvoiseksi, että jaksaisi kaivaa isoa kameraa esiin.

Koska näyttää siltä, että jaksan pitää Instagram-tilini aktiivisena, kutsun halukkaat seuraamaan pientä kuvapäiväkirjaani. Mut löytää sieltä käyttäjänimellä lahiomutsi. Jos sinulla ei ole luuria, johon Instagram-sovelluksen saa, kuviani voi seurata myös nettiselaimen kautta.

Toivottavasti huomenna on taas sellainen päivä!

Lue myös nämä

15 kommenttia

 1. Ja yritäksä nyt vielä väittää, että nää kaikki on siltä samalta aikaansaavalta päivältä? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D Ovat yhden aikaansaavan kesän varrelta poimittuja.

   Poista
 2. Samaa kysyisin kuin edellinen. :D Hyvältä ja kivalta päivältä näyttää jokatapauksessa. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no ei sentäs! Siinä on otteita monelta kivalta ja hyvältä päivältä kesän aikana.

   Poista
 3. Ai kun tulikin hyvä mieli näistä kuvista. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tulee niistä hyvä mieli! Tästä voisi siis vetää kliseisen johtopäätöksen: elämän ihanuus on arjen pienissä asioissa.

   Poista
 4. Itse olen juuri uuden puhelimen johdosta löytänyt tieni instagrammiin! Ja voin sanoa että täälläkin on juuri tuollaisia päiviä. Jäänkin seuraamaan sinua myös instagrammissa ;)

  VastaaPoista
 5. Milloinkohan meille tulisi sellainen päivä, että saa jotain extraa aikaan? Tulisi edes sellainen päivä, että saa ne perusjutut tehtyä :D

  www.mineamarissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisina päivinä otetaankin sitten kuvia silityslaudalla makaavasta kissasta, puhkikuluneista potkareista ja pyykkinarulla roikkuvista vaipoista :D

   Poista
 6. Terveiset täältä Kalliosta (visiittikutsu edelleen voimassa). Sitä minä vaan, että ihanan paljon oli kuvia RUOASTA! onkin jo ehkä hirvee nälkä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihihi! Mä laitan sulle pian brunssitiedustelua!

   Poista
 7. Toi ihanan keltanen keitto näyttää super hyvältä! Saisko reseptin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi saisit – jos mä yhtään muistaisin, mitä siihen tuli :DDD

   Poista
 8. Ihana voikukkatyttö :)

  VastaaPoista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe