Vaunuverho rattaisiin – päiväunirauha kaupungillakin + arvonta

20.9.13

Raskaana ollessani mä vannotin itseni pitämään vauvavuosilupauksia, jotka olen sittemmin rikkonut. Vannoin, että minustahan ei tule niitä mutseja, jotka levittävät huuliinsa vain vauvan pyllyrasvaa, vaan käytän myös huulipunaa. Pari kertaa punasin huuleni, minkä seurauksena vauva oli punaisia pusujälkiä täynnä. Lupasin, että minä luen Hesarini nautiskellen ja huolellisesti läpi, sillä äitiysvapaallahan on vain aikaa. Kun lukemattomien sanomalehtien pino kuukausien jälkeen alkoi ahdistaa, peruin yli kymmenen vuotta jatkuneen tilauksen.

Ainakin yhden itselleni tekemän lupauksen olen kuitenkin onnistunut pitämään: en ole kulkenut kaupungilla vauvanvaunujen kanssa, joiden kuomuun olisi kiinnitettynä pyykkipojilla harso. Raskaana ollessa ajatus vauvakiesin verhoamisesta oksennuksen, pissan ja kakan hallinnointiin tarkoitetulla välineellä tuntui kaiken lopunkin ihmismäisyyden uhraamiselta äitiyden alttarille. Noh, nykyään en enää ajattele pukluharson ja pyykkipojan tekevän lopullista tuhoa lapsen vanhempien elämälle. Mutta silti itse pidän pyykkipojat pyykkinarulla ja harsot sottupytty- ja eritehommissa.
Meillä rattaat muuttuvat päiväunisopeksi, kun kuomun eteen kiskaistaan Kurtis Baby Peace*-vaunuverho. Tässä kesällä napatussa kuvassa Brion Pony-rattaisiin kiinnitettynä näkyvä harmaa Tiger-kuvioinen vaunusuoja* suojasi keskelle tammikuista talvimyrkyä syntynyttä vauvaa myös paukkupakkasilta ja hyytävältä tuulelta. Kesällä paksusta luomupuuvillasta valmistettu verho suojaa kiesissä matkustavaa lasta taas auringolta suodattaen yli 99 prosenttia uv-säteistä.

Toki verhoksi voi kiskaista pulkurätin sijasta ihan vain vaikka kauniin huivinkin. Tai ommella paksummasta ja suojaavammasta kankaasta itse vaunuverhon käyttäen kiinnityksessä purjerenkaiden ja suihkuverhopidikkeiden yhdistelmää. DIY-versio mun olikin tarkoitus tehdä elämää helpottamaan, sillä vaikka meillä oli jo se yksi Kurtisin harmaa vaunuverho, kahden rattaan yhdistelmässä oltiin vähän väliä tilanteessa, jossa vaunuverho oli epähuomiossa jäänyt niiden pyöräkellarissa olevien rattaiden taskuun.
Mutta kun lastentarvikeverkkokauppa Sannas.fi* tahtoi tehdä yhteistyötä ja antaa meille joitain tuotteita valikoimistaan, valitsin meille liljansinisen vaunusuojan Jungle-kuosilla*. Nettikaupassa on myös paljon muita lempituotteitamme, kuten Aarrekid collectionin luomupuuvillaisia vaatteita*, joista Minimellä postauksen kuvissa päällään Sannas.fi:stä saatu pitkähihainen t-paita Salaperäinen laakso -kuosilla*.

Nettikaupan valikoimista meidän käytössä olevia tuotteita ovat lisäksi muun muassa Jackson Reecen kosteuspyyhkeet*,Sophie The Giraffe -klassikkolelut*, LifeFactoryn lasipullot* ja Punaisen Norsun Herra Hauki -haalarit*.
Mutta takaisin vaunusuojiin. Jos teillä tai kaverilla on tarvetta astetta tyylikkäämmälle rattaiden päiväuniverholle, nyt tarkkana. Voit nimittäin voittaa yhden vapaavalintaisen Sannas.fi:n varastossa olevan Kurtis Baby Peace -vaunuverhon jättämällä tämän postauksen kommenttiosioon terveisesi. Kommentissa pitää käydä ilmi nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi. Vastausaikaa on perjantaihin 27. syyskuuta asti. Voittajaan otan yhteyttä henkilökohtaisesti, minkä lisäksi hänen nimimerkkinsä julkaistaan Lähiömutsin Facebook-sivuilla.

Lue myös nämä

179 kommenttia

 1. Onhan se tosiaan nätimpi ja varmasti käytännöllisempi kuin pyykkipoikaviritelmät.

  prin-cipessa[at]hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Vähän kiva postaus , ja totta tuo , että huulipunat on lasten poskilla :))

  Sanomalehtiä en tilaa minäkään enää , se vaan jäi , sitä kummemmin miettimättä.

  Ja vaunusuojana meilläkin kurtis babyt.


  IHanaa viikoloppua

  VastaaPoista
 3. Norjassa (en tiedä miten Suomessa on käytäntö) neuvolassa ohjeistetaan välttämään vaunujen peittämistä harsoilla, huiveilla tai ylipäätään millään. Jos lapsi rauhoittuakseen tarvitsee näkösuojaa suositeltiin vaunun peittämistä vain osittain, jotta ilma vaihtuu vaunujen sisällä riittävästi. Lämmön takia pakkasellakaan suojalla ei ole merkitystä, kun lapsi pakataan ja puetaan muuten riittävästi.

  Miten peittävä/hengittävä kyseinen suoja on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole Norjan käytännöstä kuullutkaan. Enkä Suomenkaan neuvolassa ole asiasta kuullut puhuttavan. Talven viimassa suojalla on mielestäni suuri suuri merkitys vauva-aikana; kun puhuri ei pääse tuulemaan suoraan lapseen, pakkanenkaan ei tunnu niin jäätävältä. Kyllähän se itsekin talvituulessa tarponeena tietää.

   Suoja on paksua puuvillaa, eli en kyllä sanoisi hengittäksi. Mutta eihän sillä tietenkään tilkitä koko kuomun suuaukkoa umpeen, vaan levitetään vain suojaksi eteen. Kuvissakin näkyy aika hyvin se, miten suoja normaalistkin asettuu. Siinä on myös alaosassa lyhyet narut, joilla suojaa saa rullattua ylemmäs alakulmasta tai vaikka nostettua toisen kulman kokonaan ylös. Me ei olla niitä kuitenkaan käytetty. Ehkä jos olisi ollut kesävauva ja olisi tarvinnut suojaa auringolta mutta ei viimalta, nekin olisivat tulleet käyttöön.

   Poista
  2. Mulle sanottiin Naistenklinikalla, että kannattais välttää niitä harsoja tai muita huiveja - tai jos niitä käyttää, voisi ainakin välillä tunkea itse pään sinne taakse ja katsoa, kulkeeko happi.

   Sen jälkeen kyllä vähän ihmettelin kun näin vanhempia, jotka on suunnilleen teipanneet sen aukon kiinni huiveillaan - yksillä näytti olevan ihan kudottu matto, voi helvetti sentään.

   Me ei siis käytetty mitään suojaa, vaikka kuljettiin paljon ulkona koko talvi. Lapsi nukkui kärryissä tyytyväisenä kuin patonki.

   Poista
  3. (Tosin oma kätilöni oli ollut Ruotsissa töissä vuosia, ja oli ehkä siksi poikkeus harsojen välttelyssä. Mutta mahtava tyyppi oli, sain ihan loistavaa tukea kaikkeen häneltä. Vieläkin on ikävä.)

   Poista
  4. Tyytyväisenä kuin patonki :DD Sinä onnekas! Meidän patonki nukkui tyytyväisenä ehkä sen ekan kuukauden, minkä jälkeen päiväunista tuli helvettiä ja tyyppi päätti pitää vaunulakkoa yli 8 kuukautta. Ja kun sitten vihdoin 100 prosenttisen kantorepulla kulkemisen jälkeen rattaat taas voitiin ottaa käyttöön, päiväunirituaaleilla oli edelleen iso merkitys. Jos verhoa ei oltu muistettu pakata oikeiden kärryjen taskuun, lapsi huusi parikin tuntia väsyään, kunnes nukahti itkuunsa. Mutta kun verhot kiskoi eteen, se oli merkki, että nyt on uniaika. Ja uni tuli melko nopeasti. Nykyään onneksi verhon unohtuminen ei ole katastrofi ja päiväuneen vajotaan helpommin. Mutta ilman verhoa unien kesto on melkein puolet vähemmän kuin suojaa antavan verhon kanssa.

   Poista
  5. :D

   Jotenkin aina järkyttää se, miten erilaisia mukelot ovat. Minusta voisivat kaikki nukkua tyytyväisenä kuin patonki ja syödä kaiken, mitä eteen kannetaan! Ja tyytyä siihen, että päivässä luetaan esimerkiksi kymmenen kirjaa korkeintaan.

   Meillä toteutuu yksi kolmesta.

   Poista
  6. Meillä ei myöskään ole käytetty vaunujen edessä mitään suojaa ja molemmat tytöt ovat nukkuneet hyvin kesät talvet. Toki suojia saa puolestani käyttää, jos niitä tarvitaan vauvan rauhoitteluun, kunhan pitää tuon happiasian mielessä :)

   Poista
 4. Meillä vaununsuojana toimii nykyään vauvanpeitto ja pyykkipojat kun edellinen halpa ja heikkolaatuinen suoja hajosi =( Kurtis Babylle olisi siis käyttöä =)

  virpi.jalkanen(at)elisanet.fi

  VastaaPoista
 5. Olisi tosi kiva ja tervetullut tuollainen vaunuverho. On vain vähän hintava hankinta meille siihen nähden, että se on "pelkkä" vaunusuoja. Ilomielin vastaan kyllä ottaisin, jos arpaonni suosisi! Muuten voisi ehkä harkita DIY-versiota!

  sairainmamma@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Noi on kivannäköisiä! Meillä on yksi suojus, mutta toista tarvittaisiin. Meillä 1,5v ikäerolla lapset ja välillä nukkuvat rattaissa samaan aikaan.
  neppulijee(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 7. Vauvavuosilupauksia tuli tehtyä (ja ennen kaikkea rikottua) täälläkin :D
  Huulipunaa äiti voi ehdottomasti käyttää, julkisesti en sitten ainakaan imetä, lähden sitten mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen omiin menoihin... pyh ja pah näille ja miljoonalle muulle lupaukselle :D :D

  Me ollaan myös kaksien rattaiden (ja yhden vaunuverhon) loukussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja se sähköpostiosoite ois jenni.leh@suomi24.fi :)

   Poista
 8. Täällä mentiin esikoisen kanssa erilaisilla harsoviritelmillä, tälläinen vaunuverho oli koko ajan tarkoituksena hommata... :D Esikoisen kanssa tällä tuskin enää käyttöä olisi, mutta alle 2 viikkoa vanhan pikkusiskon kanssa käyttöä varmasti on :)

  emilia.jaatinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Oih, mä olen juuri se mutsi, joka on ripustanut nätin puklurätin (paperi-)nipistimillä kuomuun! Ehkä tämä arvonta mut pelastais, ja meidän katu-uskottavuus olisi taas palautettu siedettävälle tasolle. ;)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana tuo vaunusuoja. Olen juuri niitä saamattomia laiskureita, jotka kietaisevat kuomuun sen puklurätin, joskus jopa epähuomiossa hieman pukluisen. En saanut hankittua tällaista, vaikka siitä kovasti haaveilin. Tälle siis tosiaan olisi käyttöä! Teillä on käytössä kivat kuosit :)

  lottiina@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Uudelle tulokkaalle kelpaisi kyllä, ehkä sisko antaisi sitten nukkua rauhassa...
  Lindabjork.bjrk@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mä olen käyttänyt semmoista palestiinalaishuivia (vai mitä ne on ne semmoiset ruudulliset hapsulliset) kiinnitettynä tukkaklipsuttimilla, vai mitä torakanhampaita ne nyt onkaan. Mäkään en kyllä niitä pyykkipoikia pystyis käyttää. Ei meillä kyllä sellaisia olekaan. Ihan pikkuvauvalla käytin kyllä värikkäitä harsoja, kun silloin mulla ei vielä ollut sitä huivia :D.

  strigoaica(at)gmail.com

  VastaaPoista
 13. Olisi suojalle tarvetta, kun en vieläkään ole saanut sellaista hommattua ja rättisysteemillä ollaan menty :)

  Miia K.

  miia.karhulahti at suomi24.fi

  VastaaPoista
 14. Mie koitin "näppäränä" tyttönä ommella vaunun kuomun eteen suojaverhon. Ei toimi ei. Kuminauhaviritys toisessa päässä toimi ihan ok, mutta verho oli niin tiukka ettei sitä kuomun eteen saanu viritettyä. Harmittaa niin kun nätin kankaan pilasin, että nakkasin sen tekemien ompelukoppaan odottamaan tulevia tilkkutöitä sitten eläkkeellä. Eli pyykkipojilla ja pussilakanalla mennään. Kamala asettelu aina. Tarttenu verhon siis! Olisi. Itseasiassa ostanut sellasen jos olisin tiennyt niitä myytävän. Katotaan kuinka käy, joudutko ostaan vai postisko onni:) Kiiperi kiiperinkilot@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääh, nätin kankaan pilaaminen, i so feel you!

   Poista
 15. Osallistun! :)

  kahvipapu85@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Meillä vaunut on peitelty näin kesäisin hyttysverkon ja virkatun peiton yhdistelmällä, mutta pikkuhiljaa ne taitaa olla aika siirtää talvisäilöön, joten tuollaiselle olisi tarvetta!
  Himmu / wewwaton(a)gmail.com

  VastaaPoista
 17. voi,mä mä yritin olla eka kommentoija mutta mun puhelin jumittui... mutta mä NIIIIN haluiaisin tuon suojan. syyt siihen ovat seuraavat: 1. se on musta tosi makee ;) 2. mun suloinen kuopukseni ei nuku kuin pimeässä (luojalle kiitos suomen syksystä ja pimenevästä ajanjaksosta!) 3. mä oon aika paljon pohjois-norjassa (n.3kk per vuosi),missä tuiskuttaa ja tuulee ja sataa vaakatasossa lunta talvisin ja kesäisin taasen ei oo tietoakaan pimeästä tai edes hämärästä tietoakaan (paula,nuo oli norjassa järkyttyneitä että viime maaliskuussa nukutin vauvaa ulkona äidin puuvajassa myrskyn takia itkuhälyyttimen kanssa,joten älä usko niitten ilman saanti juttuja,kyllä sinne happea tulee,itse käärivät vaunut tuulipusseihin ja fleecepeitot vaunujen suu aukon eteen kun menevät ulos... ;D sori yhdyssanavirheet!!). 4. tää on varmasti mun viimeinen vauva,niin voit valita kelle annan tämän kun en enää itse tarvitse,eli tavallaan tulisi 2 onnekasta yhden sijaan 5.mä olin niin etukäteen kuvitellut kaikki valmiiksi ja mikään (nukkumiset,imetys, syöminen yleensäkin, jne.) ei mennyt kuin elokuvissa,ja nyt nää vaunu-unet on mun päivittäinen pelastus ja hurjan tylsillä jutuilla toteutettuna (eli musta fleecepeitto ja ne pyykkipojat) sen vaaditun näkösuojan takia. syysterveisin sanna
  sannareinikka@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Äh, mitä välii. Itse en käytä mitään, annan ilman kiertää. Ihan ahdistaa kun kuumillakin ilmoilla lapset on pakattu umpioon ja suojattu niin et ihme jos lämpöhalvaukselta on vältytty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ajattele. Näitä esimerkkejä tästä tyhjiöpakatusta elosta on! Jotkut käyvät lastensa kanssa telttailemassakin. Nukkuvat koko yön siellä umpiossa, jukoliste!

   Poista
 19. Täällä ja yks puklurättiverhoilija! Oli sentäs sininen, auttaaks se? :D Oishaa tommoin kuvioitu vähä stailimpi... Yks harso on aika pikkujuttu kuites, ku voi mennä kauppaankin kakat rinnuksilla. Kerran vaan, mut kuites. :P
  Mirtsu mira.raiha@wippies.fi

  VastaaPoista
 20. Tää ois niin kiva myös meidän tulevalle talvivauvalle :)

  emilia.hellman@mail.com

  VastaaPoista
 21. Joulukuussa syntyvä pikkuveli tarttee ehottomasti tollasen suojaverhon, eli mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 22. Oi miten ihania! Meilläkin on ihmeellisesti kyhättynä tavallinen puklurätti (puhdas tietenkin...) siinä edessä, tämmönen olis kätsy ja tois vähän tyyliä :) sofiabenigni@hotmail.com !

  VastaaPoista
 23. Tulevan huhtikuun vauva tarvitsee ehdottomasti tuon,esikoisella ei ollut ja on kovasti harmittanut niitä puklurättejä viritellä.

  silge78@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Mukana arvonnassa! Näkösuojan tarvii meilläkin päiväuninukkuja, laittaisin harson jos kehtaisin napata pari pikkupoikaa taloyhtiön telineeltä lainaan tai viittisin ostaa ihan tätä varten.. :) Ratasosassa ei harso enää pysy ilman jotain virityksiä, kopassa oli jotkut kumilenksut, joiden oikea käyttötarkoitus ei selvinnyt.
  Ansku
  anniinakt@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Mukana arvonnassa! Näkösuojan tarvii meilläkin päiväuninukkuja, laittaisin harson jos kehtaisin napata pari pikkupoikaa taloyhtiön telineeltä lainaan tai viittisin ostaa ihan tätä varten.. :) Ratasosassa ei harso enää pysy ilman jotain virityksiä, kopassa oli jotkut kumilenksut, joiden oikea käyttötarkoitus ei selvinnyt.
  Ansku
  anniinakt@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Meille on vauva vasta tuloillaan, mutta kyllä tuollainen olisi hieno. Mukana arvonnassa siis.

  Hahmakettu@luukku.com

  VastaaPoista
 27. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 28. Oih! Meille kun saisi tuollaisen! Tällä hetkellä suojan virkaa toimittaa juurikin tuo harso-pyykkipoika viritelmä... :D

  elvie@netti.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..ja Elina oli siis nimimerkki :D

   Poista
 29. sisarusrattaisiin tuollaisen tarvitsisin toiselle osapuolelle -joten onni osukoon kohdalleni :P :) /jennialsen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Ihana <3. Mukana myös :)! outiukk(at)gmail.com

  VastaaPoista
 31. Meillä puklurätit käytössä odottelemassa sitä minun ompelemaani persoonallista ja ihanaa vaunuverhoa... Alan epäillä että sitä ei koskaan ole tulossa.

  VastaaPoista
 32. Arvonnassa mukana, etten heikkona hetkenä erehdy pukluharsoa vaunuihin virittämään tai kulje itse kaula paljaana, kun oma huivi on vaunuissa. Vaippaharsoja en sentään vaunuun laittaisi, ehkä..

  VastaaPoista
 33. Ole viritellyt erilaisia huiveja vaunusuojaksi ja on ollut tarkoitus ommella kunnon suoja rinkuloilla. Kankaat olisi, mutta ompelukoneita en ole saanut esille yli vuoteen...

  VastaaPoista
 34. Eilen alkoi äitiysloma, kaikki muu tarvittava lienee hankittuna, mutta vaunusuoja uupuu. Just tällainen nätti kelpais niiden valkoisten kauhtuneiden sijaan, joita monilla täällä toisessa lähiössä näkee... Ellei onni suosi arvonnassa, pitääkin tutustua tähän verkkokauppaan!

  anni2455 at gmail piste com

  VastaaPoista
 35. Kelpais! Vielä tässä on unia jäljellä. Sen jälkeen pääsis kiertoon joulukuun uudelle kaveritulokkaalle :)

  mmaira.en@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Kelpaisi.
  ulla.kuntola@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Meillä ei ole vielä rattaitakaan, kun la on vasta ensi vuoden puolella. Mutta onpa tyylikkäitä kuosivaihtoehtoja! Toivottavasti onni osuu kohdalle. Kiitos myös aiemmista kestovaippavinkeistä ja alennuskoodistakin, pari erilaista merkkiä meni tilaukseen kokeiltavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sähköposti oli patikka at gmail piste com

   Poista
  2. Kiva jos kestovaippavinkeistä oli jeesiä! Yritän joku kesä ehtiä kirjoittamaan myös muista käytössä olleista vaippamerkeistä hyvät ja huonot kokemukset.

   Poista
 38. Viimeksi eilen ihailin Bebesissä vaununsuojia kun olivat -20% alessa. Itselläni käytössä juurikin tuo harso pyykkipoika viritelmä joten kyllä kelpaisi tämä arvonta voittaa.
  -Terhi

  terhi.franssila@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Meillä on kans jo samanlainen, mutta harvoin tosiaan oikeissa rattaissa kiinni ;D meidän poika nukkuu mös paremmin pimeässä, joten tarpeeseen tulee..

  Anu T. / anu.tuovinen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 40. Kiinnostavaa toi Norjan homma. Meillä on käytössä tällä hetkellä Snooze Shade (http://www.snoozeshade.com/for-single-prams-pushchairs), tosin stressaan kyllä aina sitä että kiertääkö ilma. Onhan toi kyllä aika paksua kangasta, vaikka onkin sellaista reikäistä. Mutta vaikuttaa kyllä merkittävästi päiväunien kestoon (aika suunnilleen tuplaantuu verhoilla). Johtuuko sitten pimeydestä vai happivajeesta, sitä en tiedä.

  henriikka.eloluoto@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Tuollainen verho on kyllä kätevä, varsinkin jos niitä ois kaksi. Meillä on käytössä Dooky-liina vaunuissa ja sellaiselle olisi tarvetta myös turvakaukaloon automatkoilla. Mies tosin olisi varmasti tyytyväinen ihan harsoviritelmiinkin, koska Dookyn hinnan kuultuaan sain kuulla vähän vinoilua... :)

  samaaalto@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan noiden hinta aikamoinen pelkäksi kangasrepaleeksi. Ja siksi onkin ollut vuoden ajan tarkoitus tehdä toisiin vaunuihin se DIY-versio. Kummasti sitä "pelkkää kangasrepalesta" ei vaan ole saanut aikaiseksi ommella. Olikin kiva, että saatiin toinen verho, ni ei tarvi enää vetkutella, että ompelisko vai ei.

   Poista
 42. Tahtoo tahtoo :) pkposio@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Tähän mennessä en ole raaskinut ostaa Kurtisia, vaikka niitä joka kerta kaupassa hiplaan. Tällä hetkellä mennään siis juurikin sillä nololla puklurätti+pyykkis -viritelmällä. :) Harso on sentään yleensä värikäs...
  annamari.nyyssonen@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Täällä yksi joka kulkee harso ja pyykkipojat viritelmällä.. :D

  Tuollainen verho on ollut ostoslistalla jo ennen pojan syntymää, mutta mutta enpä oo saanut vielä hankittua... Mukana ehdottomasti jospa se onni kerrankin suosisi.
  tikrukin @ gmail.com (poista välilyönnit)

  -kitina-

  VastaaPoista
 45. Meillä on 1 tuollainen, mutta se on aina väärissä vaunuissa :) Eli toinen tulisi tarpeeseen. Ja, joo - todellakin käytän vaunusuojaa lapsen siellä nukkuessa. Ja kovilla pakkasilla lämmittämässä hengitysilmaa. Ei ne monet kerrokset vaatetta lämmitä sitä hengitysilmaa, mitä vauvaa sisäänsä vetää. Ja en usko, että kenenkään vaunut on mallia "umpio", ettei sinne ilma kiertäisi. Teltassakin kun tosiaan nukutaan.

  VastaaPoista
 46. huikee blogi! toivon että voitan.
  sara.virmajoki@gmail.com
  nimim.sarppanen

  VastaaPoista
 47. Muahahaa! Näin nämä äitiyden ennakkoluulot näköjään vaihtelee äidiltä toiselle, minä nimittäin vannoin aikani etten ikinä ostaisi tuollaista kangaskaistaletta ja maksaisi siitä itseäni kipeäksi, kun harso/pieni peitto yms. ajaa saman asian. Lapsen ollessa vauva pidin vaunusuojaa juuri sellaisena hömppänä, jolla uusia vanhempia höynäytetään, varsinkin kun kaverini osti niitä monta eri väristä jotta voi vaihdella niitä fiiliksen mukaan. Enää en tosin jaksa suhtautua asiaan yhtä suurella intohimolla kuin vauvan ekana kuukausina, mitä väliä millainen kangaskaistale sitä lasta suojaa :) Joten kokeillaan pääsenkö minäkin lopullisesti syömään sanani!

  ruusu107(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah! No mä olisin kyllä voinut nähdä itseni myös ajattelemassa noin. Tosin pukluharsoa en olisi silloinkaan käyttänyt, vaan ommellut itse kätevillä kiinnityssysteemeillä olevan verhon.

   Poista
 48. En ymmärrä näkösuojaa talvivauvalla mutta viimalta suojauksen kyllä :) jenni.silvennoinen@gmail.com.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkösuoja onkin enemmän tarpeen, ainakin meillä, vasta lapsen kasvaessa. Uni tulee paremmin, kun ei näkökentässä niin paljoa jännää katseltavaa.

   Poista
 49. Nähdessäni tämän arvonnan, ajattelin,että tämä minun on voitettava, kerrankin saisi arpaonni suosia. Mutta apua, reilu 50 osallistujaa jo nyt :D
  Muuutta, kokeillaan onnea, eli mukana!

  krista.sallstrom@suomi24.fi

  VastaaPoista
 50. Mukaan!
  -Jonna.
  jonnanygren(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 51. Otin vihdoin selvää näistä blogiasioista tämän arvonnan innoittamana. Nyt mulla on oma nimimerkki ja seuraan sun blogia virallisesti! Kiitos kirjoituksista, mä oon saanut täältä hyviä nauruja, tuunausideoita, liikutuksen kyyneliä lähes joka tekstistä (hormonit?) ja myötäelämistä hetkissä, jotka vaan jokaisen pitää ainakin sen kerran kokea uuden vauvan myötä :)

  sanni.kaikkonen@helsinki.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hienoa! Ja voi kiitos itsellesi piristävästä kommentista!

   Poista
 52. Aikoinaan omassa blogissani syntyi suunnilleen sota asiasta mutta olen edelleen sitä mieltä että jos vaunut kuuluisi jollain tievulla peittää, sellainen tulisi vaunujen mukana tai ainakin erillisenä lisävarusteena. En ole keksinyt vieläkään että miksi semmousta kuuluisi käyttää tyyliin jatkuvasti, pari kertaa olen auringon vuoksi laittanut mutta talviviima ei makuuasennossa vaunukopassa nukkuvan vauvan naamaan tule ellei kyse ole sitten todella turbulenssistä myrskytuulesta ha silloin ri väkttämättä tarvi ulos edes mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitin kännykällä ja sen kyllä huomaa! :D noh...

   Poista
  2. Hahha, no ei se siinä ainakaan meillä jatkuvasti roiku, vaan ainoastaan päiväuniaikana. Muuten pidetään jemmassa rattaiden taskussa, vaikka nyt kuvausta varten piti vähän filmata.

   Talviviima ei ehkä puhalla suoraan nukkuvan vauvan naamaan, mutta sen talviviiman mukana lentävä loska ja lumi kyllä. Tämä kävi ilmi, kun päivää sairaalasta kotiutumisen jälkeen lähdettiin ennenaikaisena syntyneen vauvan kanssa Kättärille tarkastukseen. Samalla reissulla kurvattiin heti kaupungille, kun koko vaunun sisus oli ihan kostea sinne tuiskussa lentäneestä lumesta. Että kyllä sitä välttämättä tarvii etenkin autottoman ulkona liikkua silloinkin, kun sää on ihan perseestä ja epäinhimillinen.

   Meillä ei vaunujen lisävarusteena ollut myöskään saatavissa esimerkiksi peittoa, makuupussia tai juuri näihin meidän kieseihin suunniteltuja jalkapeittoja. Silti sellaisia olen tarpeellisena pitänyt ja hankkinut.

   Poista
  3. Sadesäällä sadesuoja on yleensä randomia rättiä parempi, suojaa sekä vaunut että lapsen. Toki useimmiten näkee että sadesuojasta jäänyt pikkuriikkinen aukko on sitten vielä tukittu tarkasti harsolla mutta meidän vaunuissa ainakin on heittoaisa jolloin työntösuuntaa voi vaihtaa siten että lumi tai vesi ei sada vaakasuorassa suoraan siitä sadesuojan jättämästä aukosta.

   Poista
  4. Mutta ehdottomasti sitä mieltä olen kuitenkin että kukin tyylillään! :)

   Poista
  5. Tuossa kertomassani esimerkissä vaunut oli toki suojattu sadesuojalla, mutta niin vain se Helsinginkin talvi osaa yllättää puhureillaan.

   No joo, mun puolesta esimerkiksi toiset telttailijat saavat ihan vapaasti halutessaan pitää lumimyräkässäkin teltan ovea raollaan, mutta mä vedän sen kiinni :DD

   Poista
 53. Oi voi, minä olen noita monet kerrat katsellut ja hipistellyt lastentarvikeliikkeessä. Hinta vain on kirpaissut, mutta onhan tuo varmasti laadukas. Kyllä vain ilomielin laittaisin meidän vauvan vaunuihin tuollaisen, toivotaan että onni suosii :)

  Nimin. "Tipitii"

  anna-mari.k1@luukku.com

  VastaaPoista
 54. Haha, meillä on harso pyykkipojilla suojana :D harso tosin on hieno violetti eläinkuosinen vain suojatarkoitukseen varattu... Kyllähän tuommonen silti kelpais :) Pitääpä samalla kehua, että sulla on ihana blogi. Löysin sen melko vasta ja kahlasin sitä monta tuntia läpi - välillä ihan itku silmässä :) T. Heli ja Enni 3 kk

  VastaaPoista
 55. Meilläkin olisi tuolle tarvetta kun joulukuussa tulisi toinen perheenjäsen. Esikoisen kanssa harsot ja aina kadoksissa olleet pyykkipojat tulivat tutuksi.. ;)

  saara.lautala@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Moi,

  Mekin mukana arvonnssa, useasti tuollaista katsonut, en ole vain raaskinut ostaa ja harsolla mennään. Värillisellä tosin ja on varattu tuohon tarkoitukseen ei pyllyn pyyhintää. ;D

  -Miia
  miia-mariia(miukumauku)suomi24. fi

  VastaaPoista
 57. Voi nolous! Itse kyllä olen käyttänyt nimenomaan harsoa ja pyykkipoikia, kun yritän välttää vain yhteen tarkoitukseen rajallisen ajan käytössä olevia tavaroita, aina kun mahdollista! Ehkä pitäisi sittenkin vaihtaa mitä pikimmiten vaunupeittoon harson sijaan. Joten toivottavasti voitan!

  Mutta et kai ole tosissasi, että haluat että kaikki osallistujat laittavat sähköpostisoitteensa spämmirobottien ulottuville?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itsekään diggaile siitä, että joudun pyytää ihmisiä laittamaan sähköpostinsa kommenttiin. Vedinkin blogihistorian ekat arvonnat niin, että huhuilin voittajien perään myöhemmin. Ja siinä oli ihan pirunmoinen homma, sillä joudoin toitottaa asiaa moneen kertaan, mutta lopulta jouduin tehdä yhdenkin arvonnan uudestaan, kun kaikissa Lähiömutsin some-paikoissa huhuilun ja usean uusintakierroksen jälkeenkään voittajaa ei löytynyt. Vähäisestä blogiajasta en viitsi käyttää enää aikaa moiseen.

   Tietenkin jos blogger-tililtä löytyy sähköposti, sitä ei tarvitse kommenttiin laittaa. Mutta sulta esimerkiksi sellaista ei löytynyt - kannattaa lisästä. Lisäksi uskoisin, että suurin osa blogeissa pyörivästä jengistä osaa kyllä antaa mailinsa siinä mallissa, että robotit eivät niitä sähköpostiosoitteiksi tunnista. Suurimmalla osalla ihmisistä on myös kakkos- kolmos- tai nelossähköposti, joita voi käyttää tällaisissa tilanteissa, kun ei tahdo sitä pääsähköpostiosoitettaan kaikelle kansalle kertoa.

   Poista
  2. Hyvä pointti. Suurin osa ei välttämättä tule takaisin tai sitten huomaa voittajapostausta. Bloggerin iso puute on, ettei voi antaa sähköpostiaan niin, että vain bloggaaja sen näkisi.

   Itse tein sen virheen että liitin blogger-tilini henk. koht. sähköpostiini, joka on omalla nimelläni, ja monesta syystä en mielelläni liittäisi sitä blogiin. En tiedä voisinko lisätä blogger-tililleni sähköpostialiaksen, joka ei liity omaan nimeeni. Aloin käyttää bloggeria vasta muutama viikko sitten, en ole täysin vielä perehtynyt sen ominaisuuksiin... Jos joku osaa neuvoa, niin neuvot tämän suhteen ovat tervetulleita!

   Poista
  3. Joo, on todella iso puute, ettei voi jättää osoitettaan vain bloggaajalle. Nyt kun miettii, on ihan älytöntä, että sellaista vaihtoehtoa ei ole.

   Mun blogger-tili on myös mun henkilökohtaisella maililla luotu, mutta julkisena sähköpostina näkyy blogin sähköpostiosoite. En nyt yhtään muista, miten sen olen vaihtanut, mutta mahdollista se siis on.

   Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  5. Ah, sulla on oikein oma domain! Mietin, että pitäisikö ihan vaan hankkia uusi gmail-osoite nimelle Mums ja laittaa se vaan tuon blogin "tietoja minusta" tekstikenttään. Täytyypä katsoa, onnistuuko. Sitten siinä on vaan se huono puoli, että sähköpostit menevät eri laatikkoon, google-tilien välillä niitä kai ei voi forwardoida.

   Poista
 58. Mukana arvonnassa :)
  marjo.a.manninen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 59. Hauskaa, olet ensimmäinen "kohtaamani" henkilö jolla on ollut samanlainen vannomus :) en voi itsekään sietää harso pyykkipoika yhdistelmää, enkä ole sitä ikinä käyttänyt. Itse virkkasin suojan bugaboihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkattu suoja on varmasti nätti! Jos vain sulla on sattumoisin vaikka blogi, jossa on ohje siihen, olisin iloinen linkistä. Voisi olla kiva vauvalahja etenkin kesäbebeille.

   Poista
 60. Onpas ajankohtainen arvonta meille eli mukana arvonnassa!

  Jootus

  jootus[at]gmail.com

  VastaaPoista
 61. Me ostettiin talvivauvalle Dooky-merkkinen suoja, hyväksi on todettu, mutta toiselle olisi meilläkin käyttöä kun noita rattaitakin on kahdet. Kurtisin vaunusuoja on ollut toiveissa, joten olis ihan mahtava voittaa. :)

  VastaaPoista
 62. Me löydettiin kirppikseltä AddStrollerin vaunusuojus mutta toisellekin olisi tarvetta. Mä olen nimittäin joutunut turvautumaan harsoviritykseen turvakaukalon kanssa liikkuessa kun olen halunnut suojata vastasyntyneeni uteliaiden ihmisten kurkisteluilta. Alunperin ajattelin että tekisin suojuksen itse mutta silloin en vielä tiennyt että tuoreena äitinä mulla ei ensimäiseksikään ole aikaa ja toiseksi en malta poistua vauvan viereltä ompelemaan. :)

  VastaaPoista
 63. Täällä korvessa ei vissiin oo niin justiinsa, harsot ja pyykkipojat on käytössä joka vaunuissa :) Meillä oli ikean eläinkuviollinen harso ja pyykkitelineen mukana tulleet muoviset pyykkipojat. Hyvin ajoi asiansa :)

  tikamp ja gmail.

  VastaaPoista
 64. Meilläkin on käytössä nyt puolentoista vuoden ajan ollut Kurtis Baby Peace. Pinkki alkaa olla hailukka kaikesta auringonpaisteesta, mutta voi miten ihana tämä on ollut! Hienoa kun sulla on tämmöisiä helpotuksia jo ekan kanssa! Mä tajusin helpottaa elämääni tämän, kunnollisen kantoliinan ja laadukkaan itkuhälyttimen muodossa vasta kolmannen lapsen kohdalla! Ja voi miten toivon että olisin nuukailematta ostanut kaiken jo esikoisen aikana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän sen tunteen, kun vihdoin hankkii jonkun kunnollisen välineen ja ihmettelee, miksi ei ole tehnyt sitä jo aikaisemmin. Olisi samalla rahalla voinut nauttia helpommasta (ja ehkä kivemmasta ja nätimmästäkin) elosta samalla rahalla ja / tai vaivalla.

   Poista
 65. Vautsi, tuollaisella olisi käyttöä kyllä meillä neidin päiväunien suojana:)!
  -elsi
  elisa151{at)hotmail.com

  VastaaPoista
 66. mulla on tällä hetkellä ostoslistalla vaunuverho, joten osallistun arvontaan :)

  leppakerttu7@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Ei olla onneks tarvittu mitään rättejä, vaan vauva nukkuu tyytyväisenä ilman näkösuojaa. Kivempi vauvalle kun saa nauttia raittiista ulkoilmasta ja katsella maisemia kunnes silmät painuu kiinni ja nukahtaa. Itse tykkään myös nähdä vauvan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei toi verho nyt sentään niin ihmevempele ole, että sen raittiin ulkoilman suodattaisi sisäilmaksi :D Pakkasilla toki lämmittää hengitysilmaa vähän, kun lämpö ei pääse niin helposti haihtumaan, mutta se on kuitenkin vain kangas lepattamassa kuomussa.

   Poista
 68. Apua, en edes tiennyt tarvitsevani tuollaista! Mutta nyt olen vauvan odottelussa taas yhden asian viisaampi :D

  lolajaleia@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, miten sitä sitten määritellään tarvitseminen :D Mutta ei siinä, hurjan iloinen olin, että saatiin toinenkin verho toisiin rattaisiin. Vähän helpompi ja nätimpi arki, joten kelpaa mulle.

   Poista
 69. Tuollaista tarvittaisiin kipeästi täällä :)

  marjut.pihlajamaki@gmail.com

  VastaaPoista
 70. En panisi pahakseni jos pääsisin huivi/pyykkipoika-virityksistä eroon...
  jasmin.kesalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Juuri tällaista olen ajatellut markkinoida pian vauvan saavalle siskolleni, on tosi kätevä! Mukana siis arvonnassa, sisko ilahtuisi varmasti :)

  VastaaPoista
 72. Meillä on myös ongelmana juurikin se, että on kahdet rattaat ja vain yksi vaunuverho. Aina se verho on juuri niissä rattaissa, jotka ovat sillä hetkellä kotona kun verhoa tarvittaisiin. Joten toinen samanmoinen olisi meidän talouteen enmmän kuin tervetullut. :)

  sofia.palola@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 74. Meinasin juuri tuollaisen ostaa tälle meidän kolmannelle vauvalle, mutta hinnan takia en sit raskinu. Meillä on nyt pinkki harso suojana, joka on vaan käytössä suojana. Eli tuommoinen suoja olisi kyllä NIIN ihana saada!
  hanna.tiri@hotmail.com

  VastaaPoista
 75. Käyttöön tulisi!
  Mukaan kivaan arvontaan!
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Olisipa kiva päästä kokeilemaan harso-pyykkipoika -viritelmän tilalle.
  Hiisukas (hiisukas@gmail.com)

  VastaaPoista
 77. Juu totta tuo sanomalehtihomma! Mä ehdin vielä lukea ne lehdet noin 4-5 ensimmäistä kuukautta. Sit oli pakko perua tilaus. Vähän päälle 1v tyypin kanssa lukeminen on ihan mahdotonta kun se on hereillä. Onneksi meen kohta töihin! Siellä meinaan plärätä päivän lehden ja juoda kupin kahvia aamuisin. Ihan rauhassa :D
  muffinaround(a)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nykyään mä luen lehdet ja syön aamupalani rauhassa, kun ne sekä aamupalarauhan tarjoilee duunipaikka :D

   Poista
 78. Mä oon tähän asti vaan käyttäny niitä harsoja (tosin niitä kuvioituja nätimpiä) suojana, joten oikea suoja olis kyllä kiva saada.

  VastaaPoista
 79. Voisin vaihtaa pyykkipoika-harsovirityksen tuohon, joten mukana!

  katki
  ks.raisanen@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Meillä on ollut käytössä itseni ompelema yksivärinen aurinko/tuulisuoja, mutta noita Kurtisin suojia olenkin aina ihastellut. Eli mukana arvonnaassa ollaan!

  Risutin / http://risutin-huhtikuunhelmi.blogspot.fi/
  krista.sakkinen@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Eikös ton suojan saa turvakaukaloonkin kiinni ? Meillä on ipana äärettömän tarkka siitä, että aina pitää olla pieni trikoinen viltti heitettynä kaukalon päälle kun autoillaan. Jos viltti jostain ihmeen syystä sattuu unohtuun kotiin, niin sen kyllä huomaa sitten jokainen kanssamatkustaja. Ja siitäkin toi suoja olis niin kätevä, kun käydään usein kaupassa niin, et heitetään kaukalo vaan vaunurunkoon kiinni jos neiti on nukahtanu automatkalla, niin ei unet sit häiriintyis kauppaan mentäessä. Nyt vaan sormet ja varpaat ristiin, että kerrankin onni potkasis ! :-D

  benjaholes at hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aika huono näissä autoiluun liittyvissä asioissa, mutta käsittääkseni sen turvakaukaloonkin saa kiinni. Etenkin niihin uudempiin, joissa on se aurinkolippa tms.

   Poista
 82. Joskohan sitä kolmannelle ja viimeiselle lapselle tällaisen saisi aikaiseksi. :D Aiemmille ei ole tullut hankittua, koska käyttöä olisi ollut ehkä kolmena kesän aurinkoisimpana päivänä, talvella touko- ja maalisvauva olivat niin isoja, etteivät enää ihan pienistä hätkähtäneet.

  tiibacka ät gmail piste com

  VastaaPoista
 83. Meillä on mitä ihmeellisempiä huivi/rätti/takki yms. viritelmiä käytössä, joten olisi ihanaa saada moinen suoja!

  VastaaPoista
 84. Tarpeellinen olisi. Joten mukana ollaan arvonnassa
  idisca@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Mukaan ja tosiaan lahjaksi menisi läheiselleni. suklaapeikko@hotmail.com :)

  VastaaPoista
 86. Kohta se olisi meilläkin tarpeellinen! matkallamariag@gmail.com

  VastaaPoista
 87. Meillä tarvittaisiin toinen, kun tuntuu verho olevan aina niissä väärissä rattaissa :)
  -Miljustiina- milja.tuomaala@gmail.com


  VastaaPoista
 88. Oishan se kyllä kiva omistaa vähän siistimpi vaunusuoja!
  pieniatarinoita@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 90. mä oon se pyykkipoikarättiharsoilija, joka ekan kohdalla koitti säästää kaikesta vauvakamasta, kun niiden käyttöikä on niin lyhyt ja tavarat uutena kalliita. jotkut tosin myös käytettynä (esim emmaljungan vaunut, joita en omista). nyt tokan kohdalla harmittaa kun jotkut tavarat vaan yksinkertaisesti helpottaa arkea ja miellyttää silmää. ja se on jonkin verran tärkeää joten juurikin siksi haluaisin nuo kauniit vaunuverhot.

  hirvonen.sari.johanna@gmail.com

  VastaaPoista
 91. osallistun! munozminna@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Tuon olen aina halunnut, mutta en ikinä raaskinut rahapulassa ostaa. Nyt siis toivotaan arpaonnea! nurmi.kati@googlemail.com

  VastaaPoista
 93. Auts.. Vaihdoin tällä viikolla vaunujen harson nättiin huiviin, mutta kiinnittimenä toimii edelleen valkoiset pyykkipojat. :D
  Eli täällä todellakin tarvittaisiin tuollaista ihanaa vaunuverhoa. :)

  Oumisa & pikkuneiti

  Oumisa@hotmail.com

  VastaaPoista
 94. Tämä on yksi sellainen asia, jota en ole ostanut, koska pidän turhana rahastuksena. :D Kovimmilla pakkasilla käytin harsoa vaunujen suojana, mutta sittemmin ei rattaissa ole ollut mitään suojaa. Kesällä ja nyt syksyllä neiti on kyllä nukkunut lähinnä sisällä päikkäreitä (rattaissa halutaan vain aina istua ja katsella maailmaa...), mutta ehkäpä tämmöinen verho voisi auttaa siinä, että rattaissakin saisi hieman nukuttua? Hmm. Niin, jos voittaisin, niin kokeilisin – ja jos olisi meillä turha, niin lahjottaisin raskaana olevalle kaverilleni.
  miraana(ät)hotmail.fi

  VastaaPoista
 95. Oon näitä kuolannut mutta en oo raaskinut ostaa joten puklurätillä ollaan menty.
  Elmeri
  kahvipapu85@hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Meillä maha-asukki pysyttelee tiukasti vatsassa vaikka laskettu aika oli ja meni. Vaunusuoja on ainoa asia, joka on hankkimatta ja josta olen kuullut hyvää. Tulisi varmasti käyttöä!

  -Marjukka

  marjukka.asiainen(at)netti.fi

  VastaaPoista
 97. Harso ja pyykkipoika käytössä, ensimmäisellä kerralla hätävara, mutta "vauva" on jo yli vuoden vanha, ehkäpä aika vaihtaa jo. Mukava arvonnassa.

  Satu VP

  satuvartiainen83@gmail.com

  VastaaPoista
 98. Ilmojen kylmetessä tulisi tarpeeseen!

  -Pinja

  pinja.eklund(at)gmail.com

  VastaaPoista
 99. Kaksi aiempaa muksua joutui tyytymään harso, huivi, paita ja takki virityksiin. Marraskuun lopulla syntyvä kuopus olisi varmasti enemmän kun innoissaan, jos saisi uuden ja päheen vaunuverhon!

  -Jenni

  ahtonen.jenni@gmail.com

  VastaaPoista
 100. Täälläkin ei ei harsoille tuohon tarkoitukseen. Huivi tai vaunuverho kauniimpia. :)

  jullek@hotmail.fi

  VastaaPoista
 101. Moi, arvonnassa mukana! :)
  - Marju, maankelt@gmail.com

  VastaaPoista
 102. Mukaan arvontaan!
  anni.maria.jarvinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 103. Arvonnassa mukana. Kiitos. :)
  -Heidi V
  Heidi.w69@luukku.com

  VastaaPoista
 104. Itsellänihän vaunuverhona toimii Hemtexin prinsessapyyhe(?) pyykkipojilla kiinnitettynä. :D Joten ehkäpä tyylikkäämmälle viritykselle olisi tilausta.

  laitinen.hanna84@gmail.com

  VastaaPoista
 105. Hieno blogi. Osallistun♥ kat.su.line@hotmail.com

  VastaaPoista
 106. Mukana arvonnassa! Mulla on itse tehty vaunuverho, mutta se on liian ohut suojaamaan auringolta.

  VastaaPoista
 107. Mukana arvonnassa! Loisto blogi! :)
  Tinde+Minimän
  tiina_karlsson_@hotmail.com

  VastaaPoista
 108. Minä oon käyttänyt sitä sun kammoksumaa harsoviritelmää, välillä pyykkipojilla, välillä ilman solmujen avulla. Esikoisen aikaan noita ei juuri täällä näkynytkään, mutta en kyllä meinannut tälle uudelle tulokkaallekaan hommata kalliin hinnan vuoksi. Meillekin siis kelpaisi söpömpi versio...
  - Anne
  anne.sakkinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 109. Tollast on toivottu jo pitkää ja ollaa suojauduttu lähinnä mukana oleval pitkähihasel paidal auringon paisteelt jos meinaa häikästä silmii kesken päikkäreitten ku ollaa liikentees joten toi ois tooosi tarpeellinen.
  lilli.tervio@hotmail.com

  VastaaPoista
 110. Onhan tuo suloinen. Sannasilta saa myös kauniita ja käteviä sormiruokailualustoja!

  VastaaPoista
 111. Kelpaisi meillekin :)

  Elina, saved106@hotmail.com

  VastaaPoista
 112. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 113. Oispa kiva voittaa kerrankin jotain, on niin kätsy palkinto nyt, että!
  aadatimlin@hotmail.com

  VastaaPoista
 114. Noh, ei tuolla nyt umpiota vaunuista saa, joten mukana arvonnassa; )
  hammihei (@) gmail (piste) com

  VastaaPoista
 115. Me niiin tarvittais tällainen :) mukana ollaan!

  satu.uusikallio@gmail.com

  VastaaPoista
 116. Tällainen on ollut jo pitkään hankintalistalla mutta jostain syystä edelleen meillä roikkuu tarpeen tullen suojana puisilla, isoilla pyykkipojilla kiinnitetty oranssi harso joka toimii tarvittaessa myös imetyksen suojana kaupungilla :D Tarvetta siis olisi!

  sanja.kannus (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 117. Minun on pitänyt tehdä oma DIY-versio vaunuverhosta, lapsi on tosin jo 5kk ja tuo on edelleen suunnitteluasteella, joten Kurtis tulisi tarpeeseen. :)

  VastaaPoista
 118. Tarpeeseen tulisi syksyn viimoihin, kun vanha koki kovia ja uuden hankinta olisi edessä!

  sisujamami@gmail.com

  VastaaPoista
 119. Sini:
  Hihii, mä olen ollut se äiti jolla on ollut omia virityksiä huiveista tai muista räteistä lasten nukkuessa. Ja aina nähdessäni näitä hienoja suojia miettinyt pitäiskö munkin panostaa ja ostaa hieno suoja :)
  sinikka.pulli@gmail.com

  VastaaPoista
 120. Mukana arvonnassa :)!

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 121. Olisi mahtavaa voittaa! Siilitytsi at gmail.com

  VastaaPoista
 122. Tälläista meille kaivattaisiin! :)
  aisha18 () netti.fi

  VastaaPoista
 123. Meillä vaunuverhona toimii Punaisen Norsun Herra Hauki-peitto, mutta neiti pitää sitä myös uniriepuna. Tarvetta ihan oikealle vaunuverhollekin siis olisi, ettei pienen tarvitsisi kiskoa peiton kulmaa kainaloon vaan saisi ihan koko peiton. Valitettavan usein meillä myös peitto unohtuu parvekevaunuihin ja päiväuniakaan reissussa sitä kaipaillaan. veera.tepponen@gmail.com

  VastaaPoista
 124. Meillä vaunuverhona toimii Punaisen Norsun Herra Hauki-peitto, mutta neiti pitää sitä myös uniriepuna. Tarvetta ihan oikealle vaunuverhollekin siis olisi, ettei pienen tarvitsisi kiskoa peiton kulmaa kainaloon vaan saisi ihan koko peiton. Valitettavan usein meillä myös peitto unohtuu parvekevaunuihin ja päiväuniakaan reissussa sitä kaipaillaan. veera.tepponen@gmail.com

  VastaaPoista
 125. Meillä vaunuverhona toimii Punaisen Norsun Herra Hauki-peitto, mutta neiti pitää sitä myös uniriepuna. Tarvetta ihan oikealle vaunuverhollekin siis olisi, ettei pienen tarvitsisi kiskoa peiton kulmaa kainaloon vaan saisi ihan koko peiton. Valitettavan usein meillä myös peitto unohtuu parvekevaunuihin ja päiväuniakaan reissussa sitä kaipaillaan. veera.tepponen@gmail.com

  VastaaPoista
 126. Mukana arvonnassa. :) Samalla haluan myös kiittää ihanasta blogista. Löysin blogin, kun odotin tytärtäni ja ihastuin heti. Nyt tyttö on 9 kk vanha, ja minä olen edelleen yhtä ihastunut. Kiitos!

  Nimim. Saara K.
  saara.kohl(at)gmail.com

  VastaaPoista
 127. Olispa ihana verho pikkutyypin syksyisille päiväunille !

  Nimim. Liina
  liina.makipatola(at)gmail.com

  VastaaPoista
 128. Ihana suoja! Esikoinen on tulossa parin viikon päästä ja tuo olisi kyllä kiva hänelle :)

  Kata, kteikari at hotmail.com

  VastaaPoista
 129. Mukana arvonnassa! Olisipa hienoa saada tyylikäs vaunusuoja poitsulle. Voittaisi tähtikuosisen harson, joka on tosin kiinnitetty astetta hienommilla pyykkipojilla :)

  Päivi, paivi81@hotmail.com

  VastaaPoista
 130. Mukana arvonnassa! Olisipa hienoa saada tyylikäs vaunusuoja poitsulle. Voittaisi tähtikuosisen harson, joka on tosin kiinnitetty astetta hienommilla pyykkipojilla :)

  Päivi, paivi81@hotmail.com

  VastaaPoista
 131. Voi miten tulisi tarpeeseen, kun syksyn kylmät viimat alkoi puhaltaa suoraan vaunuun. Eli mukana arvonnassa.

  Elina, elinaterho(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 132. Mukana arvonnassa!

  Essi, essipee@hotmail.com

  VastaaPoista
 133. Terveiset! :) T.millesiini
  millesiini@gmail.com

  VastaaPoista
 134. Tulisi kyllä tarpeeseen :)
  Jenni.HL(a)gmail. com
  //JenniHL

  VastaaPoista
 135. Käytän vaunuverhona harsoa, jonka kiinnitän pyykkipojilla :) eli Kurtis Baby Peace -vaunuverholle olisi käyttöä.
  hannesalo(at)netikka(piste)fi

  VastaaPoista
 136. Pyykkipojat oon sentään korvannut lapsen värikkäillä purulelu-ketju-mikälie -leluilla, mutta kankaana menee tällä hetkellä just se likainen harso. Ja minä kun olin aina aatellut hankkivani tällaisen, tää on siis mun rikottu vauvavuoden lupaus.
  Mielellään siis osallistun kisaan jos vielä ehdin mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sähköpostiosoite on emmi.huttunen@gmail.com

   Poista
 137. Siis pitäisikö tätä ehdottaa äitiyspakkaukseen, niin kaikki veronmaksajat voisivat yhdessä osallistua tällaisen välttämättömyystarvikkeen hankkimiseen ihan jokaiselle äidille? Voi hyvänen aika, 34,90€! Miettikää hyvät ihmiset, lähdettekö mukaan tällaiseen kulutushysteriaan, jossa etenkin pienten lasten vanhemmat yritetään saada näkemään tarpeellisena kaikki mahdolliset lastentarvikkeet, joita meille tuputetaan! Juuri nämä ovat tuotteita, joita nähdessä hävettää, kun miettii mitä aasialaiset riistotyöläiset ajattelevat tehdessään kuumissa tehtaissa 12 tunnin vuoroissa tällaisia länsimaalaisten "tarpeisiin". Uhraavat ihmismäisyytensä meidän äitiyden alttareillemme?

  Kun harson ja sen parin pyykkipojan "arvo" on alle euron, käyttäisin niitä ylpeänä, katu-uskottavuutta voi tuoda myös järjen käytön näkyminen. Ja ajatelkaa em. yhdistelmän jälleenKÄYTTÖarvoa, harsoja voi pestä ja käyttää vuosia, lasten tarpeiden loputtua niin siivoamiseen kuin fillarin putsaukseen, luistinten kuivaamiseen tai vaikka askarteluun. Eli en osallistu arvontaan, kiitos.

  VastaaPoista
 138. OSOITUS SIITÄ MITEN SAIN MINUN LAINAA

  Olen Caroline Jordan nimi, tällä hetkellä asuu TX, Yhdysvallat. kaksi lasta ja olin jumissa vuodesta 2013 rahoitustilanne ja tarvitsin jälleenrahoittaa ja maksaa laskuni. Yritin hakee lainaa eri laina yrityksille sekä yksityisille että yrityksille mutta koskaan menestys, ja useimmat pankit vähentynyt minun luotto. Mutta Jumala on se, olin käyttöön laina lainanantaja, joka antoi minulle laina 120 000 USD dollaria ja tänään olen yrittäjä ja lapseni voivat hyvin. Jos yhteyttä sijoituspalveluyrityksen viitaten turvaaminen lainaa ilman vakuuksia, kunniaa tarkistaa, ei yhteistyötä allekirjoittaja vain 2 % korkoa ja parempi takaisin suunnitelmia ja ajoittaa, ota yhteyttä Taylor Walker lainan INC. Hän ei tiedä, että teen tämän, mutta haluan ihmisten tietävän, kuinka hyvä hän on. Ja haluan myös Jumalaa siunaamaan häntä enemmän. Ota heihin yhteyttä heidän sähköpostitse: 3067516878@qq.com tai t.w3067516878@gmail.com

  VastaaPoista
 139. Hyvä päivä Sir / Madam,

  Tämä on Keski Trust Micro Financial Service International. . Olemme hyvämaineinen, laillinen ja rekisteröity yhtiö. Hyväksytty Yhdistynyt kuningaskunta (Iso-Britannia) ja Etelä-Afrikan hallitus auttaa ihmisiä lainan rahoitusapua paikallisia ja kansainvälisiä tällä erityisen uutta tammikuussa 2015 olemme myös osa rahoitusyhtiö ja raha tekee yritys. Autamme kannustaa ja toimii edistäjänä vähentää taloudellisia rasituksia hyvin rohkaiseva hintaan. Annamme lainat yksityishenkilöille ja AK-toimivat kehon tarvitsevat taloudellista apua niistä mukavuutta kohtuullinen etu 4,9% Onko sinulla huono luotto-tai olet tarvitsevat rahaa maksaa laskuja? jos olet kipeästi apuamme sinun täytyy lukea huolellisesti yhtiön laina hakulomake, joka on liitetty tähän viestiin sitten täyttää ja saada takaisin meille, jos olet tyydyttää niin voimme edetä tapahtuman. Odotamme teidän nopea vastaus.

  Palvelut Sulatettu ovat:

  Refinance
  Home Improvement
  Keksijä Lainat
  Auto Lainat
  Velka
  Luottoraja
  Toinen kiinnitys
  Business Lainat
  Omat lainat
  Kansainvälinen Lainat
  Paras vakuutena lainan
  Cash Loan
  Edullinen laina
  Internet Laina
  Halvat lainan korko
  Lifestyle Loan
  Yhteinen Loan
  Equity Loan
  Pieni laina
  Suora
  Rahoitus lainarahaa
  Koti Omistaja Loan
  Pankkilaina

  Mikä tahansa taloudellinen vaatimus ovat, Laina Central Trust Micro Financial Service aina auttaa. Ei sosiaaliturvaa eikä luotto tarkistaa, 100% taattu. Odotamme avulla voimme palvella sinua. Ystävällisin terveisin, Odotamme Nopea vastata. Keski Luottamus on kaupankäynnin tyyli Keski Trust Micro Financial Limited. Keski Trust Limited: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Kotipaikka: St Crispin talo, Duke Street, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Rekisteröity Englannissa: 07020381, alv-numero 765353512 luvalla ja valvonnassa Financial Conduct Authority numerolla 631303, Sinun tulisi ystävällisesti yhteyttä meihin Sähköpostiosoite Centraltrust.uk.za@inbox.lv tai Centraltrust_consultant.uk.za@outlook.com, Odotamme vastata auttaa ratkaisemaan taloudellisia ongelmia ....

  VastaaPoista
 140. Hyvä päivä Sir / Madam,

  Tämä on Keski Trust Micro Financial Service International. . Olemme hyvämaineinen, laillinen ja rekisteröity yhtiö. Hyväksytty Yhdistynyt kuningaskunta (Iso-Britannia) ja Etelä-Afrikan hallitus auttaa ihmisiä lainan rahoitusapua paikallisia ja kansainvälisiä tällä erityisen uutta tammikuussa 2015 olemme myös osa rahoitusyhtiö ja raha tekee yritys. Autamme kannustaa ja toimii edistäjänä vähentää taloudellisia rasituksia hyvin rohkaiseva hintaan. Annamme lainat yksityishenkilöille ja AK-toimivat kehon tarvitsevat taloudellista apua niistä mukavuutta kohtuullinen etu 4,9% Onko sinulla huono luotto-tai olet tarvitsevat rahaa maksaa laskuja? jos olet kipeästi apuamme sinun täytyy lukea huolellisesti yhtiön laina hakulomake, joka on liitetty tähän viestiin sitten täyttää ja saada takaisin meille, jos olet tyydyttää niin voimme edetä tapahtuman. Odotamme teidän nopea vastaus.

  Palvelut Sulatettu ovat:

  Refinance
  Home Improvement
  Keksijä Lainat
  Auto Lainat
  Velka
  Luottoraja
  Toinen kiinnitys
  Business Lainat
  Omat lainat
  Kansainvälinen Lainat
  Paras vakuutena lainan
  Cash Loan
  Edullinen laina
  Internet Laina
  Halvat lainan korko
  Lifestyle Loan
  Yhteinen Loan
  Equity Loan
  Pieni laina
  Suora
  Rahoitus lainarahaa
  Koti Omistaja Loan
  Pankkilaina

  Mikä tahansa taloudellinen vaatimus ovat, Laina Central Trust Micro Financial Service aina auttaa. Ei sosiaaliturvaa eikä luotto tarkistaa, 100% taattu. Odotamme avulla voimme palvella sinua. Ystävällisin terveisin, Odotamme Nopea vastata. Keski Luottamus on kaupankäynnin tyyli Keski Trust Micro Financial Limited. Keski Trust Limited: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Kotipaikka: St Crispin talo, Duke Street, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Rekisteröity Englannissa: 07020381, alv-numero 765353512 luvalla ja valvonnassa Financial Conduct Authority numerolla 631303, Sinun tulisi ystävällisesti yhteyttä meihin Sähköpostiosoite Centraltrust.uk.za@inbox.lv tai Centraltrust_consultant.uk.za@outlook.com, Odotamme vastata auttaa ratkaisemaan taloudellisia ongelmia ....

  VastaaPoista
 141. Hyvä päivä Sir / Madam,

  Tämä on Keski Trust Micro Financial Service International. . Olemme hyvämaineinen, laillinen ja rekisteröity yhtiö. Hyväksytty Yhdistynyt kuningaskunta (Iso-Britannia) ja Etelä-Afrikan hallitus auttaa ihmisiä lainan rahoitusapua paikallisia ja kansainvälisiä tällä erityisen uutta tammikuussa 2015 olemme myös osa rahoitusyhtiö ja raha tekee yritys. Autamme kannustaa ja toimii edistäjänä vähentää taloudellisia rasituksia hyvin rohkaiseva hintaan. Annamme lainat yksityishenkilöille ja AK-toimivat kehon tarvitsevat taloudellista apua niistä mukavuutta kohtuullinen etu 4,9% Onko sinulla huono luotto-tai olet tarvitsevat rahaa maksaa laskuja? jos olet kipeästi apuamme sinun täytyy lukea huolellisesti yhtiön laina hakulomake, joka on liitetty tähän viestiin sitten täyttää ja saada takaisin meille, jos olet tyydyttää niin voimme edetä tapahtuman. Odotamme teidän nopea vastaus.

  Palvelut Sulatettu ovat:

  Refinance
  Home Improvement
  Keksijä Lainat
  Auto Lainat
  Velka
  Luottoraja
  Toinen kiinnitys
  Business Lainat
  Omat lainat
  Kansainvälinen Lainat
  Paras vakuutena lainan
  Cash Loan
  Edullinen laina
  Internet Laina
  Halvat lainan korko
  Lifestyle Loan
  Yhteinen Loan
  Equity Loan
  Pieni laina
  Suora
  Rahoitus lainarahaa
  Koti Omistaja Loan
  Pankkilaina

  Mikä tahansa taloudellinen vaatimus ovat, Laina Central Trust Micro Financial Service aina auttaa. Ei sosiaaliturvaa eikä luotto tarkistaa, 100% taattu. Odotamme avulla voimme palvella sinua. Ystävällisin terveisin, Odotamme Nopea vastata. Keski Luottamus on kaupankäynnin tyyli Keski Trust Micro Financial Limited. Keski Trust Limited: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Kotipaikka: St Crispin talo, Duke Street, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Rekisteröity Englannissa: 07020381, alv-numero 765353512 luvalla ja valvonnassa Financial Conduct Authority numerolla 631303, Sinun tulisi ystävällisesti yhteyttä meihin Sähköpostiosoite Centraltrust.uk.za@inbox.lv tai Centraltrust_consultant.uk.za@outlook.com, Odotamme vastata auttaa ratkaisemaan taloudellisia ongelmia ....

  VastaaPoista
 142. Hyvä päivä Sir / Madam,

  Tämä on Keski Trust Micro Financial Service International. . Olemme hyvämaineinen, laillinen ja rekisteröity yhtiö. Hyväksytty Yhdistynyt kuningaskunta (Iso-Britannia) ja Etelä-Afrikan hallitus auttaa ihmisiä lainan rahoitusapua paikallisia ja kansainvälisiä tällä erityisen uutta tammikuussa 2015 olemme myös osa rahoitusyhtiö ja raha tekee yritys. Autamme kannustaa ja toimii edistäjänä vähentää taloudellisia rasituksia hyvin rohkaiseva hintaan. Annamme lainat yksityishenkilöille ja AK-toimivat kehon tarvitsevat taloudellista apua niistä mukavuutta kohtuullinen etu 4,9% Onko sinulla huono luotto-tai olet tarvitsevat rahaa maksaa laskuja? jos olet kipeästi apuamme sinun täytyy lukea huolellisesti yhtiön laina hakulomake, joka on liitetty tähän viestiin sitten täyttää ja saada takaisin meille, jos olet tyydyttää niin voimme edetä tapahtuman. Odotamme teidän nopea vastaus.

  Palvelut Sulatettu ovat:

  Refinance
  Home Improvement
  Keksijä Lainat
  Auto Lainat
  Velka
  Luottoraja
  Toinen kiinnitys
  Business Lainat
  Omat lainat
  Kansainvälinen Lainat
  Paras vakuutena lainan
  Cash Loan
  Edullinen laina
  Internet Laina
  Halvat lainan korko
  Lifestyle Loan
  Yhteinen Loan
  Equity Loan
  Pieni laina
  Suora
  Rahoitus lainarahaa
  Koti Omistaja Loan
  Pankkilaina

  Mikä tahansa taloudellinen vaatimus ovat, Laina Central Trust Micro Financial Service aina auttaa. Ei sosiaaliturvaa eikä luotto tarkistaa, 100% taattu. Odotamme avulla voimme palvella sinua. Ystävällisin terveisin, Odotamme Nopea vastata. Keski Luottamus on kaupankäynnin tyyli Keski Trust Micro Financial Limited. Keski Trust Limited: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Kotipaikka: St Crispin talo, Duke Street, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Rekisteröity Englannissa: 07020381, alv-numero 765353512 luvalla ja valvonnassa Financial Conduct Authority numerolla 631303, Sinun tulisi ystävällisesti yhteyttä meihin Sähköpostiosoite Centraltrust.uk.za@inbox.lv tai Centraltrust_consultant.uk.za@outlook.com, Odotamme vastata auttaa ratkaisemaan taloudellisia ongelmia ....

  VastaaPoista
 143. Hyvä päivä Sir / Madam,

  Tämä on Keski Trust Micro Financial Service International. . Olemme hyvämaineinen, laillinen ja rekisteröity yhtiö. Hyväksytty Yhdistynyt kuningaskunta (Iso-Britannia) ja Etelä-Afrikan hallitus auttaa ihmisiä lainan rahoitusapua paikallisia ja kansainvälisiä tällä erityisen uutta tammikuussa 2015 olemme myös osa rahoitusyhtiö ja raha tekee yritys. Autamme kannustaa ja toimii edistäjänä vähentää taloudellisia rasituksia hyvin rohkaiseva hintaan. Annamme lainat yksityishenkilöille ja AK-toimivat kehon tarvitsevat taloudellista apua niistä mukavuutta kohtuullinen etu 4,9% Onko sinulla huono luotto-tai olet tarvitsevat rahaa maksaa laskuja? jos olet kipeästi apuamme sinun täytyy lukea huolellisesti yhtiön laina hakulomake, joka on liitetty tähän viestiin sitten täyttää ja saada takaisin meille, jos olet tyydyttää niin voimme edetä tapahtuman. Odotamme teidän nopea vastaus.

  Palvelut Sulatettu ovat:

  Refinance
  Home Improvement
  Keksijä Lainat
  Auto Lainat
  Velka
  Luottoraja
  Toinen kiinnitys
  Business Lainat
  Omat lainat
  Kansainvälinen Lainat
  Paras vakuutena lainan
  Cash Loan
  Edullinen laina
  Internet Laina
  Halvat lainan korko
  Lifestyle Loan
  Yhteinen Loan
  Equity Loan
  Pieni laina
  Suora
  Rahoitus lainarahaa
  Koti Omistaja Loan
  Pankkilaina

  Mikä tahansa taloudellinen vaatimus ovat, Laina Central Trust Micro Financial Service aina auttaa. Ei sosiaaliturvaa eikä luotto tarkistaa, 100% taattu. Odotamme avulla voimme palvella sinua. Ystävällisin terveisin, Odotamme Nopea vastata. Keski Luottamus on kaupankäynnin tyyli Keski Trust Micro Financial Limited. Keski Trust Limited: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Kotipaikka: St Crispin talo, Duke Street, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Rekisteröity Englannissa: 07020381, alv-numero 765353512 luvalla ja valvonnassa Financial Conduct Authority numerolla 631303, Sinun tulisi ystävällisesti yhteyttä meihin Sähköpostiosoite Centraltrust.uk.za@inbox.lv tai Centraltrust_consultant.uk.za@outlook.com, Odotamme vastata auttaa ratkaisemaan taloudellisia ongelmia ....

  VastaaPoista
 144. Hyvä päivä Sir / Madam,

  Tämä on Keski Trust Micro Financial Service International. . Olemme hyvämaineinen, laillinen ja rekisteröity yhtiö. Hyväksytty Yhdistynyt kuningaskunta (Iso-Britannia) ja Etelä-Afrikan hallitus auttaa ihmisiä lainan rahoitusapua paikallisia ja kansainvälisiä tällä erityisen uutta tammikuussa 2015 olemme myös osa rahoitusyhtiö ja raha tekee yritys. Autamme kannustaa ja toimii edistäjänä vähentää taloudellisia rasituksia hyvin rohkaiseva hintaan. Annamme lainat yksityishenkilöille ja AK-toimivat kehon tarvitsevat taloudellista apua niistä mukavuutta kohtuullinen etu 4,9% Onko sinulla huono luotto-tai olet tarvitsevat rahaa maksaa laskuja? jos olet kipeästi apuamme sinun täytyy lukea huolellisesti yhtiön laina hakulomake, joka on liitetty tähän viestiin sitten täyttää ja saada takaisin meille, jos olet tyydyttää niin voimme edetä tapahtuman. Odotamme teidän nopea vastaus.

  Palvelut Sulatettu ovat:

  Refinance
  Home Improvement
  Keksijä Lainat
  Auto Lainat
  Velka
  Luottoraja
  Toinen kiinnitys
  Business Lainat
  Omat lainat
  Kansainvälinen Lainat
  Paras vakuutena lainan
  Cash Loan
  Edullinen laina
  Internet Laina
  Halvat lainan korko
  Lifestyle Loan
  Yhteinen Loan
  Equity Loan
  Pieni laina
  Suora
  Rahoitus lainarahaa
  Koti Omistaja Loan
  Pankkilaina

  Mikä tahansa taloudellinen vaatimus ovat, Laina Central Trust Micro Financial Service aina auttaa. Ei sosiaaliturvaa eikä luotto tarkistaa, 100% taattu. Odotamme avulla voimme palvella sinua. Ystävällisin terveisin, Odotamme Nopea vastata. Keski Luottamus on kaupankäynnin tyyli Keski Trust Micro Financial Limited. Keski Trust Limited: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Kotipaikka: St Crispin talo, Duke Street, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Rekisteröity Englannissa: 07020381, alv-numero 765353512 luvalla ja valvonnassa Financial Conduct Authority numerolla 631303, Sinun tulisi ystävällisesti yhteyttä meihin Sähköpostiosoite Centraltrust.uk.za@inbox.lv tai Centraltrust_consultant.uk.za@outlook.com, Odotamme vastata auttaa ratkaisemaan taloudellisia ongelmia ....

  VastaaPoista
 145. Oletko myöskään taloudellisia vaikeuksia? Tarvitsetko Laina käynnistää liiketoiminta tai maksaa laskujaan? Annamme Laina ihmisiä, jotka tarvitsee apua. Hae nyt sähköpostitse: elenanino07@gmail.com

  Kiitos ja Jumala siunatkoon
  rouva Elena

  VastaaPoista
 146. Oletko myöskään taloudellisia vaikeuksia? Haluatko oman yrityksen? Tämä laina Yritys perustettiin ihmisoikeusjärjestöjen ympäri maailmaa, jonka ainoana tarkoituksena on auttaa köyhiä ja ihmiset taloudellisia vaikeuksia elämän. Jos haluat hakea lainaa, saada takaisin minulle sähköpostitse: russell.credit40@gmail.com

  VastaaPoista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe