Lähiömutsin mieleenpainuneimmat

10.4.14

Kyselin teiltä Mainion huppariarvonnan yhteydessä Lähiömutsin postauksista, jotka ovat jääneet mieleenne. Monet osasin aavistaa, mutta muutamia tuli myös yllätyksenä. Oli kiva huomata, että kaikki blogin osa-alueet saivat mainintoja. Erityisen paljon tällä pienellä otoksella tunnutte tykkäävän kotikaupunkimatkailupostauksista, joissa retkeilemme ja seikkailemme eri puolilla Helsinkiä. Hyvä, sillä ilmojen lämmetessä sitä hupia on varmasti luvassa enemmän sekä tosielämässä että blogin puolella!

Keräsin tähän ryhmittäin teidän mainitsemianne postauksia. Jospa sieltä löytyisi jollekin vielä lukemattomia postaustuttavuuksia.


Raskaus ja vauva:

Äitiys:

Ulkomaan reissut:

Kantaminen:

Päiväkoti:

Ruokatouhut:

Ihon hoito ja kosmetiikka:

Bloggaaminen:

Materia:

Työn ja perheen yhdistäminen:

Koti ja kaupunkiviljely:

Arki ja juhla:

Lisäksi mainittiin kokonaisuutena DIY-postaukset, jutut kestovaipoista ja ne postaukset liittyen kotikaupunkimatkailuun

Lue myös nämä

6 kommenttia

 1. Kiitos tästä! Mobiilissa ei näy tägipilveä eikä listausta postauksista (tai sit en vain osaa), joten tää menee kirjanmerkkeihin tulevaa varten. Nyt kun vieressä jokeltava pikkujäbä on 2kk niin vanhoista postauksista alkaa olla yhä enemmän huvin lisäksi hyötyäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, bloggerin mobiiliversio siitä vähän kökkö, että tagipilveä ei näy. Mutta ällös huoli, nyt kun Suomen Blogimedian ansiosta mobiiliversiota parannellaan, sinne tulee tagipilvi ja listat postauksista myös. Kiva, jos postauksista on sekä huvia että hyötyä!

   Poista
 2. Kiitos näistä vinkeistä! Juuri plussanneena alkaa kaikki vauvajutut kiinnostaa kummasti (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon! Muistan sen tiedonjanon, joka raskaustestin tekemisen jälkeen vyöryi päälle!

   Poista
 3. Olisi kiva lukea postaus siitä, mitä ajattelet julkisuudesta ja millaisia linjanvetoja olet bloginpitäjänä tehnyt yksityisyytesi suhteen. Mitä asioita olet tarkoituksella jättänyt kertomatta ja miksi? Mitkä asiat uskallat huoletta kertoa? Miten suhtaudut lapsesi kuvien julkaisemiseen ja hänestä kertomiseen, kun hän ei vielä voi itse tehdä valintaa siitä, haluaako hän kuviaan ja kuulumisiaan julkaistavan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tällainen postaus on vielä tulevaisuudessa tulossa.

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe