Neljä likkaa Tallinnassa

20.6.14

Keskikesän lomatunnelma on vallannut mielen, ja yötön yö saanut valvomaan joka ilta ihan liian myöhään. Heilahdin kesämoodiin oikeastaan jo nuoremman siskoni kyläillessä meillä taannoin. Silloin kävimme myös nelistään Tallinnassa. Minä, lapsi ja kaksi siskoani.

Päiväloma Tallinnassa noudatti tuttua kaavaa. Huonoja vitsejä, ruokaa ja luuhailua pitkin kaupunkia. Just hyvä. Tällä kertaa kävimme syömässä vegaaniravintola V:ssä ja Aedissa. Ensimmäisen annokset olivat hehkutukseen nähden pienehkö pettymys, mutta hintansa väärti paikka ehdottomasti. Aedin keitto jätti tällä kertaa kylmäksi, mutta suklaakakku ei petä koskaan. Ennen laivan lähtöä kävimme vielä suorittamassa luonnonkosmetiikka- sekä soijatuoterallin.

Mietin, että tänä kesänä voisi ehkä laivailla Tallinnaan perheen kanssa muutamaksi päiväksi. En ole ollut yötä Tallinnassa kuin talvisaikaan, jolloin meininki on tietenkin ihan eri pakkasineen. Parissa päivässä ehtisi luuhailla ja syödä huolellisemmin kuin päivävisiitillä, eikä mahdollisuus aurinkoonkaan olisi pahitteeksi. Seuraavien päivien ajan aion kuitenkin luuhailla ja syödä perheen kanssa ihan täällä koti-Helsingissä. Leppoisaa ja nautinnollista juhannusta teillekin!

Lue myös nämä

12 kommenttia

 1. Saako tiedustella missä kaupoissa suoritat luonnonkosmetiikka- ja soijarallit? Kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki voi :) En sen kummemmassa paikassa kuin Kaubamajassa. Muualta saisi varmaan edullisemmin, mutta se on hyvin siinä sataman lähellä, kun soijat pitää kuitenkin ostaa vasta juuri ennen laivalle suuntaamista.

   Poista
 2. Näytän kuin oisin kaatumassa eteen :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etukeno taitaa suomalaisilla olla ihan perusasento Virossa :DDDD

   Poista
 3. Tallinnassa on mm. eläintarha, jossa on harvinaisempia eläimiä kuin korkeasaaressa, jos sellaiset lapsen kanssa kiinnostaa. Kerran on tullut käytyä myös suurella vesiputouksella Tallinnassa, mutta en muista enää missä se oli. Muistan vaan että oli tosi hieno. Mekin suunnitellaan Tallinnan reissua tälle kesälle, mihin ei kuulu perinteiset turistihommat. Rakastan Tallinnaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän kaksipiippuinen suhtautuminen eläintarhoihin, minkä takia en ole Tallinnan eläintarhassa koskaan käynyt, vaikka muuten vierailen kaupungissa melko usein.

   Poista
 4. Onpas sinulla nuoria sisaruksia, luulin ensin, että tuo tummempi tyttö on oma tyttäresi. Ja aivan kuin Minimen kaksoisolento, tosi kaunis! T: Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole ainut, joka luulee häntä tyttärekseni :) Ei tosin nykyään enää, mutta pitkiä silmäyksia sai etenkin silloin, kun minä neljätoistavuotiaana Metallica-paidassani ja reikäisissä farkuissani lykkäsin siskoa vaunuissa pitkin kyliä :D Veljelläni ja minulla on ikäeroa vielä enemmän, 18 vuotta.

   Poista
 5. Missäpäin tuo kasvisravintola sijaitsee? Onkohan siellä muita ravintoloita joita voisi suositella kasvissyöjälle ja 10 kk lapsen äidille, jota ärsyttää kaikki liian kapeat ja pienet ravintolat (paitsi jos on tosi kivoja niin kyllä nekin kelpaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstissä olevien linkkin takaa löytyvät ravintoloiden osoitteet ja muut tarkemmat tiedot. Ne ovat molemmat Vanhan kaupungin laidalla, joten lyhyelläkin visiitillä niihin ehtii hyvin. Ja molemmista saa siis ihan vegaaneillekin sopivaa sapuskaa. Esimerkiksi tuo suklaakakku on täysin vegaaninen jäätelöineen kaikkineen. Tässä taannoin kirjoittamassani Tallinna-postauksessa on useampia ravintolasuosituksia. Rattaiden kanssa niistä kaikkiin on kyllä hankala päästä.

   Poista
  2. Okei ja sori etten tajunnut linkkejä. Yritän nyt vedota tähän äitiyden kiireeseen jossa jokainen asia pomppii mielestä ja silmistä! Kiitos hienosta blogista. Olen saanut täältä hyvin paljon ajatuksia ja ristiriitaisia tunteita, eli juuri sitä mitä pitääkin.

   Poista
  3. Äitipäähän voi aina vedota :D Kiitos kiitoksista, kiva kuulla, että blogini on herättänyt ajatuksia suuntaan ja toiseen!

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe