Mehujätskit vesimelonista

13.8.14

Sade hakkaa parvekelaseja, ja kodin sisälämpötilakin on tipahtanut jo viileään 29 plusasteeseen. Heh. Jostain syystä sitä kuitenkin vielä himoitsee helleherkkuja. Mitä kosteampaa ja kylmempää, sen parempi.

Kirjoittaessani banaanijäätelöstä, yksi teistä lukijoista vinkkasi Lähiömutsin Facebookin puolella vesimelonista tehdystä jätskistä. Se kuulosti niin hyvältä, että päätettiin lapsen kanssa tehdä sellaista heti. Minä silppusin vesimelonin pieneksi, ja lapsi sulloi vesimelonisilpun jäätelömuotteihin. Blenderin kautta muotteihin heitetty hedelmäkin olisi varmasti toiminut, mutta itse tykkään sattumista.

Päivä jaksettiin vartoa, että pakastin loihtii vesimelonista mehujätskiä. Tänään sitten natustettiin ensimmäiset mehupuikot parvekkeella iltapalajälkkäriksi. Toimii!

Lue myös nämä

2 kommenttia

  1. Kuulostaapa herkulliselta! Toki aika kevyeltä iltapalalta. Meillä taitaa olla tällä hetkellä niin, että lapsi vetelee navan täyteen välipalaa päiväkodissa, vinkuu viideltä ruokaa, mutta syö vain kaksi lusikallista. Iltapalaa sitten taas menee senkin edestä. Mikä muuten on tuo Minimen viimeisen kuvan vaate, eka vaaleanpunainen ikinä, johon taisin vähän ihastua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten tekstissä lukee, se oli iltapalajälkkäri. Eli syötiin varsinaisen iltapalan jälkeen :) Minimen vaate on Lindexin mekko. Kävimme lapsen kanssa ostamassa uusia päiväkotivaatteita, ja tämän hän välttämättä halusi. Sen verran kiva vaaleanpunaiseksi, että hellyin sen hänelle ostamaan.

      Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe