Terällinen yöhaalari sen on oltava

9.1.14

*Tähdellä merkityt linkit ovat affiliate-mainoksia 

Välillä löytää tuotteita, joita ei mikään kilpaileva myyntiartikkeli päihitä. Kun on osunut kohdakkain maailman parhaan ripsivärin, näkkileivän tai alusvaatemerkin kanssa, tuotteelle pysyy uskollisena. Kunnes ne rotjakkeet päättävät lopettaa juuri sen lempituotteen valmistuksen. Katastrofi!

Katastrofin merkkejä oli ilmassa, kun Minime hujahti vauvakokoisista vaatteista yli. Yhtäkkiä kauppojen tai kirpputorien laareista ei enää meinannut löytyä maailman parhaita yöpotkupukuja. Siis terällisiä sellaisia. Umpinainen lahje on palelevakinttuisen lapsen paras yölämmitin, sillä se pysyy päällä sisäänrakennettuine sukkineen kaikkineen. Ei haittaa, vaikka lapsi kuinka yön aikana seilaisi ympäri sänkyä ja siinä hötäkässä työntäisi peiton lattialle. Lahkeista avonaisia haalareita kyllä löytyi, mutta sellaisethan ovat ihan onnettomia. Vajavaisia, kun paras osa on jätetty pois.
Kevään aikana puhkikontitut Marimekon pallohaalarit jäivät siis viimeisiksi lajiaan, sillä niistä isoin saatavilla oleva koko on 86. Miksi ihmeessä? Jos vain terällisiä yöhaalareita olisi saatavilla 179 senttisinä, minäkin käyttäisin sellaisia. Ihmettelinkin tätä kokoasiaa käydessäni taannoin Marimekon showroomilla. Marimekkolaiset kertoivat, että se johtuu yksinkertaisesti siitä, että heidän myyntialueensa levittäytyy ympäri maailmaa, ja siinä setissä vähemmistönä ovat ne maat, joissa varpaita saattaa öisin palella.

Eipä kai siis ihme, että kiertäessäni keväällä lastenvaatepuljuja läpi, ei isompia terällisiä yöhaalareita löytynyt mistään. Paitsi lopulta yhdeltä merkiltä, joka oli niin ilmiselvä, että en sitä heti tajunnutkaan. Nimittäin Suomen kylmissä oloissa syntynyt Tutta valmistaa terällisiä potkupukuja* myös vauvaiän ohittaneille naperoille! Mikä on siitä hienoa, että Tuttan tuotteita myyviä puoteja löytyy lähes joka kylältä.
Tuttan yöpotkupuvuissa kokoja löytyy vauvakokoisista aina 104 senttisiin asti. Isommat koot vain näyttivät ainakin nyt olevan nettikaupasta loppu, kun meinasin outletin puolelta* hankkia jemmaan muutaman isompikokoisen yökkärin. No ja eipä mene kauaa, kun koko 104 jää pieneksi sekin, vaikka Tuttan koot isoja ovatkin. Mistä sen jälkeen saa terällisiä yöhaalareita? Vai oppivatko nuo naperot kertalaakista nukkumaan peiton alla ylitettyään maagisen 104 sentin rajan?

Lue myös nämä

70 kommenttia

 1. Sukat jalkaan yöksi ;). 3,5v potkii peiton pois mutta osaa kyllä kiskoa jo takaisinki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yömöyrijän jaloissa pysyvät vain tiukat sukat ja tiukkojen sukkien taas kuvittelisin olevan epämukavat etenkin öisin. Haalariin sisäänrakennetut sukat siis mieluummin, kiitos! :D

   Poista
 2. ööö...meidän kolmevuotias nukkuu alasti. Omasta halustaan. Ei suostu laittamaan rihmankiertämää päälleen. Tunkeutuu kyllä meidän väliin yöllä lämmittelemään :)

  PS: Mulle kelpais kans haalari kokoa 170!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, joo mä tiedän sen ihmistyypin! Yleensä ne ovat muutenkin kotona mieluiten nakuna. Ainakin mun tuntemat tämän ihmistyypin edustajat :D Mutta lapseni jääkalikkaisista varpaista päätellen hän kuitenkin kuuluu samaan kastiin kuin äitinsä, eli sakkiin, joka kiskoo villasukat jalkaan viimeistään elokuussa.

   Poista
  2. näin juuri cubuksella naisten yöhaalarin! uber cute ;)

   Poista
 3. Nameitiltä ja Po.Pilta löytyy kans isommissa koissa noita :). Mullekin nimittäin meinasi kriisiä pukata, kun ylipäätään haalarimallisia yöpukuja alkoi olla hankala löytää koon 86 jälkeen. Minä siis suosin niitä sukattomia, kun lapseni on hikivarvas. Kaksiosaisissa yöpuvuissa paita runttaantuu kainaloihin kuitenkin, niin haluan semmoisia välttää vielä niin pitkään kuin mahdollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä näemmä löytyy! Ihan varmasti mukamas niissäkin liikkeissä kävin tuolloin keväällä katsomassa, mutta ei löytynyt. Kiitos vinkistä! Po.Pilla näyttäisi olevan mun makuuni kuosejakin noissa alessa olevissa terällisissä. Ehkäpä tilaan seuraavat yöhaalarit sieltä!

   Poista
  2. Eipä kun terälliset loppuu kokoon 62/68, sen jälkeen ovat terättömiä. Yhyy. No, pitää venailla, että Tuttalle tulee taas kokoja, vaikka ei sitten alesta enää saisikaan.

   Poista
  3. Nameitin koot ovat musta tosi pieniä. Meillä esim. 92cm yökkäri oli paljon pienempi kuin Tutan 86cm ja jopa pienempi kuin H&M:n 86cm yökkäri.

   Poista
  4. Joo noi Nameitit on vähän nafteja, mut niitä oli kyllä ainakin kokoon 98 tai 104 terättöminä, kun viimeksi ostin. Ja Po.Pillakin toisinaan on sinne 104 asti, mutta tietysti ne varmaan myydään äkkiä loppuun...

   Poista
  5. Hassua, että jos jokin tuote myydään nopeasti loppuun, mä näkisin, että silloin niitä myös kannattaisi tilata äkkiä lisää tai ainakin seuraavalla kaudella ottaa opikseen.

   Poista
 4. Meiltä löytyy yks kirpparilta löytynyt Tutan terällinen yökkäri kohta kolmivuotiaalta neitiltä. On ihan lemppari, vaikka iso onkin ja iltaisin pelleillessä joutuu kiskomaan lahkeista, ettei olis terät aivan makkaralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, eli ehkä ainakin vielä vuoden voisi olettaa parhaiden yökkäreiden aikakauden jatkuvan!

   Poista
 5. Meillä käytetään yöpyörijällä suosiolla fleecehaalareita, kun sukat tuntuu pysyvän jaloissa, mutta peitto ei päällä. Yksi ratkaisu tulevaisuudessa voisi olla unipussi, jos lapsi sellaisessa viihtyy. Niitä saa kouluikäisillekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan tiennyt, että unipusseja saa niinkin isoina. Lapsi, joka unipussissa on tottunut nukkumaan, varmaan haluaakin sellaisessa koisia vielä vauvaiän jälkeenkin.

   Poista
 6. Mä vannon myös terällisten yökkärien nimiin. Meillä sukat ei ole sen kummempi ratkaisu, kuin peittokaan, sillä eihän ne sukat jalassa pysy! Päikkäreilläkin sukat revitään jalasta usein jo ennen nukahtamista. Onneksi meillä on käytössä vasta koko 80, niin tovin vielä löytyy terällisiä malleja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terällisissä on koko hoito samassa setissä, just hyvä!

   Poista
 7. Meillä laitetaan pojalle sellaiset kasariurheilusukkia muistuttavat froteesukat jalkaan yöksi. Ne yltää polveen, joten pysyvät jalassa ja yllättäen poika myös tykkää pitää niitä vaikka tavalliset sukat eivät tahdokaan pysyä jalassa. Tosin yksi selitys voi olla sukkien Salama McQueen-kuviot...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olenkin ajatellut jostain hankkia lapselle paksut ja ylösyltävät unisukat. Mulla itsellänikin on sellaisia, kun ei niitä 179 senttisiä terällisiä unipotkareita tosiaan ole näkynyt...

   Poista
 8. Mä vannon kans Tutan yöhaalarien nimeen! Retronorsuakin ostin kaikissa kolmessa värissä ja kahdessa koossa :D Joulualeista ostin muuten tismalleen samat kuin nuo sinun kuvassasi näkyvät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Minimelläkin on ollut retronorsua kahdessa värissä ja koossa :)

   Poista
 9. Miehen sisko heitti jouluaattona uudet untuvatöppöset saatuaan: "Säkin tarviit tämmöset.", piti pienen tauon ja sanoi sitten: "Tai et, koska se haju olis jotain ihan hirveetä." Terveisin hikijalka, jonka jalat tuntuvat peiton alla isoilta, nihkeiltä kaloilta. Lapsellekaan ei ole tarvinnut paljon sukkia/terällisiä unipukuja tarjota. Tyyppi oleilisi/nukkuisi mieluiten alasti noin niinkuin muutenkin. Äitinsä poika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, en sitten tiedä, kumpi jalkamalli olisi parempi, tää mun vai sitten sun. Puolensa ja haittansa molemmissa :D

   Poista
 10. Meillä terälliset yökkärit on nou-nou, tulee hepuli jos jaloissa on nukkumaan mennessä jotakin. Terätön haalari + unipussi on oivallinen yhdistelmä meillä pyöriskelevän nukkujan + kylmän makuuhuoneen yhdistelmälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unipussi on varmasti kätevä. Tuo meidän tyyppi tuskin vain sellaiseen enää suostuisi, kun ei ole koskaan moisessa tottunut nukkumaan.

   Poista
 11. Meillä noi on myös olleet suosikkeja - tosin siinä vaiheessa, kun taaperot innostui vetoketjun avaamisesta ja riisumaan itsensä nakuksi (siis myös vaippa pois) niin piti äkkiä hankkia takaa avattavia malleja. Ja siirtää sängyt erilleen, koska näppärät kaksosethan avasi toistensa selästä napit, ja taas oltiin ilman vaippaa sängyssä. Nyt kun ovat jo yli 3v. niin toinen nukkuu ilmeisesti lähes hievahtamatta peittonsa alla koko yön, ja toinen taas kierii ympäri sänkyä kuin hyrrä ja peitto on jossain nurkassa pienenä myttynä. Onneksi ei ole palelevaa sorttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kuullutkin jotain vastaavaa tarinaa, jossa seuraava ratkaisu oli vetskareiden teippaaminen jeesusteipillä :D

   Poista
  2. Haalari takaperin päälle (toki pitää olla sit terätön) ;)

   Poista
 12. Meidän 3,5 v:lle haalarit olisi myös ihanat, mutta kun neiti käy itsenäisesti vessassa öisin. Voisi olla hankala, tarkoitan siis, että joutuisin itse heräämään avuksi haalarien laitossa ;) Kannattaa isoja kokoja haaliessa varastoon ajatella tätäkin puolta! Kiitos mahtavasta blogista! Tätä on aina kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en osaa edes ajatella, että joskus tulee aika, jolloin vanhempien apua ei tarvittaisi vessassa :D

   Poista
 13. Ompelukone, sillä sä surautat vaikka sitten ittellesikin sen terällisen yöhaalarin. Ratkot sen sen viimeisimmän sopivan kokoisen haalarin osiin ja lisäilet pituuksia vartalo-osaan, hihoihin, lahkeisiin ja niihin (hoikkeliini ehkei tartte lisäleveyksiä?). Leikkaat näillä kaavoilla tarpeeksi monet haalarit ja sitten jossain vaiheessa vielä muutamat isommat (ajan kanssa selviää tartteeko vielä aikuisenakin terällisiä potkareita..heh).
  Sukat mullakin on öisin jaloissa ja käsissä kynsikkäät. Kun ääreisverenkierto on mitä on, pakko pukeutua. Aikuinen sisareni työntää paljaat jalkansa peiton alta, kun tulee muka liian kuuma. Erilaisia tarpeita meillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompelukonehommat ovatkin olleet mielessä. Saas nähdä, jos ajatukset vihdoin toteutuisivat, kun pakko on.

   Poista
 14. Katkesipa kohtalokkaasti just siitä tärkeästä kohdasta:
  ...lisäilet pituuksia vartalo-osaan, hihoihin, lahkeisiin ja niihin JALKATERIIN (hoikkeliini ehkei tartte lisäleveyksiä?)...

  VastaaPoista
 15. Meilläkin noi Tutan yöhaalarit oli pop (tosin sukkien kanssa onnistui myös terättömät), mutta siinä vaiheessa kun meidän vajaa 2v. alkoi yöllä (tai aamulla) haluta potalle (ei halua pissata vaippaan), niin vaihdettiin kaksiosaisiin "ison tytön yökkäreihin" (mikä vaan tuntuu onneksi menevän läpi, jos se on isoille tytöille, jopa rakkaista yöhaalareista luopuminen). Ei mulla vaan riittänyt hermot askarella yöllä haalarin yläosaa pois ja sit hihoja takaisin, paljon hempompaa vetää vaan housut alas. Hyvin tuntuu paita onneksi pysyvän housun sisässä, kun ostin yökkärit tarkoituksellisesti kokoa isompana (kasvunvaraa ja tiukka/lyhyt yökkäri ei ole kiva). En tiedä kuinka teillä potalle käynti sujuu, mutta henkisesti voi varautua siihen, että jossain vaiheessa haalari voi olla haastava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua epäilyttää, että kaksiosaiset olisivat juurikin kainaloissa. Mutta ehkä sellainen jamespotkukelkkamainen tapa kiskoa alaosa korviin toimii siihen ongelmaan :D

   Poista
 16. Meillä terällinen yöhaalari on must sen takia, että taapero osaa näppärästi unissaan kaivaa esille polvitaipeensa ja raapia ne verille ellei varpaat ole piilossa. Ja tarvittaessa koko kehonsa. Atooppinen ihottuma ja taiveihottuma ovat kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts. Ei ole tullut tuo hyväpuoli terällisistä haalareista mieleen – onneksi – kun ei omalle kohdalle ole osunut.

   Poista
 17. Mua on katsottu kieroon, kun epätoivon vimmalla metsästän jalkaterällisiä yöhaalareita mein neidille, joten mukavaa, että meitä on muitakin!
  H&M:ltä löysin 98 kokoon asti velouryökkäreitä, mutta nyt taidan suunnata tuonne Tutan verkkokauppaan kurkkimaan :)

  VastaaPoista
 18. Meidän vauva nukkuu milloin missäkin, mitä nyt sattuu päällä olemaan, mutta oon huomannut: terälliset haalarit ovat aivan loistavat kantoliinan kanssa. Mahdollisimman vähän päällekkäisiä saumoja, eivätkä lahkeet karkaa polviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan saman huomasin Minimen vauva-aikoina. Vanhat 70–80-luvun potkupuvut ja potkuhousut olivat ihan parhaita. Ne kasasivat vauvan yhdeksi pötkyläksi, eikä sauman kiristäneet tai nilkat vilkkuneet.

   Poista
 19. Mä olen itse aina "kärsinyt" kuumottavista jaloista öisin, joten sukat olisi kauhistus. Lapsi osoittaa vähän samoja merkkejä eikä huoli edes peittoa päälleen öisin, joten olen rauhassa antanut hänen tuulettaa varpaitaan. Mutta meitähän on tosiaan moneen junaan, vilukissoja ja kuumajalkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä taitaa kasvaa toinen, jonka villasukkakausi kestaa ainakin elokuusta toukokuuhun.

   Poista
 20. Meillä taas on päinvastainen ongelma.. :D Mä olen yrittänyt etsiä semmoista shortsipukua pojalle yöpuvuiksi mutta ei ole löytynyt enää. Kirppikseltä ostin yhden ja yksi on serkkupojalta perittynä mutta uhkaavat jäädä pieniksi. Jos tuolle laittaa pitkähihaisen tai -lahkeisen yöpuvun niin herää yöllä huutamaan kun on niin kuuma!:D Ja meillä on makkarissa +18 astetta että saadaan koko porukka nukuttua.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No jopas! Siinä on kunnon pohjolan poika!

   Poista
 21. Sukkahousuilla vaan nukkumaan ja siihen päälle terätön haalari. Toimii! Tosin lapset eivat ole yhtään hikoavaa sorttia ja isompi nukkuu ruskovillan kerrasto yöpuvun alla ,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa olisikin ideaa. Itseä tosin ahdistaisi ajatus sukkahousuilla nukkumisesta, vaikka en suostu vetämään jalkoihini kuin mukavia sukkahousuja. Pistetään vinkki korvan taa!

   Poista
 22. Ostin lapselleni samaisen Tutan palloyöpuvun ja kaksi käyttöä meni, kun jalkaterä ja vetoketju hajosivat ;( Todella suuri pettymys koko puku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi räkä. Kai laitoit Tuttalle viestiä? Varmasti joku maanantaikappale ja siitä kuuluu saada hyvitys. Minimellä taitaa nyt olla kuudes Tuttan yöhaalari menossa, ja ne ovat kestäneet tehokäytössä varsin hyvin.

   Poista
 23. Oletko tietoinen että sinun kuvaa käytetään muualla? Unkarilainen kaverini sattui jakamaan yhden jutun vauvoista unkariksi ja tunnistin äitiyspakkauksen siitä. Siinä on kyllä linkki sivuillesi... ajattelin että haluat ehkä tietää, enkä tiedä että oletko jo tiennyt tästä aiemmin.

  Tässä linkki sivuille:
  http://www.babanet.hu/gyerek/ujszulott/miert-alszanak-a-finn-babak-dobozban/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun pidät bloggarin puolia! Olen tietoinen asiasta, sivulta kun virtaa jonkinverran väkeä Lähiömutsiin. Tosin se kuva ei kyllä ole mun, vaan Kelan pressikuvapankista. Se tietenkin lukee postauksessa, mutta eiväthän unkarilaiset sitä ole ymmärtäneet.

   Poista
 24. Komps ylempiin, että kokoyökkäri on tosiaan aika toivoton siinä vaiheessa, kun vaippa jää pois. Vaikka kuinka söpöjä pötköjä tenavat niissä ovatkin, eivät ne vessatreenailussa oikein toimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestovaippojen kanssa sitä joutuu silti jeesimään, kun vaippojen nepparit ovat tarkoituksella niin napakat, ettei lapsi niitä itse saa revittyä auki. Housuvaippamallisiakin kestovaippoja olisi, mutta en koe tarpeelliseksi hankkia sellaisia, kun näillä vanhoillakin hyvin menee.

   Poista
 25. Täälläkin yksi terällisten kokoyöpukujen metsästäjä ilmoittautuu. Marimekon perustelu on minusta outo, koska ainakin talvisaikaan muualla Euroopassa on taatusti sisällä kylmempää kuin Suomessa. Ehkä japanilaiset ja kiinalaiset lämmittävät sitten talojaan yhtä paljon kuin suomalaiset...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aasiaan he perustelussaan viitata, mutta kylmiä kolkkiahan sieltäkin löytyy.

   Poista
 26. Kai Lähiömutsikin, kuten kuka tahansa järkevä ihminen sen tajuaa sanomattakin että haalarin kanssa on vaikeampi käydä potalla, tarviiko sitä kaikkien erikseen mainosta. Eiköhän jokainen tiedä itse mikä heillä sillä hetkellä on kätevä yökkäri ja mikä ei. Aaargh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en itse asiassa ihan tajunnut pottaongelmaa, kun lukijat kommentoivat samansuuntaisia kirjoittaessani ompelemistani potkuhousuista. Kestovaippoja käytettäessä kun siellä vessassa joutuu silti aina jeesimään, sillä vaippojen nepparit ovat tarkoituksella niin napakat, ettei lapsi saa niitä irti. Joten tilanne on plusmiinusnolla, kun muissa osissa yöhaalari voittaa kilpailijansa.

   Poista
  2. No mä en itse asiassa ihan tajunnut pottaongelmaa, kun lukijat kommentoivat samansuuntaisia kirjoittaessani ompelemistani potkuhousuista. Kestovaippoja käytettäessä kun siellä vessassa joutuu silti aina jeesimään, sillä vaippojen nepparit ovat tarkoituksella niin napakat, ettei lapsi saa niitä irti. Joten tilanne on plusmiinusnolla, kun muissa osissa yöhaalari voittaa kilpailijansa.

   Poista
  3. Mä käsitin noista aikaisemmista kommentista, että sitten kun vaipoista on jo luovuttu, niin tuommoiset (terälliset) kokoyökkärit vähän epäkäteviä... Eihän siinä nyt vaikuta mitenkään se, onko käytössä kestot vai kertikset, jos vaipoista on jo luovuttu, mutta lapsen täytyy yöllä silti käydä pissalla. :D Onhan niitä 2-vuotiaita, jotka ei enää vaippoja tarvitse, joten ihan hyvä huomautus. Nopeampaa sitä on vain housut alas vetää kuin että aletaan riisua kokoyökkäriä vain potalla käymisen vuoksi.

   Poista
  4. No jestas, ei kyllä ikinä tiedä, mistä asiasta tikkua ryhdytään vääntämään ja kääntämään :DDD Oli niin tai näin, terälliset yöhaalarit saisi mun puolesta ottaa tuotantoon aina kokoon 179 asti. Yöhaalarin edut ovat kuitenkin niin paljon paremmat kuin mun näkökulmasta minimaaliset haitat, kävi sitten asioillaan vaikka ulkohuussissa.

   Poista
 27. Terällisistä mäkin oon tykännyt lapsillani. Ne on kaikki käytetty siihen pisteeseen, että terät on puhki ja lopulta terien alla käytetään sukkia. Mut sukat ei nukkuessa lähde pois, kun vähän terän riekaletta on vielä jäljellä :)
  Terällisistä Tutan 104 on isoin koko, mitä oon löytänyt. Perusmarketeissa Tutan koot loppuu noin 92:een tai 98:aan, mutta jostain noita 104-kokoisia on löytynyt.

  Nyt oonkin luopunut terällisten toivosta. Sen sijaan metsästän terättömiä yökkäreitä. Melkein yhtä vaikeaa sekin! PoPin haalarit loppuu kokoon 98/104 ja DUNS-merkkisiä oon löytänyt kokoa 110 (mut on käytännössä saman kokoinen kuin tuo PoPin 98/104. Sen isompia ei ole ilmestynyt mistään. Voi rutto! Pitäis varmaan tilata ompelijalta. Vai onko joku löytänyt 110/116/122-kokoisia jostakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä näen silmissäni ne teristä puhkikuluneet haalarit, joiden kanssa sitten lopulta puetaan vielä sukat. Mutta onko nyt tosiaan niin, että 104 on isoin koko yöhaalareissa, terillä tai ilman. Jo on! Nyt joku firma tai ompelija, selkeä markkinarako!

   Poista
 28. http://www.ebay.com/itm/KIDS-BNWT-GIRLS-BOYS-ANIMAL-LEOPARD-PRINT-HOODED-ONESIE-NIGHT-WEAR-SLEEP-SUIT-/221295102754?pt=UK_Boys_Nightwear&var=&hash=item3386374b22 (tää näyttäis et sais 4-5 vuotiaalle et vastaakohan mitä kokoa koska näin toisessa että 3-4 vuotiaan koko olisi ollut se 104cm juurikin.) P.S näin myös 5-14 vuotiaaksi saakka http://www.ebay.com/itm/Superior-Quality-Boys-Girls-Jumpsuit-Sleepsuit-All-in-One-Pyjamas-5-14-Years-/380544845873?pt=UK_Boys_Nightwear&var=&hash=item589a3d8831

  VastaaPoista
 29. eiku nuo sukat noihin 5-14 vuotiaan pukuun onki jonkunlaiset erilliset unisukat kai... tässä vielä yksi mutta kuvio ei taida olla mieluisa kun disneytä on http://www.ebay.com/itm/CHILDRENS-OFFICIAL-DISNEY-MARVEL-MUFC-ALL-IN-ONE-FLEECE-PYJAMAS-NIGHTWEAR-SLEEP-/290839937898?pt=UK_Boys_Nightwear&var=&hash=item43b769436a

  VastaaPoista
 30. ja nuo disneyn varelliset oli loppu sit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkeistä! Mitä ebayssa ei ole, sitä ei ole olemassa! :D

   Poista
 31. Meillä vannotaan terällisten Tutta yökkäreiden nimeen. Tutta yökkäri on siitä mukava että lahkeet ovat kapeahkoa mallia. Ainakin pienempänä meille oli muissa merkeissä sellainen ongelma että pikku tyyppi sai ujutettua unissaan molemmat jalat samaan lahkeeseen yms.

  VastaaPoista
 32. Ompele terättömään tai teristä puhkikuluneeseen haalariin sukat kiinni. Tarkoitukseen sopivat hyvin löpsöt, huonosti jalassa pysyvät sukat. Ekoilua tyylillä (:
  Pakko kertoa vielä meidän pojasta, joka ei käytä sisällä ollenkaan sukkia edes näillä pakkasilla, ja aina potkii peiton pois. Kevään tullessa leikattiin kuluneet bodyt ja yöhousut yöteeppareiksi ja -sortseiksi.

  VastaaPoista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe