Vallan Mainio lastenvaatemerkki + arvonta

28.3.14

Yhteistyössä Mainio Clothing

Teistä moni on varmasti jo kuullut suomalaisesta Mainio-lastenvaatemerkistä. Vaikka nettikauppa avattiin vasta vajaa pari kuukautta sitten, merkin ympärillä on riittänyt pöhinää. Ja täpinöinnille todellakin on syytä!

Mä tykkään Mainion vaatteissa siitä, että niissä yhdistyy tyylikäs graafisuus ja hassunkurinen retro sekä raikkaat värit ja menneisiin vuosikymmeniin vievät sävyt. Vaatteissa on jujua, mutta silti ne ovat mukavia käyttövaatteita, joihin pukeuduttuaan lapsi mielellään harjoittelee kuperkeikkoja ja hyppii sohvalla. Testattu on. Jättimäisen plussan vaatteet saavat luomupuuvillaisesta materiaalistaan ja siitä, että kerrankin vaatteissa piisaa kokovaihtoehtoja vauvaikäisestä aina 12-vuotiaaksi asti.
Vaatteet suunnitellaan Suomessa, mutta ne valmistetaan intialaisessa tehtaassa, jolla on yhteiskuntavastuullisuudesta kertova sertifikaatti. Mainion perustaja Johanna on ollut pitkään tekstiilialalla ja hän kertoi mulle vierailleensa tuolla tehtaalla useita kertoja. Mainio lahjoittaa ostoista kaksi prosenttia tehtaan työntekijöiden hyvinvoinnin parantamiseen, kuten työntekijöiden lasten koulutukseen. Vaatteiden tuotantoketju onkin avoin, ja kuvia sekä tietoja tehtaalta voi käydä katsomassa täällä.

Intiassa oleva tehdas mahdollistaa Mainion vaatteiden melko edukkaat hinnat. Luomupuuvillaiset vaateherkut ovatkin lähes jokaisen perheen saatavilla. T-paidat maksavat 17.90 euroa ja leggarit euron enemmän. Koko malliston kallein tuote on hupparitakki, joka kustantaa 49,90 euroa. Kun vertaa ketjuliikkeiden hintoihin, materiaaleihin, tuotantotapoihin ja yksilöllisyyteen, tässä on putiikki, josta jatkossa ostan uutena hankkimani perusvaatteet lapselle. Mainio on muuten mukana Lapsimessuilla, joten siellä tuotteita pääsee myös hipelöimään, vaikka muuten niitä ei saakaan kuin nettikaupasta.
Me saimme lapsen kanssa valita suosikkimme Mainion kevätmallistosta, josta viimeinenkin vaate on tänään saatavilla myös nettikaupassa. Olo oli vähän sama kuin vegetaristilla ravintolassa, jonka listalla jokainen ruoka onkin yllättäen omaan ruokavalioon sopiva. Mallistossa ei ollut vain paria suosikkia, vaan tykkäsin niistä kaikista. Sanoinkin mainiolaisille, että ottaisin mielelläni samanlaisia vaatteita myös omaan komerooni. Ja tiedättekö mitä, syksyllä Mainiolta on tulossa naistenvaatteita! Kehujen lisäksi jouduin antamaan myös kritiikkiä unihaalareista, joista ei ole saatavilla terällisiä versioita. Lisäksi nepparit ovat pienen lapsen käytössä vähän hankalia, vetskari toimii etenkin yöllisillä pottareissuilla mukavammin.

Kuvissa näkyvät valintamme, jotka onnekkaina saimme lapselle omaksi. Kuvien ulkopuolelle jäivät aina kuvaushetkillä pesussa ollut unihaalari sekä kesäisempiä kelejä odottava hupparitakki, josta tykkään ihan hurjasti. Lapsi itse ihastui etenkin valitsemaansa mintunvihreään trikootunikaan. Ja miten onnelliseksi voikaan pieni ihminen tulla aamutakista! Hän on ollut niin riemuissaan ja ylpeä, että on voinut tepastella taloyhtiön saunavuorolle aamutakissa, ihan kuten äitikin. Jahka kesä ja rantakelit tulevat, collegesta valmistettuun aamutakkiin on varmasti mukava kääriytyä uimareissujen jälkeen.
Ja sitten pieni herkkupala myös teille! Sain Mainiolta luvan arpoa yhden collegehupparin, joka myös Minimellä on. Osallistu arvontaan jättämällä tähän postaukseen kommenttisi, josta käy ilmi nimimerkkisi sekä sähköpostiosoitteesi. Jos tahdot, kerro ihmeessä kommentissa myös, mikä postaus Lähiömutsista on jäänyt mieleesi, hyvässä tai pahassa. Minusta se olisi mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa! Vastausaikaa on lauantaihin 5. huhtikuuta asti. Voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti. Lisäksi julkaisen hänen nimimerkkinsä Lähiömutsin Facebook-sivuilla.

Lue myös nämä

150 kommenttia

 1. Mainio on tosiaan tuttu, mutta olen päässyt kuolaamaan vaatteita vielä vain kuvista. Nyt olisi aivan loistavaa, jos arpaonni suosisi tällä kertaa. :-)

  Postauksistasi nousee mieleen se kahvikone-episodi, mutta vain sen takia, koska kommenttiboksista jäi paha mieli. Toisena tulee mieleen ankauttajat leikkipuistossa, mutta se hyvässä mielessä!

  muumitalossa(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 2. Luin juuri vanhoja tekstejäsi ja itseä kosketti kirjoitus siitä miten Minime jäi nukkumaan perhepetiin vaikka aluksi vastustit sitä :)

  VastaaPoista
 3. Mieleen on jäänyt teidän matkakertomukset ja niistä oli itsellekin apua ja rohkaisua vuosi sitten kun oltiin lähdössä Thaimaahan 6kk vauvan kanssa. Tänä vuonna reissuun lähti mukaan myös swimtreiner ja aivan loistava kapistus. Jokaisen sentin väärti.

  Aivan ihania vaatteita. Täytyykin tutustua tarkemmin, en ollut kuullutkaan Mainiosta.

  -jekkub

  jenni_ahokas@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Osallistun arvontaan! En osaa näin yht' äkkiä sanoa, mikä juttu olisi erityisesti jäänyt mieleen. Ainakin erilaiset vastoinkäymiset ja niistä selviäminen kiinnostavat ja toki onnistumiset ja iloiset jutukin. Käyn tsekkaamassa blogisi jotakuinkin päivittäin ja aina on jotakin kiinnostavaa, varsinkin kun oma lapseni on melkein saman ikäinen tyttäresi kanssa.

  VastaaPoista
 5. Mulle on mieleen jäänyt teidän päiväkodin aloitus ja muur päiväkotiin liittyvät asiat. Ehkä jopa sun kirjoitusten ansiosta pelkäsin lapsen päiväkodin aloitusta hieman vähemmän :)
  Elina.Turunen at hetkonen.net

  VastaaPoista
 6. rose86
  kynsinauhatanssi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 7. Tämä Mainio oli jäänyt itseltä täysin huomaamatta. Iso plussa siitä, että tuotantokustannusten optimoinnilla nämä monessa mielessä hyvän mielen vaatteet ovat myös tämän perheen ulottuvilla. Laadusta ja eettisyydestä voi maksaa vähän enemmän, mutta ei tolkuttomasti enemmän.

  Swim trainer -postaus ei taatusti ole postauksistasi mielenkiintoisin, mutta sen innoittamana meillekin hankittiin sellainen. Ei olla kaduttu. Luen blogiasi mielelläni ja vaikka ajatuksemme eivät ihan aina kohtaakaan, niin arvostan sitä, että perustelet mielipiteesi. Ihan kiva, että maailmassa on erilaisia näkökulmia.

  Juliet (s-postit(at)suomi24.fi)

  VastaaPoista
 8. Paniikissa googlailin synnytyskertomuksia tossa enneen joulua ja niin päädyin sivuillesi ja remmiin jäin!
  Nyt ois 9 päivää laskettuun! Kääk!

  VastaaPoista
 9. Vaikea eritellä mitään yksittäistä postausta,aiheita ollut mukavasti laajasti eikä aina samaa jauhantaa. Se on iso plussa. muovitehdas@netti.fi

  VastaaPoista
 10. Voi kuinka kivoja vaatteita! Sun matka kertomukset ovat olleet hauskaa luettavaa.
  samaaalto@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mulle jäi vahvasti mieleen toi "mitä jos lapsen saaminen ei tuokaan onnea". Pisti miettimään omia kokemuksia asiasta :). ellivanhakartano(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukana arvonnassa. Paljon hyviä postauksia sulla. :)
  joszu94@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Jostain syystä mieleeni on jäänyt postaus siitä, kuinka olit vaunulenkillä lapsen ollessa vauva ja istuit lopulta lumipenkassa voimattomana lapsen huutoon.
  En tiedä, miksi se tuli nyt ensimmäisenä mieleeni. Ehkä sain siitä voimia oman lapsen vauva-aikana.
  Mistä tulikin mieleeni, että tykkäsin tosi paljon kuukausittaisista Minimen kehityspostauksista ensimmäisen vuoden ajalta. :) Niistä oli mukava lueskella, mitä oli oman lapsen kanssa vielä edessä :)

  VastaaPoista
 14. Mieleen jäi erityisesti "Tuollaista äitiä minusta ei ikinä tule ja muut luulot"-postaus. Mukana arvonnassa. sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Mieleen on jäänyt synnytyskertomuksesi ja tunne siitä, että noin haluan joskus itsekin synnyttää! :) Mukana arvonnassa:
  millaturunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 16. Osallistun arvontaan.
  Postaus jossa esittelet talvikantovälineitä, siitä postauksesta hain vinkkei mitä meijä vauvalle puen päälle ku lähetään liinalla liikenteseen ja sen postauksen olen näyttänyt myös kavereilleni jotka ovat miettinyt mitä pienelle päälle.
  nitaa9111@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Mukana arvonnassa :)
  kira-mia.tuisku@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. No nyt mäkin haluan, kun huppari on muutenkin ostoslistalla.

  VastaaPoista
 19. Minä oon kuolannut näitä vaatteita netissä myös.. Ihania! Sun postauksia on tosi paljon kivoja, parhaiten muistan kuitenkin kantoreppuvertailun! Samoja asioita mietin :-D
  Malla
  marjo_ruunaniemi@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. En ollutkaan kuullut tästä Mainiosta ennen, vaatteet vaikuttaa tosi kivoilta! En osaa sanoa yhtä mieleen jäänyttä postausta, kun niitä on ollut niin paljon. Aiheena monet lapsen kehitykseen liittyvät jutut ja itse bloggauksesta kertomiset.

  MB
  mhekt@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Mukana arvonnassa! merkki on ihan uusi minulle. lapsen kasavtukseen liittyvät asiat ovat jääneet mieleen. hanna.tiri@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Pitääkin käydä tutustumassa Mainoin nettisivuihin. Minulle on jäänyt viimeksi mieleen postaus teidän ruokaviikosta. Sen innoittamana kirjoitin itsekkin meidän lasten syömisistä tänne Mieleen tulee myös juttu teidän au paireista.

  VastaaPoista
 23. Mukaan arvontaan!
  Postauksistasi loistaa hyvä, rento asenne elämään.
  Erittäin hyödyllisenä muistan postauksesi kerroskattilassa tehdystä riisipuurosta! Sen jälkeen meilläkin on syöty sitä, ja monta monta kertaa ;).

  VastaaPoista
 24. Ehdottomasti mukaan arvontaan. Tein juuri tänään ensimmäisen tilauksen mainiolle :) Kaikki postaukset ovat kivoja, erityisesti bloggaukseen liittyneet jutut olivat mielenkiintoisia. raotti ei-bloggaajalle tätä maailmaa.
  ellimaij@mail.student.oulu.fi

  VastaaPoista
 25. Mukana myös. :) Mulle on aktiivisena (mutta hiljaisena) lukijana jäänyt niin paljon postauksia mieleen, mainittakoot ensimmäisinä epätoivot vauva-ajassa, Lähiöparvekkeesta tehty postaus ja kantorepuista kertovat jutut. E-mail magsbarney@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Ihania vaatteita. Mukava lueskella sinun juttuja. Lapen kasvatukseen ja äitinä olemiseen liittyvät jutut ovat jääneet mieleen. sanna.m.kraft@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Jee, mukana. Paljon hyviä postauksia.. en oikein osaa sanoa, mikä on jäänyt eniten mieleen. Juhlat, vierailija-aiheiset jne. nyt jostain syystä ainakin :)

  mursuuppi@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Mun veljenpoika on saman ikäinen Minimen kanssa, joten seuraan senkin takia mielenkiinnolla blogiasi. Tykkään kirjoitustyylistäsi ja aitoudesta. Mieleen on jäänyt miten rohkeasti olet kertonut vauvavuoden vaikeuksista. Olen niitä linkannut samassa vaiheessa oleville kavereilleni.

  Mainiota nuo kuteet, tekee heti mieli alkaa shoppailemaan eräälle tietylle minihepulle. Mut joskos arpaonni suosisi ensin :)

  Heidi Maaria (heidimaaria@gmail.com)

  VastaaPoista
 29. Ihana arvonta! Postauksistasi mieleenpainuvimpana tuli mieleen se, jossa pohdit miten omat ennakkoajatuksesi äitiydestä toteutuivat käytännössä. Myös pohdinta mahdollisista sisaruksista Minimelle kiinnosti, sillä itse samojen ajatusten äärellä. Peukut pystyssä, että onni suosisi kerrankin arvonnassa. :)

  VastaaPoista
 30. Aivan ihania vaatteita! Ja tuo hinta/laatu/eettisyys suhde on varsin kohdallaan. Tälläistä haluan kyllä tukea, joten voisi jotain tilatakin. Vaikka kaupalliset postaukset välillä pistää liikaa silmään (ei kylläkään sun blogisssa. osaat valita tuotteet mielestäni hyvin), mutta nyt taas huomaa niidenkin hyödyn, kun joku toinen on saanut tiedon jostain oikeasti hyvästä jutusta ja jakaa sen eteenpäin. :)

  Terv. Päivi (paivi_@msn.com)

  VastaaPoista
 31. Mieleeni jäi postaus töihinpaluusta ja siitä kuinka se tuo taukoja päivään. Itselläni kun töissä usein kaikki tauot jäävät pitämättä kiireen vuoksi. Arvonnassa mukana, vaatteet ovat kivoja mutta harmittaa ettei niitä saada ompelutettua Suomessa. Tiiasara@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Ihania vaatteita! Ehdottomasti mukana! :)
  Kte, kteikari ät hotmail com

  VastaaPoista
 33. Mukana arvonnassa! Ihania vaatteita!
  En tähän hätään ainakaan saa mieleeni mikä postaus olisi erityisesti jäänyt mieleen. Tykkään blogisi tyylistä, välillä painavempaakin asiaa ja välillä semmoista hyväntuulista höpöhöpöä tai fiilistelyä.
  patikka at gmail piste com

  VastaaPoista
 34. Kiva arvonta! Mieleeni on jääneet erityisesti kotikaupunkimatkailu-postaukset! zenja.kahila@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Mukana arvonnassa!

  sannamannu@gmail.com

  Mieleen on tainnut jäädä postaus kyrönmaan nähtävyyksistä :)

  VastaaPoista
 36. Mukana.. Vaikka niiiiiin moni muukin :D Sulla on mukava tapa kirjoittaa, asiallisen innostava :) Ja nyt viimeisimpänä jäi mieleen pyykkiteline-teksti.

  VastaaPoista
 37. Mukana arvonnassa, ihana huppari! Mieleeni postauksista on jääneet pyöräpostaukset (ajankohtaista myös meillä) ja postaus jossa pohdit ruuhkavuosia.

  marjukka.asiainen@netti.fi

  VastaaPoista
 38. Ihana arvonta, mukana siis. tuirejaa()gmail.com. Paljon hyviä postauksia sulla on varsinkin raskaus- ja vauva-ajalta, niihin samaistuin usein :)

  -Tuire

  VastaaPoista
 39. Ihania vaatteita ja rajamailla että budjetti sallisi ostaa.
  Olen lukenut juttujasi satunnaisesti ja viimeisimpiä mieleen jääneitä (univelkaisena ei jää oikein mitään mieleen) on kirjoituksesi yhteistyöstä ja mainostamisesta. Pidin asian avaamisesta.

  uraaitikotona2@gmail.com

  uraaitikotona.blogspot.fi

  VastaaPoista
 40. Pidän sinun blogisi kuvista. Kasvissyöjäperheenä tietty kiinnostaa ruokaan liittyvät jutut ;). Mukana siis arvonnassa :)!

  VastaaPoista
 41. Mukana arvonnassa.

  Tykkään hirmuisesti oikeestaan kaikesta. Kuvat ovat ihania, vaatteet ihanan värikkäitä niin äidillä kun lapsellakin, kirjoitus tyylisi on mahtava. Viimesimmistä mieleen on ehkä jäänyt uhmailkää käsittelevä teksti. Oma on nimittäin vuoden ja risat, että uhmaa odotellessa.

  juumattila@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Mukana arvonnassa! Uus vaatemerkki minulle ja vaikutti hyvältä. Etenkin se on hienoa, että noita kokoja on noinkin isoon asti, välillä meinaan hankalaa löytää lastenvaatteita isokokoiselle 7-vanhalle, joka ei halua käyttää mitään nuorisovaatteita vielä.

  Mielestäni parhaat postaukset ovat olleet ne, joissa käsitellään myös niitä äitiyden huonompia fiiliksiä rehellisesti.

  maijusimolin@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Mukaan arvontaan! Parhaiten muistan tula vs ergo -postauksen, sen kautta löysin blogisi, kun googlettelin tietoa kantorepuista.

  -Emma (emma.lahtiluoma(ät)gmail.com)

  VastaaPoista
 44. Osallistun arvontaan. Monta kirjoitustasi on jäänyt mieleen. Olen lukenut jopa useampaan kertaan Vinkkejä vauva-arjessa jaksamiseen -kirjoituksen (sain esikoiseni noin vuosi sitten, ja vinkeistä oli oikeasti hyötyä!). Toinen vahvasti mieleen jäänyt kirjoitus oli se, jossa kerroit Minimeen itkeneen lohduttomasti vaunulenkillä ja siitä, miltä se sinusta tuntui. Meille kävi ekana vuonna samalla tavalla monta kertaa ja se huojensi mieltäni tosi paljon, että jollekin muullekin voi käydä niin ja siitä selviää :)

  kultanugetti@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Oi, ihastuin tähän vaatemerkkiin heti ensisilmäyksellä! <3 Sinun blogissa tykkään eniten arkisista jutuista (mm. värikkäistä pyykeistä ja päiväkodinaloituksesta) sekä ihanista valokuvista.

  sanna.huhtamo@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Ihastuttavan ja "helpon" näköisiä vaatteita ^_^
  Monet kirjoituksistasi jäävät päähäni pohdituttamaan,joten yhtä tiettyä en osaa valita =P

  mewamili@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Juu juu, mukana arvonnassa! Voiton voi jättää SATSin pukkariin!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 48. ihania, kun täydessä rahavajeessa voi vaan haaveilla. jos vaikka onni osuisi.

  meli

  VastaaPoista
 49. Onpas ihania vaatteita, itselleni kyllä uusi tuttavuus. Mukana arvonnassa :)s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 50. Ainakin kantokiertue, synnytyskertomus ja nimiäiset ovat jääneet hyvin mieleen :)

  sanna.viherlehto@hotmail.fi

  VastaaPoista
 51. Meillä on juurikin huppari hakusessa pikkumiehelle, joten toivottavasti onni on myötä arvonnassa :) Blogissasi parasta on elämäntavan kuvaaminen vai miten sen nyt ilmaisisi. Kaupunkilaisen lapsiperheen arki. bliss4life (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Näyttääpäs vaatteet hauskoilta! siilitytsi at gmail.com

  VastaaPoista
 53. Vauvavuoden postaukset tulivat tarpeeseen kun oma oli muksu on melko samanikäinen.
  Ihana arvonta!
  Lindabjork.bjrk@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Mulle jäi mieleen hammastahnapohdiskelusi, koska päädyin sen perusteella ihan eri lopputulokseen kuin sinä :D Se oli myös ensimmäisiä tekstejäsi, jonka luin ja jäin silti seuraamaan.

  Terv. ÄitiQ aiti.quu@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Mukana! Meillä asustaa 4.1.12 syntynyt tyttö :)

  VastaaPoista
 56. Synnytyskertomus on jäänyt mieleen :). hannakurkiÄThotmail.com -Nemmuli

  VastaaPoista
 57. Kaikki arkeen liittyvät jutut lasten museosta pyykkitelineisiin on kivoja, mutta silti parhaiten on jäänyt mieleen taannoin kirjoittamasi juttu valtion rautateistä, sen jälkeen olen säännöllisesti käynyt kurkkaamassa blogiasi;)
  jeppula.10@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Aloitin lukemaan lähiömutsia ennen kuin olin edes raskaana, koska jutut olivat mielenkiintoisia ja kuvat/tyyli ihania, joten koukkuun jäin. Nyt on poika 8kk menossa mukana, joten kaikki lapsijutut kiinnostaa. Jos tulee kesäreissu Helsinkiin lapsen kanssa, niin täältä tulen katsomaan menovinkit!
  tuula.kaukolaätluukku.com
  -Tupuna

  VastaaPoista
 59. Kantoreppuvertailut ovat olleet omia suosikkejani + kaikki käsitöihin liittyvät. Ne ovat tuoneet laiskemmanpuoleisellekin mammalle inspiraatiota ja halua tehdä itse.

  lottiina@gmail.com
  -Lottiina

  VastaaPoista
 60. Mun suosikki on se postaus, jonka kirjoitit äitiyden musta aukko -keskustelun velloessa. Linkkasin sen jopa Facebookissa, missä tosi harvoin linkkaan mitään.

  VastaaPoista
 61. Mikähän olis lähiömutsin annista suosikki. Niitä on niin monta. Vauvavuotta eleltiin samoihin aikoihin, ja niistä teksteistä pystyi moniin samaistumaan kovasti.

  Toivottavasti onnetar suosisi tällä kertaa!

  VastaaPoista
 62. Mulle jäänyt mieleen vauva vuoden haasteet sekä postaukset lapsen kanssa retkellä/reissussa (niin Helsingissä kuin Thaimaassakin) sekä ruokajutut :) Nämä niitä joihin olen myöhemmin uudelleen palannut.

  Arvonnassa mukana myös!

  Terhi
  terhi.franssila at gmail.com

  VastaaPoista
 63. Ensimmäiseksi postaukseksi mieleen tulee kapselkeitin-postaus ja erityisesti ne kommentit siitä :D

  Mukaan arvontaan siis Saija saij4@luukku.com

  VastaaPoista
 64. Päiväkoti asiat on jäänyt parhaiten mieleen, kun on ollut meillä samaan aikaan ajankohtaista.

  mijori@luukku.com

  VastaaPoista
 65. En osa eritellä mitään erityistä postausta,luen kaikki mielelläni. Ihania vaatteita,ihanan mallin päällä. annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Ihania vaatteita. Mukana ollaan.Sofia chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 67. Ekana mieleen tuli nyt aurinkorasvavertailu- postaus, minkä kautta blogisi löysinkin aikoinaan :)
  Kivoja vaatteita, hupparitakki vois muuttaa meille!
  T.Nina
  nina.cederberg@hotmail.com

  VastaaPoista
 68. Voi ei, ei saa kertoa mulle tämmösistä ihanuuksista. Hyvästi rahat :D tikamp(at)gmail.com. Olet saanut mut monesti nauramaan ja itkemään, en valitettavasti osaa valita parasta kirjoitusta. On niin samanikäiset nuo meiän esikoiset, että kirjoituksesi osuvat usein just ei melkein kohdilleen :)

  VastaaPoista
 69. Tuli mieleen ne taannoiset Kanarian-postaukset, koska itse olimme juuri teidän jälkeenne suuntamassa Kanarialle. Niiden tyylissä oli myös sellaista surkuhupaisuutta, joka jäi mieleen, hyvässä ja pahassa ;)

  sini66@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Mä muistan sen teidän ekan testailun laatikkopyörällä, mutta saatiin sitten lahjaksi peräkärry kuitenkin.
  valmanainen@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Mukaan.
  -JonnaN
  jonnanygren(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 72. Synnytyskertomus on jäänyt mieleen, koska se oli ensimmäinen törmäys blogiisi noin vuosi sitten.
  ks.raisanen@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Postauksista parhaiten on jäännyt mieleen ja antanut mulle eniten tukea on se missä Minime on vielä vauva ja olit niin väsynyt että lenkkipolulla aloit vain itkeä ja kun mini me vaan itki ja itki ja mietit muiden vastaantulijoiden miettivän mitä toi on tehnyt tai jättänyt tekemättä tolle lapselle... Muutenkin kaikki postaukset missä podet väsymystä ja toivottomuutta pienen vauvan kanssa on koskettanut eniten. Ihanaa että joku uskaltaa kirjoittaa noin suoraan mitä kaikki muut äidit vaan itsekseen ajattelee :)
  LilliT
  lilli.tervio@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Paljon loistavia postauksia, ekana tulee mieleen Minimen sosepostaus. Tuki omaa päätöstä valmistaa soseet itse.

  Jennihuu
  Jennihuu1@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Mulle on jäänyt mieleen se pyörän perävaunupostaus kun mä niiii-in haluaisin sellaisen! :)
  emilia.hellman@mail.com
  -eelmou

  VastaaPoista
 76. Ihana arvonta, ehdottomasti mukaan!
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 77. Jäänyt mieleen hyvässä: Kanarialintu kireänä (tms.), pahassa: kahvikonepostaus. Ja mukana arvonnassa tietty.
  Miina (myrskyluodon.miina(a)gmail.com).

  VastaaPoista
 78. Mukana arvonnassa! :)

  xeve@hotmail.fi

  VastaaPoista
 79. Mainio on niin ihana uusi tuttavuus!! Nimikin on niin mainio että! Bloggaukseen liittyvät postaukset kuten yhteistyöstä ja ansainnasta kertovat on olleet mun mielestä tosi hyviä, näin tuoreelle bloggarille tosi mielenkiintosia. Kirjotat aiheesta tosi hyvin, ja niin monesta muustakin aiheesta! ;) Ja pyöräpostaus sai kyllä kaikki pyörähimot valloilleen. :)

  http://kotiani.blogspot.fi
  anna.s.takala@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Mukana arvonnassa :) Uusi tuttavuus tämä merkki! jenny-94@hotmail.com

  VastaaPoista
 81. Heipsis hei!

  Minulle jäi mieleeni hyvin postaus "Päiväkodin lait"... Oli niin ajankohtainen itselle. Pikkumies aloitti viime syksynä ryhmäperhepäiväkodissa(sanahirviökammotus). Nyt puolen vuoden jälkeen on tainnut se rytmi vasta löytyä. Eka paras ystävä. Ja äiti osaa robotin lailla valita kura-/toppa-/kylmää-/kuumaavaatteet automaattisesti katsomalla ulos ikkunasta... huuh! Onneksi tulee kesä :)

  Ja niinpä. Olemme mukana arvonnassa!

  myttyralla@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Eksyin blogiisi laatikkopyöräpostauksen kautta ja se oli sen verran hyvä teksi, että jäin lukijaksi.

  VastaaPoista
 83. Pöksythän ovat samanlaiset kuin sarjakuvasta tutulla Viivillä! http://www.kvaak.fi/images/articles/12112007164355-1.jpg

  VastaaPoista
 84. Ihania lastenvaatteita ja tosi kivoja sävyjä niin tytölle kuin pojalle! Mielenkiintoisimpia postauksia mielestäni ovat olleet Helsinki-postaukset, joissa on vinkkejä minne mennä lasten kanssa.

  VastaaPoista
 85. Noi Mainion vaatteet on niin kivoja!
  Erityisesti oon tykännyt noista diy jutuista. Hyödyllisin juttu on ehkä ollut kaikki kestovaippainfot mitä oon täältä lukenut. Päiväkotijutut on jäänyt myös mieleen, varsinkin se viimeisin juttu kommentteineen.

  mimosa.mammikoura@gmail.com

  VastaaPoista
 86. Vaikea on erottaa yhtä parhainta, luen kaikki tekstisi mielelläni! Ehkä sellaiset, joista saa vinkkejä omaan arkeen, kuten kaikki ruoka-aiheet tai postaukset pyöräilystä ja reissaamisesta.

  Ihania vaatteita, mukana ollaan!
  hurmeenanu@gmail.com

  VastaaPoista
 87. Varsin mainio Mainion malli sulla siellä! :D
  Löysin Lähiömutsin synnytyskertomuksen perusteella suunnilleen siinä vaiheessa kun oman tikun viivat veti aamukahvit väärään kurkkuun, mutta mieleen on tasaantumisen jälkeen jäänyt sun viileiden kelien kantomuoti. Aika päheitä viittavirityksiä, jonka jälkeen avasin silmät mahdollisuudelle ja löysin itse ihan mahtavan villashaalin/ponchon/minkälie UFFin alerekistä. Kiitos inspiraatiosta! :)

  Hannele

  VastaaPoista
 88. Mulle on jääny mieleen se postaus, jossa kerroit kuinka paljon käytät aikaa bloggaamiseen. Tykkään sinun tyylistä kirjottaa. Koukutuin blogiisi sen vuoksi, että sisältö on laadukas, kieli hyvää ja kuvat hyviä. Kerrot yhteistöistä avoimesti, eikä koko blogin sisältö muodostu niistä. Oot myös onnistunu hyvin yksityisyytenne rajaamisessa, kerrot sopivasti, mutta et liikaa. Ei meän lukijoiden tartte kaikkea tietää.

  Virpunen
  virvelontti at hotmail piste com

  VastaaPoista
 89. Ihanan oloinen uusi vaatemerkki! Kiitos hyvästä blogista!

  VastaaPoista
 90. oi että mulle ihan uus merkki! mutta vaikuttaa oikein ihanalta :)
  nimim, ellah/katkeransuloista.blogspot.fi ella.hannus@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. Mukana arvonnassa.
  sinie.aalto@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Ihanuus arvonta! En nosta tässä nyt mitään yksittäisitä postausta esille, mutta sen verran, että vauva-aikojen postauksitasi sain itse "vertaistukea". Todella hienoa, että uskallat avoimesti puhua vaikeistakin ja omista heikoista hetkistä ^_^ kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 93. perävaunupostaus on ainakin tulee ekana mieleen :).
  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 94. Mulle tulee mieleen nuo vauva-ajan postaukset, joihin pystyin samaistumaan melkoisen hyvin :) Nyt meillä asustaa onneksi jo taapero (1v 1kk), joten tämäkin äiti alkaa olemaan jo melkein ihminen ;D Kiitos ihanasta blogista! jennilehtinen83 (@) gmail.com

  VastaaPoista
 95. Sini
  Ihana blogi kaiken kaikkiaan. Mutta eniten tykkään kaikista retki päivityksistä, kun itsekkin olemme paljon liikkeellä niin kiva bongata joku retkikohde jossa ei ehkä itse ole vielä käynyt tai unohtanut jonkun olemassa olon. Tykkään myös kovasti teidän sisustus ja vaate tyylistä.
  sinikka.pulli@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Suurta lohtua ja helpotusta vauvahuuruun toi aikoinaan sunkin väsyneet postaukset :) sekä esim. vinkkisi vauvaruokaan liittyen. Viime aikoina taas suuren herätyksen sai aikaan säteilypostaus, mielenkiintoista oli blogipalkkioihin ja verotukseen liittyvä juttu.

  VastaaPoista
 97. Ihana blogi! Törmäsin tänne sattumalta vähän aikaa sitten ja jäin koukkuun. Eritysesti retkikertomukset ovat mielenkiintoisia, koska retkeilemme itsekin paljon lasten kanssa.

  VastaaPoista
 98. Olen seuraillut blogia jo hyvän aikaa, elämänmakuinen ja kiinnostava, kiitos kirjoituksista. Mainion kivannäköiset vaatteet on kyllä mainioita. kaimaen1 at luukku.com

  VastaaPoista
 99. Blogisi on uusi tuttavuus :) Mainion sivulta löysin tänne!
  - Krista (pirullinen@olen.to)

  VastaaPoista
 100. Synnytyskertomus on jäänyt mieleen koskettavana ja kauniina tekstinä.
  Mukana arvonnassa! jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 101. Osallistun ihanaan arvontaan ♥

  linnuton.puu@hotmail.com

  VastaaPoista
 102. Synnytyskertomus on sellainen jonka luin kun pelättiin vauvan syntyvän rv32, jotenkin sain siitä voimia. matkallamariag(a)gmail.com

  VastaaPoista
 103. Tustustuin blogiisi vasta tänään. Jätänpä kommentin tänne osallistuakseni arvontaan. :) Jään ehdottomasti seuraamaan matkaanne.

  irmeli.nieminen@hotmail.com

  ~Ipe~

  VastaaPoista
 104. Löysin blogiisi vasta hetki sitten, kun tulin itse raskaaksi. Olin kyllä kuullut blogistasi aiemminkin, mutta en tainnut kuulua riittävästi kohderyhmään. Noh, tänne löydettyäni luin kaiken yhdeltä istumalta! Mielestäni blogisi kohdalla erityisen mielenkiintoista on se, että lähes aina kannattaa lukijan lukea myös kommenttiosio.

  Mainio blogi siis, jospa saisin Mainion vaatteen tulokkaallemme!

  - Eliisa P. eliisa . piirainen ät gmail . com

  VastaaPoista
 105. Kiitos arvonnasta! Blogisi mieluisinta antia ovat mm. käsityöjutut, postaukset retkistä ja (lapsi)elämän perusmeininki. Pidän erityisesti kirjoitustavastasi, taitava kirjoittaja olet!

  pingale1983@gmail.com

  VastaaPoista
 106. Pari kertaa olen blogiisi eksynyt , viimeksi laatikkopyöräaiheesta Tavarafillari-sivustolta. Kivasti kirjoitat ja mukava on lukea etenkin paikallisjuttuja, Hertsikassa kun asutaan mekin :) pysyn kuulolla siis jatkossakin!

  VastaaPoista
 107. Googlettelin reilu vuosi sitten (ennen esikoiseni syntymää) synnytykseen liittyviä asioita, ja synnytyskertomuksesi tuli eteeni. Siitä lähtien olen seurannut blogiasi! Keep going! :)
  elisa.swanljung@gmail.com

  VastaaPoista
 108. Raskaus-postaukset erityisesti kiinnosti ja synnytyskertomus. vickan27(a)gmail.com

  VastaaPoista
 109. Mainiolta näyttää vaatteet ja mainio on blogikin. Kaikenlaiset jutut kiinnostaa, rento asenne ja mukavasti kirjoitettua juttua. Laatikkopyörän "takia" taisin löytää blogin. satutoivo@gmail.com

  VastaaPoista
 110. Olen seuraillut kirjoituksiasi n. vuoden ajan, enkä osaa sanoa mikä juttu jäänyt erityisesti mieleen....lähestulkoon kaikki jutut ovat hyviä. Jos joku nyt pitää sanoa sanon -tee se itse mysli- , koko perheelle maistuu mysli sillä ohjeella tehtynä.
  Arvonnassa mukana ollaan sanna.mensonen@gmail.com

  VastaaPoista
 111. Juttuja lukiessa mielen valtaa useasti "helpotus" että joku muukin ajattelee näin. On tullut naurettua ja itkettyäkin näitä juttuja lukiessa. Mieleenpainuvimpia olleet synnytyskertomukset, huonoäiti-pohdinnat sekä vuosi äitinä-postaus, joka oli jotenkin lohdullinen. että vauvavuodesta voi selvitä suunnilleen järjissään. x} - evegroundhill(at)hotmail.com -

  VastaaPoista
 112. DIY jutut on olleet hyviä. Ja kaikki semmoset missä olet tuunaillut tai muuten vaan kässäilly erilaisia juttuja :) Matkakertomukset on myös olleet hyviä matkakuumeen nostattajia!

  Jenni
  ahtonen.jenni@gmail.com

  VastaaPoista
 113. Kiva, että on tullut pirteä kuosisia, hyvä laatuisia ja edullisia vaatteita markkinoille. Marimekolla on kyllä kivoja kuoseja ja malleja, mutta hinnat hieman suolaisia. Toivotaan, että arpaonni tärppää ja neiti saa uutta vaatekaappiin!

  sannamaija.pohjanvesi@gmail.com

  VastaaPoista
 114. Pohdinnat työn ja äitiyden yhdistämisestä ovat jääneet mieleen.

  Briksu
  briksu@luukku.com

  VastaaPoista
 115. Matkapostaukset ja DIY jutut!

  terveys1 (a) wippies.fi

  VastaaPoista
 116. kertomukset lapsiperheen arjesta :)

  pikkumyy456@gmail.com

  VastaaPoista
 117. Ihania vaatteita! Lapsesi päiväkodin aloitus ja synnytyskertomuksesi ovat jääneet mieleen. Mukana arvonnassa :)
  soile.mannisto@gmail.com ja nimimerkkinä soikku.

  VastaaPoista
 118. repukka // arvonnat1@luuku.com

  VastaaPoista
 119. Päiväkoti postaukset jääneet mieleen.
  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 120. Kiitos vinkistä ihanaan nettikauppaan! Tunnut olevan ihanan rehellinen ja aito ihminen. Monia postauksiasi on ollut ihana lukea. Olen mukana arvonnassa. sanna.heiska@luukku.com / Sandelsson

  VastaaPoista
 121. Mukana arvonnassa! Toukomutsi/humpuukiloota@gmail.com.
  Tutustuin blogiisi synnytyskertomuksesi kautta, kun vielä haaveilin omasta mukelosta. Erityisesti mieleen jäi kommenttisi "Oonko mä oikeasti menossa synnyttämään, ei jumaliste!" :D

  VastaaPoista
 122. Diy-jutut ovat inspiroineet minua. Osallistun arvontaan! sanni.kaikkonen(at)helsinki.fi

  VastaaPoista
 123. On ollut lohdullista lukea kokemuksistanne päivähoidon aloituksesta, kun meillä on se edessä syksyllä. Vaikka alku olisikin pomppuista niin uskon, että uusi arjen rytmi löytyy kyllä. Kokeilin myös porkkanakakun reseptiä ja se keräsi valtavasti kehuja mehukkuudestaan ;)

  Kisassa mukana! liisa.pajula(at)hotmail.com

  *Liisukka

  VastaaPoista
 124. Mukavan näköisiä asuja. Mukaan arvontaan :) vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 125. Kauniita kuteita kyllä!
  mandijunttila@gmail.com

  VastaaPoista
 126. Ihanan näköisiä vaatteita! En ollutkaan kuullut merkistä. tanja.jarvinen(ät)gmx.com

  VastaaPoista
 127. Ihania vaatteita! Varsinkin hupparitakki kolahti. saana-s@netti.fi

  VastaaPoista
 128. Mukana arvonnassa! Parhaiten on jäänyt mieleen synnytyskertomus - varmaan siksi, että oon lukenut sen useampaankin kertaan... T: Mimi mimi_minttunen'at'hotmail.com

  VastaaPoista
 129. Rakastan näitä! Noi ruudukkaat leggarit on meillä jo mustavalkoisena, ne on niiiiiin hyvät!
  Synnytyskertomus toi mut tänne sun blogiin ekaa kertaa, sillä odottelin silloin omaa lähiöskidiäni. Sun elämänmakuiset ja rehelliset postaukset on olleet niin osuvia, että voisin mainita niistä montakin, mutta ainakin tuolloin vuosi takaperin se sun synnytyskertomus oli niin mieliinpainuva että mainitsen nyt sen :).

  T: Toisen lähiön mutsi, tigresschica@gmail.com

  VastaaPoista
 130. Löysin tänne blogiin äsken ensimmäistä kertaa facebookin kautta postaukseen lapsen kenkien valinnasta, eli se nyt päällimmäisenä on mielessä. Hyödyllistä tietoa :) Tulen varmasti lukemaan enemmänkin!
  ps. Ihania nämä vaatteet!

  -Juli, juuliajarvinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 131. Paljon on ollut hyviä juttuja tässä blogissa, mutta itselle tuli nyt heti ainakin mieleen postaukset laatikkopyörästä. Sellaisen kun haluaisin meillekin! :)
  pienenkylanvarpu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 132. Hauskan ja persoonallisen näköisiä vaatteita :) Mukaan kisaan!
  Ja sinulla on kiva blogi :)
  t.Mari (mari.kangasluoma@gmail.com)

  VastaaPoista
 133. Mukana arvonnassa! Ja tuore kenkäopas oli hyvä. Kiitos :)

  VastaaPoista
 134. Empä ole ennen Mainioon tutustunut, kivannäkösiä vaatteita! Blogisikin löysin vasta äskettäin ja mukavan olosia juttuja sulla :)

  Ps. Ihana arvonta!
  jonnapi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 135. Mukana!
  sanna.pitkanen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 136. Mukana ollaan :)
  teekoo81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 137. Mainion vaatteet on ihania! Mieleen on jäänyt kaikki postaukset, jossa näkyy teidän asunto, Se on sisustettu niin mielenkiintoisesti. :)
  mansikka_84(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 138. Mukana mainiossa arvonnassa :) Lähiömutsin postauksissa kiinnostaa juurikin tuo lähiöasunto. Itsekin kun sellaisessa asun. Ja tytteli tietysti on söpö. pia.samonen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 139. Hienoja nuo Mainion vaatteet! Tykkäsin tosi paljon siitä postauksesta, miten valitaan lapselle kengät. sannasanna21@gmail.com.

  VastaaPoista
 140. Synnytyskertomus jäänyt mieleeni. Osallistun arvontaan :)

  isontalonpoikii@gmail.com

  VastaaPoista
 141. Voi kun mun sydämeni sykähtääkään tällaiselle retron ja modernin raikkaalle yhdistelmälle! Vaikka merkki olikin jo aiemmin tullut vastaan, eivät ensimmäiset maistiaiset yksin olleet saaneet mua vielä rynnistämään nettikaupoille. Mutta selkeästi tähän on tehtävä muutos. Ja tietysti olen arvonnassa mukana! :)

  En osaa tähän hätään heittää yhtä postausta, mutta olen ollut eri onnellinen useammastakin retkikohdepostauksestanne (etenkin täällä koti-Helsingissä), sekä kirpparijutuista että parvekkeenne uudistuspostauksesta, joka tosin julkaistiin jo useampi tovi sitten.

  VastaaPoista
 142. Ihania vaatteita. :)
  Lasten kenkäpostaus tuli juuri hyvään kohtaan, meillä opetellaan kävelemään ja kenkien hankinta on ajankohtaista.

  VastaaPoista
 143. Mukaan arvontaan.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 144. Mitään yhtä tiettyä en osaa eritellä, mutta vauva-aiheiset jutut ovat erityisesti kiinnostaneet.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 145. Mua on kiinnostanu erityisesti ne Minime:n kehityspostaukset ja ruokajutut. Ihanaa on ollu lukea myös Lähiöjepestä ja sitä kautta koko perheestä. Minikeittiöön palasin äskettäin, kun suunnittelin keittiön rakennusta omalle pikku kokille.
  t: Samariini
  mannasari (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 146. Ehdin arvontaan, jee!!!
  t. tiia (.paavilainen at ja geemailii piste com)

  VastaaPoista
 147. Osallistun arvontaan! :)
  -Lilulia
  matuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 148. Osallistun arvontaan. Ruoka aiheiset postaukset ovat jääneet parhaiten mieleen. Erityisesti ne jotka ovat koskeneen lapsen ruokailua ja sitä kuinka lapsi voi ja tarvitsee samaa ruokaa kuin vanhempansa. Ruokaohjeet ja vinkit kiinnostavat aina.

  veera.tepponen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 149. Etsitkö lainan tai olet evätty lainan ennen? Jos kyllä kiirettä tarjoaja on täällä nyt ota yhteyttä jo tänään kaikenlaista lainoja.

  Lainahakemus
  HENKILÖKOHTAISIA TIETOJA

  Etunimi:
  Sukunimi:
  Maa:
  sukupuoli:
  Tarvittava määrä:
  kesto:
  Puhelin:
  Oletko hakenut lainaa ennen (kyllä tai ei)

  Yrityksen nimi: Anna Financial Etusivu
  Sähköposti Yhteystiedot: annarogers121@gmail.com

  Parhain terveisin.

  VastaaPoista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe