Kesän tallatuimmat + alekoodi

12.8.14

Yhteistyössä Crocs*. Postaus sisältää *-merkittyjä affiliate-linkkejä. 

Tennarilapsemme on viilettänyt menemään tänä kesänä Crocsilta saamillamme violeteilla kangastossuilla*. Enpä olisi ikinä uskonut tykästyväni muovikengäfirman popoihin näin kovasti. Mutta nämä ovat olleet sekä käyttäjästä että meistä vanhemmista laadukkaat ja stailit kengät.

Tennareiden ohut pohja on Crocseista tuttua materiaalia, eli kengät ovat kevyemmät kuin monet sandaalit. Lisäksi ne saa taitettua kaksinkerroin vaikka takataskuun, mikä oli taannoin haastattelemani jalkaterapeutin mukaan yksi pääkriteeri hyville lasten kengille. Lesti on leveä ja kärjestä tasaisen pyöreä, joten pienet varpaat mahtuvat tallustellessa oleilemaan mukavasti. Tennareiden kangasmateriaali hengittää, ja nauhasidonta varmistaa hyvän istuvuuden. Tämän positiivisempaa yllätystä jonkun tuotteen suhteen saa harvoin kokea!
Nyt pieneksi jäämässä olevat kengät odottavat pesua, minkä jälkeen ne pakataan ullakolle odottamaan seuraavaa käyttäjää. Hieman pohdin, pitäisikö hankkia lapselle ihan samanlaiset kengät vielä syksyksi. Näillä kun voisi kuitenkin vielä porhaltaa menemään muutaman kuukauden ajan ennen talvitamineisiin siirtymistä. Olisivat vielä alessakin.

Jos teilläkin on tarvetta uusille popoille, tässä vielä ekstraherkkuna 10 prosentin aleen oikeuttava alennuskoodi Crocsin verkkokauppaan*. Naputtamalla koodin MUTSI10 alennus on sinun. Koodia ei voi yhdistää muihin alekoodeihin, mutta sen voi käyttää jo alennettuihin tuotteisiin. Alekoodi on voimassa reilun viikon, sunnuntaihin 24. elokuuta asti.

Lue myös nämä

10 kommenttia

 1. Ääh pakko ostaa tytölle talvipopot tuolta. :) Kumpparit hälle jo tilannut ja itelle balleriinat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, talvipopothan alkavat nekin olla ihan pian ajankohtaisia, huh!

   Poista
 2. Voi ei nyt munkin tekis mieli tilata tuolta, en vaan tiiä olisko varaa siihen. :)

  Mites on muuten toi crocsin mitotus, pitääkö kuinka hyvin paikkaansa? Mietin kun ne ilmottaa esim. koko C7 23-24 ja jalan pituus 140mm, niin onko silloin tuon kengän sisäpohjan pituus jotain 150mm pintaan, jotta 140mm jalka mahtuu siihen kenkään? Meinasin ensin, että toi olis ollu kengän sisäpohjan pituus, mutta siinähän tosiaan lukee jalan pituus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tarkentava kysymys kokohommista! Mä en valitettavasti osaa tuohon vastata, mutta kysäisen crocsilaisilta, jos käyvät tähän kommenttinsa viisaampana jättämässä.

   Poista
 3. Höh, en löytänyt tuolta pojalle tennareita. :( Olen muuten jostain kuullut, että Crocsin muovisandaalit olisivat täynnä myrkkyjä. Oletko kuullut tällaisesta? Itse olen tämän vuoksi suosinut esim. Kavatin nahkakenkiä. Mene ja tiedä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Minimen omat menisivät mielestäni just hyvin myös pojalle :) Yritin löytää silloin joskus jotain järkevää tietoa Crocsien materiaalista. Kovin on salamyhkäistä ja toisaalta myös salaliittoteorioita piisaa. En siis osaa sanoa myrkyistä oikein mitään muuta kuin sen, että muovihan on aina tietty muovi. Mä en anna lapseni pilata jalkojaan muovikengissä, kuten itse typeränä teininä tein halpoja muovikenkiä käyttäessäni, joten suosin sekä omissa että lapsen kenkähankinnoissa nahkaa tai sitten kankaisia tennareita. Näissä toki pohja ja pohjallinen on sitä Crocsin omaa salamyhkäistä muoviainetta.

   Poista
 4. Yritin kommentoida tätä, mutta en muista menikö kommentti moderointiin vai eikö vain tullut läpi :D Tarkoitus oli siis kysyä, että miten kengännauhalliset kengät on teillä toiminu? Avaatteko ja solmitteko nauhat joka kerta sisään / ulos mennessä vai joku muu systeemi? Mä olen ohittanut monet kengät sen takia, että ajatus niiden hemmetin narujen säätämisestä joka käyttökerta tuntuu liian raskaalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttien häviämisestä bittiavaruuteen tulee aina välillä viestejä lukijoilta. En tiedä, mikä siihen voi olla syynä, joten harmikseni en voi asialle mitään tehdäkään. Me tehdään lapsen kengissä olevien nauhojen kanssa samalla tavalla kuin omienkin, aukaistaan ja sidotaan ne kunnolla joka kerta. Vaikka välillä kiireessä risookin :D Postauksessa on linkki vanhaan postaukseen, jossa haastattelin jalkaterapeuttia hyvien kenkien hankkimisesta lapselle. Hänestä juurikin nauhakengät ovat hyvät, sillä niissä kengän saa paremmin sopimaan yksilöllisesti lapsen jalkaan.

   Poista
  2. Jes :) Meillä on samannäköset nauhakengät (varrelliset tennarit), joissa on sivuissa kuitenkin vetskarit. Kun kerran narut on sopivasti, ne voi pitää niin ja kengät menee jalkaan ja pois pelkällä vetskarilla. Toimii mainiosti! :)

   Oon kanssa suosinut monitarraisia kenkiä (esim. Addun Superstarit), nimenomaan että kengän saa just sopivan tiukalle jalkaan.

   Poista
  3. Lapsella on kans tällä hetkellä käytössä tennarit, joissa on nauhojen lisäksi vetskarit. Mä kyllä joudun silti avaamaan myös nauhat. Mutta vetskari kieltämättä vähentää ähellystä jonkin verran :D

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe