Pömppömahaisen napapaitarakkaus

8.7.14

Enpä olisi ikinä uskonut hurahtavani napapaitoihin tällaisena raskaana olevana ja varhaiskeski-ikäistyvänä muijana. Luulin jättäneeni napapaidat 90-luvun nuoruusvuosiin. Sinne samaan läjään Leviksen 501 -farkkujen, pyöreiden aurinkolasien, pikkureppujen ja traktoripohjaisten kenkien kanssa. Mutta kas vain, kuten kaikki edellä mainitsemani ysäri-ihanuudet, myös napapaidat miellyttävät taas silmääni.

Navan en sentään anna vilkkua kuin kotioloissa tai rannalla, joku roti sentään. Jätän sen riemun teineille (ellen sitten hämmästyksekseni kotiudu synnytyssairaalasta vauvan ja teiniaikojeni kropan kanssa). Mutta yhdistettynä raskausvaatteisiin, napapaidat ovat nerokkaita. Yhtäkkiä sama vanha musta mekko, paita tai raskausfarkut saavatkin monta erilaista ilmettä. Tyköistuvat napapaidat kirivät putkilomekkoon vähän muotoja ja löysemmät liehukkeet paljastavat tiukempaan figuuriin verhotun raskausvatsan, mutta piilottavat allit mukavasti kesähelteilläkin.

Napapaitailoittelu tulee luultavasti jatkumaan myös imetysaikana. Silloin raskaustrikoorytkyt ovat vain muuttuneet imetystrikoorytkyiksi. Ongelma on niissäkin sama. Vaatevaihtoehtoja on vain vielä vähemmän kuin raskausaikana, ja tulen taas kulkemaan niissä muutamassa imetysmekossa ja -paidassa. Napapaidalla niihinkin saa vähän väriä ja eloa, mutta niin, että ylimääräiset vaatekappaleet eivät tee imetyksestä hankalaa edes julkisilla paikoilla. Napapaidoissa kun ei ole paljoa kangasta, jota rutata ylös imetyspuuhien tieltä.

Nyt kun on päästy vauhtiin, ehkä mä raskauspäissäni vielä laitan paikoilleen napakorun – sen jonka myös piti jäädä kultaiselle 90-luvulle.

Lue myös nämä

8 kommenttia

 1. En ole uskaltanut itse käyttä tollaisia napapaitoja, ei nyt eikä raskausaikana.
  Mutta näyttää söpöltä.
  Pitäskö itsekin kokeilla :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. www.minajamuud.blogspot.fi
   Google translate avulla saat lukea blogia myös suomeksi :)

   Poista
  2. En mäkään olisi ikinä uskonut napapaitoja (enää) päälle vetäväni, mutta kappas! Ei siis voi tietää, jos sinäkin vielä kuljet napa vilkkuen :D Kiva muuten tietää, että lukijoissa on myös Virosta kotoisin olevia!

   Poista
 2. Mulla on mittarissa suunnilleen saman verran vuosia ja viikkoja ja akuutin napapaitatarpeen iskettyä lyhensin yhden vanhan paitani ja se on aivan täydellinen kaikkien alaosien kanssa, pitäisin sitä koko ajan. Varmasti toimii hyvin myös imetysaikana, kiitti vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, pitäisiköhän munkin vähän tutkia paitavalikoimia sakset mielessä... :)

   Poista
 3. Kääk, mitä jos tulee vauvakuume vain siksi, että haluaa käyttää tollasia vaatteita? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahha, no se olisi ainakin yksi maailman omituisimmista vauvakuumesyistä :D

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe