Mainion kuvauksissa

5.9.14

Vietimme Minimen kanssa tovi sitten pari päivää Mainion kuvauksissa, jonne Minimetä pyydettiin malliksi. Kuvauspäivät olivat lapselle juuri niin hauskoja kuin arvelinkin. Paljon ikäisiään kavereita, kameran edessä hassuttelua ja retki metsään. Toimii!

Osa noiden kuvauspäivien tuloksista on nyt Mainon nettikaupassa, kun uusin mallisto tuli tänään myyntiin. Loppuja tuotteista odotellaan edelleen saapuvaksi, mutta niiden pitäisi ilmestyä virtuaalikaupan hyllyille ensi viikolla. Tulevalla viikolla on luvassa myös Mainio-arvonta, johon voi osallistua Lähiömutsin Instagrammissa.

Mä en ole ollut aikaisemmin kuvauksissa, jossa olisi osallisena noin paljon lapsia. Siinä olikin vipellystä ja yllättäviä tilanteita! Tykkäsin siitä, että lapsia ei siloiteltu tai puunattu ylimääräistä. Minimenkin hiukset ovat osassa kuvia kuin Ronja Ryövärintyttärellä, sillä lapsen itsensä mielestä oli parasta niin. Malleja ei myöskään erityisemmin ohjailtu, vaan siinä ne pyörivät ja hyörivät kuvaajan napatessa tilannekuvia. Ja se vauhdikkuus ja aitous näkyy myös kuvissa.

Odotteluajalla lapset leikkivät keskenään, vaikka sellaistahan se oli kuvashetkilläkin. Minime muistaa edelleen kuvia katsellessamme nimeltä lapset, joiden kanssa kuvauksien aikana tutustui. Piirustuspapereiden, legojen ja pelien lisäksi odotusajoille oli tarjolla naposteltavaa. Hedelmiä ja vihanneksia, karkkeja ja keksejä. Jälkimmäiset herkut tuntuivat toimivan parhaiten, kun kuvaushommiin tylsistyneet lapset piti vielä hetkeksi saada pysymään kameran edessä.

Vaikka kuvissa on syksyinen fiilis, oikeasti kuvauspäivinä oli 30 asteen helle. Kuivuuttaan kellastuva luonto kuitenkin näytti hyvin valituissa kuvauspaikoissa ihan syksyltä. Eniten tekemistä ja miettimistä olikin siinä, että mallit jaksoivat pukea paksua collegea ylleen. Siksi kuvaussetit olivat lyhyitä ja väliaikoina mallit kirmasivat puolipukeisina tuuletellen.

Mikä lapsesta sitten oli kivointa? Hän muistaa päivästä ainakin metsässä kiipeilyn ja käpyjen keräämisen. Ja kun päivän päätteeksi sai jätskiä. Parasta olivat kuitenkin kaverit, niistä se ilo lähtee. Sen kyllä huomaa myös tästä Mainion videosta!

Lue myös nämä

4 kommenttia

 1. Osaatko sanoa vaatteiden mitoituksesta jotain? Mulla lapsi on siirtymässä kokoon 92cm, arvon 86/92 ja 98/104 välillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sanoisin, että vaatteet ovat isohkoja. Minime käyttää kokoa 98, joissakin vaatteissa jopa 104 on hyvä. Mutta Mainion vaatteista hänellä on käytössä vielä noita pienemmän koonkin vaatteita ja jotkut Mainion 98/104 vaatteet ovat vielä ihan liian isoja. Että jos haluat vaatteiden olevan just sopivia nyt, 86/92 on varmasti parempi. Monissa Mainion vaatteissa on tosin kätevät pitkät resorit, joita kääntämällä saa isotkin vaatteet paremmin sopiviksi.

   Poista
 2. Kävin heti perjantaina kurkkimassa Mainion sivuilta uutta mallistoa. Näyttää superkivalta! Mainion vaatteita on käytetty meillä ahkerasti joten uusi tilaus lähtee varmasti matkaan. Ihanat behind the scenes-kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tästä mallistosta jopa vielä enemmän kuin keväisestä. Tulee olemaan hankalaa valita, mitä hankitaan. Pitkähihaisille ja leggareille kun on tarvetta – kesän aikana hellemekoissa kirmaillessa lapsi on venähtäny niin, että monista vaatteista loppuvat hihat ja lahkeet kesken.

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe