Yllätysmyssy tupsulla

13.9.14

Harvemmin postiluukusta kolahtaa täytenä yllätyksenä mitään bloggaaja-minälle osoitettua. Mutta pari viikkoa sitten niin kävi, kun posteljooni osasi tuoda perille paketin vajavaisilla osoitetiedoilla. Paketista paljastui lukijani neuloma valloittavan suloinen vauvamyssy. Väriä, muotoa ja tupsua myöten kuin tilauksesta tehty! Lämmin kiitos, olen valtavan otettu ja iloinen kauniista eleestä ja myssystä!

Paketin lähettäjä Limppu on startannut vuoden alussa projektin, jolla hän on kerännyt varoja Uusi lastensairaala 2017 -hankkeeseen. Hän on tehnyt joka viikko jonkun lapsille tarkoitetun asusteen, jonka on sitten hyväntekeväisyyshuutokaupannut projektinsa Facebook-sivuilla. Lastensairaalahankkeen tavoitesumma saavutettiin, mutta Limppu aikoo viedä vuoden kestäväksi tarkoitetun projektinsa loppuun ja lahjoittaa loppuvuoden käsitöistä varat Leijonaemot ry:lle.

Ei voi kun arvostaa tällaista yhden naisen määrätietoista tapaa auttaa omalla osaamisellaan apua tarvitsevia lapsia ja heidän perheitään. Käykää tekin tykkäämässä Limpun hyväntekeväisyysprojektin Facebook-sivuista, jossa voitte samalla osallistua viikoittain vaihtuvien käsitöiden huutokauppoihin.

Lue myös nämä

2 kommenttia

  1. Onpa ihana myssy! Hatunnosto paitsi Limpulle myös posteljoonille! Melkein naurattaa kun ajattelen kuinka joku postin työntekijä on päätään raapien miettinyt että "Mikä tää tällainen lähiömutsi on?". :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah, äläpä! Onneksi nimeni on sen verran harvinainen, että aikaisemminkin posteljooni on osannut tuoda hyvin vajavaisilla osoitetiedoilla postia perille :)

      Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe