Lempivaatteessa pitää olla eläin + alekoodi

26.6.14

Yhteistyössä ihanan.fi

Lapsen vaatelipastoon on ilmestynyt lempivaatteita. Niitä, jotka lapsi tahtoisi pukea päälleen vaikka pyykkikopasta likaisena kaivettuna. Lempivaatteissa on yksi yhdistävä tekijä: niissä kaikissa on eläimen kuva. Pandahousut, pupupaita ja pandareppu. Ja karhupyyhe sekä kettupyyhe! Nyt saimme lipastoon vaatteen, jossa on selviä aineksia lempivaatekategoriaan. Saanko esitellä hurmaavan, pehmeän ja viileisiin kesäpäiviin juuri sopivan koalaneuletakin!

Saimme koalaneuletakin Ihanan.fi-nettikaupasta. Putiikin takana oleva pieni startup-yritys tuo itse maahan kehitysmaiden pienyrittäjien ja verkostojen käsin valmistamia tuotteita. Ihanan valikoimassa pointtina on eettinen, vastuullinen ja ainutlaatuinen käsityötaito. Ja siinä samalla kehitysmaiden pienyrittäjien tukeminen.

Tuo saamamme koalaneuletakki on Toto Knits:n valmistama. Se on Nairobin Langatassa toimiva neulontaverkosto, johon kuuluu noin 200 maaseudun yksinhuoltajaäitiä. Nämä mutsit neulovat tuotteet käsin ja signeeraavat ne omalla nimellään. Lapsen Koala on syntynyt Njein taitavista käsistä. Kaikki Toto Knits:n neulokset on valmistettu orgaanisesta ja paikallisesta puuvillasta, joka on kehrätty ja värjätty Nairobissa täysin luonnonmukaisesti. Minä peukutan!

Sain Ihanan.fi:ltä teille alekoodin noihin suloisiin, veikeisiin ja käytännöllisiin eläinneuletakkeihin. Koodilla mutsiavautuu saat 5 euron alennuksen Toto Knits:in neuletakeista. Sieltä löytyy koalan lisäksi muun muassa leijonaa, pöllöä, kirahvia seepraa, krokotiilia ja flamingoa. Koodi on voimassa 14. heinäkuuta asti.

Lue myös nämä

15 kommenttia

 1. Ei kuinka ihana! :) minkä kokoinen sun tytön neuletakki on? pähkäilen ottaakko pojalle koko 2 vai 3v., tällä hetkellä lähes kaikki vaatteet kokoa 98cm, osa jo 104cm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Ja vaikuttaa muutaman käyttöpäivän jälkeen todella laadukkaalta vaatteelta. Hyvä kysymys tuo koko! Minimen neuletakki on kokoa 4 v. Hän käyttää myös lähinnä kokoa 98 cm tai osassa jo kokoa 104 cm.

   Poista
  2. Kiitos! Ois tullut vähän nafti takki mun lapsoselle, tai sitten ois ollut sopiva sen kuukauden verran.. :)

   Poista
  3. Ollos hyvä! Liian nafti takki ei olisi ollut kiva.

   Poista
 2. Moi!
  Tuolta löytyy tarkemmat mitat neuleisiin: http://www.ihanan.fi/page/11/tuotteiden-koko--ja-hoito-opas
  100% orgaanista GOTS - sertifioitua pehmoista puuvillaa. ;)
  Terkuin,
  Hanna

  VastaaPoista
 3. Harvoin nillitän mitättömistä sivuseikoista, mutta nyt en voi vastustaa: kaikki puuvilla on orgaanista. Se on sitten eri asia, miten se on tuotettu, luonnonmukaisesti vai ei ;). Takki on kyllä ihana, ja tuettava toiminta vielä hienompaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos näin väännettäisiin, pitäisi esimerkiksi jokainen luomu-liitteinen tuotenimike vaihtaa. Ei olisi esimerkiksi luomu maitoa, vaan luomu-sertifikaatin (ja sitten tarkennus siitä, mikä serfikaatti on kyseessä) ehtojen mukaisesti tuotettua maitoa. Luulisinkin, että tuo vähemmän kaarteleva tapa ilmaista asia on niin vakiintunut, että jokainen ymmärtää sen merkityksen.

   Poista
 4. Ihana! Aion ehdottomasti tilata, ehkä jopa molemmille lapsille. Minkä kokoinen minimen huppari on ja paljonko minime on suunnilleen pitkä? Mä tykkään nettiostoksista, mut hitsit kun onnistun niin usein tilaamaan väärän koon. Eräästä Marimekon alestakin tein hyvillä prossilla läjän löytöjä, mut oli sit just passelit, eikä yhtään kasvunvaraa. Kerran pesin ja kutistui, käytössä nukkaantui ja ei edes mene enää siistinä vaatteena seuraavalle. Kakkeli Marimekon laatu aika usein siis. Mut joo, noi Koalat tekis mieli tilata!

  t. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minimen huppari on 4-vuotiaiden kokoa. Hän käyttää vaatteissa kokoa 98–104, mutta nyt ostan uudet välillä jo isompanakin, riippuen ihan vaatteen mallista. Varsinaisesta pituudesta mulla ei valitettavasti ole tarkkaa tietoa eikä edes haaleaa muistikuvaa.

   Marimekosta olen kuullut paljon vastaavia kokemuksia lähiaikoina. Todella todella sääli! Mä ostan sekä itselleni että lapselle heidän vaatteitaan, mutta onneksi pettymyksiä ei ole (vielä) tullut.

   Poista
 5. Oijoi! Ihania. Minun suosikkeja tuo koala ja tiikeri!
  Niin ja liekkö ollut sivuilla jotain häikkää (tai sitten todennäköisesti myös minussa), kun olen yrittänyt muutamaan muuhunkin tekstiin kommenttia laittaa, mutta ei lähetä. Saas nähä tuleeko tämä.
  -Kirpun äippä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tiikeri on myös kiva. Ja tykkään myös leijonasta, vaikka onkin aika villi! :D

   Voihan, jos kommentoinnissa on ollut jotain häikkää. Muilta en ole siitä kuullut, mutta tietty sitä on vähän hankala kuullakin, jos viestit eivät tule perille.

   Poista
 6. Aivan ihana takki! Mein tyttö taatusti rakastuis tollaseen tiikeritakkiin, Nalle Puh kun nyt on kovin suosiossa. Onko noilla muuten muuta toimitusmahdollisuuttaa kuin tuo 10euron palautettava paketti? Itse haluaisin ihan tavallisena halpana pakettina, enkä tarvis mitään lahjakortteja yms. sen jälkeen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heyni,
   Viestisi on noteerattu, ja saamme vaihtoehdoisen pakettilähetyksen käyttöön. RePack meillä on ollut pääasiallisesti käytössä yhteneväisen ajatusmaailman vuoksi; eettisyyttä ja ekologiaa kierrätettävällä paketilla. Käythän sivuilla kurkkimassa. ;)
   Terkuin,
   Hanna

   Poista
  2. Voisin kuvitella myös, että Nalle Puh -fani tykkäisi etenkin tiikeristä :D Ja kiva, että saatiin vaihtoehto toimitustapaan. Vaikka ymmärrän hyvin, että moneen kertaan kierrätettävä paketti on parempi, se voi olla myös kynnyskysymys joillekin tilaamiseen.

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe