Lähiömutsin kolumni Kidd.O:ssa

30.10.14

Kolmas numero Suomen tyylikkäintä lifestylelehteä, Kidd.O:ta, on nyt ilmestynyt! Syksyn ja talven numero on taas täynnä kauniita kuvia ja artikkeleita, joissa yhdistyvät tieto, rouheus ja sopiva siirappisuus. Tässä lehdessä eivät kakkavaipat haise tai mustikkakeitot ole pitkin rinnuksia. Opus tarjoilee 260 sivun verran lukemista niihin hetkiin, kun tahtoo unohtaa äitiyden mustat ajatukset, keittiön vallanneet banaanikärpäset ja pieruleggareiden alla rehottavat säärikarvat.

Lehden sivulla on myös yksi toteutunut unelmani. Sivulla 72 on kirjoittamani kolumni! Aivoituksiani on julkaistu aikaisemmin kolumneina paikallislehdissä ja sanomalehdissä, mutta aikakauslehden sivuilla kolumni on ensimmäiseni. Pohdin kirjoituksessa omien havaintojeni perusteella, mikä esikoisestani mahtaa tulla isona. Pitkäaikaiset Lähiömutsin lukijat ehkä muistavatkin samanlaisia mietteitä myös täältä blogin puolelta.

Tässähän tuntee olonsa ihan oman elämänsä Carrie Bradshawksi! Ainakin jos unohtaa väsymyksen, keittiössä edelleen sitkeästi kituuttavat banaanikärpäset ja ”justhan mä nää eilen sheivasin” -sängen säärissä.

Lue myös nämä

6 kommenttia

 1. Jee, peikut Carrielle! (Ja pakko jakaa oikeasti toimiva vinkki banaanikärpästen karkoitukseen: keittiön pöydälle lasiin teelusikallinen hunajaa, pari tippaa astianpesuainetta, pari ruokalusikallista etikkaa ja loput vettä. Yhdessä yössä oli koko parvi lasissa!) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, todellakin! Banaanikärpäsiä on yritetty pyydystää jos millä ansoilla. Häviävät hetkeksi ja sitten taas löytävät tiensä hedelmäkulholle. Pirulaiset. Eiköhän marraskuu ne lopulta nitistä, toivoisin.

   Poista
 2. Hyvä kolumni! (Ja samaistun sänki-fiiliksiin... prkl). ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit! Ja se sänki, miten se ei tajua, että justahan mä (muistaakseni) sheivasin?!

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe