Raskausvatsa x 2 – kumpi on totuus?

3.7.14

Katselin edellisraskauden aikana vatsastani otettuja kuvia. Hämmästelin, miten paljon suurempi tämä nykyinen pötsi onkaan. Kunnes muistin pienen huijaukseni: mulla oli tapana vetää kuvia ottaessa vatsaa sisään. Röyhkimys!

Nämä kuvat on otettu tällä nykyisellä raskausvatsalla. Toisessa pidätän henkeä ja vedän vatsaa sisään. Toisessa pistän oikein kunnolla pömpistäen. Normaalisti kuljetan kohtuani vähän pömpistysversiota tiukemmassa paketissa. Molemmissa kuvissa on kuitenkin vauvavatsa raskausviikolta 26, mutta kumpi kuvista on totuus?

Lue myös nämä

16 kommenttia

 1. Ihana maha! Varmaan se totuus on jossain noiden välimaastossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mustakin se on ihana :) Totuus on tosiaan jossain välimaastossa. Mutta kumman tallennan totuutena vauvakirjan väliin :DD

   Poista
  2. Semmoisen, jossa ei vedä mitään sisään eikä toisaalta pullistakaan. Eli seisoo normaalisti :) Silleen ainakin itse otin kaikki raskausajan "mahakuvat" muistoksi.

   Poista
  3. Jotain sellaisia sinne on tällä kierroksella taidettukin tallentaa :)

   Poista
 2. Sulla on kyllä tosi nätti masu. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos, raskausaika on siitä ihanaa, että tykkään vatsastani, joka ei muuten kuulu niihin osiin kroppaa, joita korostamalla korostaisin.

   Poista
 3. Kaunis masu sulla ja ihana raikas pallopaita! (: Voi että, näistä kuvista inspiroituneena voisin ryhtyä kakkosen valmistukseen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo ajattele, olen alkanut käyttää napapaitoja nyt raskaana ollessani :D En tosin näin kuin tässä kuvassa, vaan esimerkiksi mustan mekon kanssa tuomaan väriä.

   Poista
 4. Kaunis raskausvatsa sulla! :) Olen huomannut, että sulla on monissa kuvissa legginssit jalassa. Mistä ihmeestä mä löydän kivoja legginssejä (ei siis Henkka Maukan mustia)? Hintaa ei tietysti saisi olla hirveästi. ;) Jos on vinkata esim. verkkokauppoja ja liikkeitä Helsingissä niin otan vinkkejä vastaan.

  -Elsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva se on minunkin mielestäni!

   Itse asiassa mulla ei kyllä ole luultavasti ollut ainoassakaan kuvassa tätä ennen legginssejä jalassa, sillä en omista kuin nämä viime raskaudesta säästämäni raskusleggarit. Ja otin ne vasta käyttöön, sillä olivat vatsan kohdilta niin venyneet, että aikaisemmin olisivat tippuneet päältä. Sukkahousut sen sijaan ovat varmaan joka päivä käytössä, etenkin kun kesäkelit ovat olleet mitä ovat. Mutta nämä leggarit ovat justkin sieltä H&M:stä kolmisen vuotta sitten hankitut.

   Mut jos siis tarkoitat normileggareita, niitä on tosiaan etenkin aikaisemmin kuvissa näkynyt. Tällä hetkellä kaapista taitaa löytyä ainakin Marimekon, Bull & Bearin, Uhanan ja jotkut Asoksen legginssit.

   Poista
  2. Entäs ne raskaussporttileggarit, jotka tilasit muutama kuukausi sitten. Olivatko ne yhtään hyvät? Sikäli siis että kannattaako itselle tilata...

   Poista
  3. No niiden kanssa kävi sillä tavalla köpelösti, että niiden saapuessa joku kohdussa myös muljahti omituiseen paikkaan. Ja olen ollut nyt viisi viikkoa liikuntatauolla. Käyttöä niille ei siis ole ollut. Tällä viikolla toivottavasti pääsen taas liikkumaan! Mutta materiaalista osaan jo sanoa sen verran, että eivät ne olleet niin tekniset kuin esittelyteksti olisi antanut ymmärtää. Liikaa puuvillaa urheilupöksyiksi mun mielestä. Eli liian kalliit myös.

   Poista
 5. Hyvältä näyttää! Oma pötsi on illalla aikamoinen ja aamulla herätessä melkein kadonnut (herään monesti selälläni, uuh). Valokuvaan päästessäni tulee jotenkin automaattisesti vedettyä vatsaa sisään ja jännitettyä vatsaa (kuten ilman vatsavauvaa), mutta peilistä ihasteltaessa pörhistän oikein kunnolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulla vatsa on tosiaan selvästi pienenpi, mutta se johtuu siitä, etten ole silloin vielä syönyt jättimäistä aamupalaa :D Mäkin taidan automaattisesti kameran edessä vetää vatsaa sisään, ihan kuten teen ilman vatsassa majailevaa vauvaakin.

   Poista
 6. Hih, tästä postauksesta tuli hauskoja muistikuvia. Itsekin aina välillä vetelin raskausaikana vatsaa kunnolla sisään peilin edessä - se on aika ihme, kuinka ison osan siitä pötsistä saakin "vedettyä takaisin". Vaikuttaiskohan muuten kohdun asento siihen? Ensimmäistä kertaa muuten innostuin kommentoimaan, vaikka blogiasi olenkin seuraillut tiuhaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarjassamme "mitä raskaana olevat tekevät ollessan yksin" :DDD Varmasti kohdun asento vaikuttaa. Ainakin se vaikuttaa vatsan kokoon "normitilassa". Itselläni kohtu on kuulemma aika takana, joten vatsan sisään vetäminenkin on helpompaa kuin toisilla.

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe