Tällä hetkellä parasta

11.12.13


Tällä hetkellä parasta on siirtää sohvapöytä sivuun, kerätä kaikki tyynyt sekä tuoleilla lojuvat torkkupeitot isoksi rykelmäksi sohvan eteen ja harjoitella pellehyppyjä pomppimalla sohvalta tyynymereen.

Tällä hetkellä parasta on katsoa Ylviksen törkyhauskaa The Fox -musiikkivideota, tanssia jalat vispaten ja laulaa mukana matkien ketun erilaisia äänivariaatioita.

Tchoff-tchoff-tchoffo-tchoffo-tchoff!

Lue myös nämä

5 kommenttia

 1. Hehheh, olisi mahtista pudottautua tyynykasaan itsekin. :)

  VastaaPoista
 2. Hahaha, onpa niin hieno kuva :D Meillä samat skydivet menossa...

  VastaaPoista
 3. Mahtava kuva! Meillä harrastetaan kans tota hyppimistä.

  VastaaPoista
 4. Meillä kettu sanoo "töttö töttö töttö", mikäli yksveehen on uskominen :)

  VastaaPoista
 5. Hei vaan sinne! Kylläpä kauniisti kirjoitat perheen arjesta, päivien tapahtumista, oleilusta, elämästä. Olen jo melkein unohtanut millaista se pienen lapsen kanssa (ja kahdestaan !) oli mutta vähän sain kiinni:). Onneksi satuin olemaan tuolloin jo viisas, muutamia vuosia yli parikymppinen ja osasin nauttia JOKAISESTA päivästä pikkuisen kanssa. Muistan oikein tiedostavani sen tuolloin kun elin itse tuota ko.aikaa. Itselläkin ruuhkavuosiin mahtui ammattiin opiskelua jonka vakituisen työn metsästämistä (jonka sitten sainkin kun etsivä löytää). Pyrkimys vahvasti eteenpäin perhettä vieden. Elämä oli todella hauskaa. Nyt lapsi jo 20v. ja hänkin jo työelämässä, nyt on aikaa itsellekkin. Ei harmita että myös "uhrasin" itseni lapselle, reissut tehtiin aina yhdessä, mm.usein sinne Linnanmäen nurkille kuin Tukholmaankin. Mukavaa menoa teilläkin - kannattaa nauttia edelleenkin. Käyhän minunkin luona kylässä ruudun välityksellä. Whitedeco.blogspot.com

  VastaaPoista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe