Eka kerta leffateatterissa

14.6.14

Käytiin koko porukalla leffassa. Käveltiin Tennispalatsin ohi ilman sen suurempia suunnitelmia, päätimme extempore ostaa liput ja pian jo astuimme leffateatterin hämyyn. Lapselle kerta elokuvateatterissa oli ensimmäinen. Mutta virstanpylväs se oli myös mulle. Koko sakki ihan oikeassa elokuvateatterissa, punaisten upottavien tuolien syleilyssä ja popcorneja rinnuksilla!

Tai no, ollaanhan me tällä kokoonpanolla oltu leffassa aikaisemminkin.  Vauvakino-kokemus oli vain jotain niin jäätävää, että ei enää ikinä. Kauhuelokuvakokemukset eivät ole koskaan olleet mun mieleen.

Uskallusta tämänkertaiseen kokeiluun saimme pari viikkoa sitten, kun vietimme vanhaa kunnon kotileffailtaa. Sohvapöydälle oli katettu herkkuja ja DVD-soittimeen aseteltu Disneyn Frozen-elokuva. Ensimmäinen laatuaan tuokin kokemus. Ja siinä me kaikki lököilimme sohvalla vierekkäin, napostelimme mansikoita sormet punaisenaan ja annoimme elokuvan viedä. Ei kaatuneita mukeja, ei kitinää, ei pause-napin painamista. Olo oli kuin rinnakkaistodellisuuteen sukeltaneella.

Ilta ihan oikeassa teatterissakin meni hyvin. Tai no, Bamse ja Rosvokaupunki -leffa oli kyllä ihan kuraa. Elokuvan loppukohtauksen aikoihin suoritetut kiipeily-yritykset selkänojan yli olivatkin ihan ymmärrettäviä.

Lue myös nämä

4 kommenttia

 1. Ihan samaa mieltä elokuvasta, täyttä kuraa! Onneks ei 2,5 v tullut mukaan, vaan 4vuotias. :)

  Saija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, että ei sinällään mikään nautinto, mutta onneksi popcornit olivat hyviä :D

   Poista
 2. Harmi, että leffa oli huono. Ajatuksissani olin varovasti haaveillut jonkinlaista häivähdystä 90-luvun psykedeelisen piirrossarjan meiningistä, mutta turha toivohan se oli alun perinkin.
  En tosin tiedä mihin hypnoosiin se perustui, että pienempien sisarusten rinnalla tulin tuijotelleeksi sitä 90-luvun Bamsea. Voisi kokeilla toimivatko samat kummalliset ääniefektit vielä nykyajan lapsiin.

  http://www.youtube.com/watch?v=YvHMPpFGdzU

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun muistot saattaisivat tehdä leffasta vähän paremman. Ehkä. Itse en muista tätä ennen katsoneeni mitään Bamsea, joten ei tullut edes kultaisia lapsuusmuistoja mieleen. Katoin pätkän tuota linkkaamaasi Bamsea, ja sehän vaikutti paljon paremmalta kuin leffa. Hyvällä tavalla rosoiselta!

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe