Luonnonkosmetiikkaa alehinnoin

13.1.14


Itselläni on yksi ohjenuora kosmetiikkaputeliostoksilla käydessäni. Jos vain mahdollista, haluan läträtä ainoastaan luonnonkosmetiikkan kanssa, oli sitten kyse omasta tai lapseni ihosta. Se ohje on pitänyt hyvin kutinsa, mutta silti peilikaappini sisältö ei näytä samalta vuodesta toiseen. Moni siellä olevista purnukoista on luonnonkosmetiikkaa, mutta brändit vaihtelevat fiiliksien, vuodenaikojen, ihoni ja etenkin alennuksien mukaan.

Luonnonkosmetiikkaostoksilla mä nimittäin olen alehaukka. Mulla on kaapissa laatikko, jonka kyljessä lukee varastokosmetiikkaloota. Sen uumeniin hankin varastoon puteleita, kun niitä halvalla tulee vastaan. Tämä helpottaa etenkin siinä kummallisen yleisessä tilanteessa, kun jokainen rasva, putsari ja meikkituote loppuu samaan syssyyn. On mulla muutamia suosikkituotteitakin, mutta oikeastaan mikään niistä ei ole niin korvaamaton, ettenkö voisi jotain muutakin tuotetta ainakin testata. Etenkin jos alesta löytyy.

Ja nyt on luonnonkosmetiikka-alehaukalla onnenpäivät! Mádara kiskaisee nyt tiistaina käyntiin vuorokauden kestävän talvikampanjan, jonka aikana lafkan nettikaupassa joka ikisen varastossa olevan putelin hinnasta lähtee pois 40 prosenttia. Lisäksi jokainen yli 60 eurolla kosmetiikka hamstannut saa lahjaksi 27 euron arvoisen Eye Contour cream -silmänympärysvoiteen. Ale alkaa siis nyt vuorokauden vaihtuessa ja jatkuu tiistaina keskiyöhön.

Tällä hetkellä omasta peilikaapista löytyy itselle Comforting toner eli kamomillaa sisältävä kasvovesi sekä Time Miracle Night -yövoide. Lapsella on tällä hetkellä Mádaralta käytössä pesuaine, mutta lastensarjaa ei näemmä nettikaupassa ole myynnissä. Harmi, sillä etenkin Mádaran lastensarjan sampoolle iso peukku täältä Hertsikasta.

Muita peukkuja täältä lähtee Flower dust -vartaloemulsiolle, jonka kimaltavat mineraalit saivat meikäläisenkin hyttysenpistoista rupiset sääret hohtamaan viime kesänä. Kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu puhdistusmaito taasen toimi talven kuivattamalla ihollani puhdistaen meikit ja päivän aikana kertyneet liat pois, mutta ilman että pärstää alkoi kiristää ja kuristaa.

Lue myös nämä

10 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä ja suosituksista :)! Mä en ole vielä päässyt sinuiksi kuin parin luonnonkosmetiikkatuotteen kanssa, nyt vois tilata pari uutta testiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Toivottavasti pääset sinuiksi useammankin luonnonkosmetiikkaputelin kanssa :)

   Poista
 2. Kiitos! Jos muuten tulee ideoista pulaa, olis mahtava kuulla teidän arkiruokasysteemeistä. Täällä molemmat vanhemmat ovat nyt töissä, joten arkisin tuntuu olevan kovin vähän aikaa keksiä ja laittaa 1-vuotiaan perheelle ruokaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja kiitos postausideasta! En tosin tiedä, saisinko asiasta kirjoitettua mitään erityistä, sillä ihan saman aikapulaongelman kanssa painitaan täälläkin.

   Poista
  2. Heh, varmasti. Mutta aina kun joku muu esittää ideoita, ne tuntuvat tuoreilta. Ne tavanomaiset ideatkin piiloutuvat jonnekin takaraivoon, kunnes joku muistuttaa, että ai niin!

   Poista
  3. Joo, totta. Voisi olla hyvä itsellekin kirjoittaa ylös ne arjen nopeat ja hyvät ruokapelastajat, joita ei muista silloin, kun nälissään yrittää keksiä jotain nopeaa laitettavaa. Laitan projektin alulle!

   Poista
 3. Aiheen sivusta.. Onnea 2veelle :) muistelisin, että olitte vuosi sitten Hua Hinissä? Kannattaako ottaa syöttötuoli mukaan (sellainen kankainen) vai oliko ravintoloissa hyvin syöttiksiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron onnittelut kaksivuotiaalle itselleen, kiitos! Joo, vietettiin Thaimaan-matkan aikana myös viikko Hua Hinissä. Meillä oli mukana kankainen syöttötuoli, joka olin silloin tällöin käytössä. Yleensä "paremmissa" ravintoloissa oli syöttötuolit, mutta katukeittiöissä taas ei. Katukeittiöissä Minime istui sitten mun tai miehen sylissä. Että en ihan osaa sanoa, kannattaako se ottaa mukaan. Vähäiselle käytölle meillä jäi, mutta eipä se myöskään paljoa tilaa vie.

   Poista
 4. Olisi mukavaa lukea kirjoitus siitä että millaisia ajatuksia sulla on meikkaamisesta.

  Jos meikkaat niin miksi, etkö ole tyytyväinen ulkonäköösi, oletko epävarma, haluatko olla mahdollisimman edustava kuvissa tai tapaamisissa? Miksi sitten et riittäisi sellaisena mikä olet luonnostaan? Kenen mielestä, ja onko sillä väliä?

  Jos et meikkaa niin miksi et?

  Oletko mielestäsi kaunis ilman meikkiä? Miksi tai miksi et?

  Tämä olisi mielestäni erittäin mielenkiintoista. Terveisin yksi Sonja joka ei ole tarvinnut meikkiä kohta kuuteen vuoteen. :-)

  VastaaPoista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe