Domino

16.11.14

Saan hykerryttävät kiksit, jos jossain asioissa yhdistyvät kauneus, käytännöllisyys ja leikkisyys. Ja niin todella tapahtuu näissä 50 sentillä kirpputorilta ostamissani domino-korteissa. Ne taipuvat esikoisen innovatiivisissa leikeissä muuhunkin kuin perinteiseen domino-korttipeliin ja ovat lisäksi muutaman kymmenen vuoden takaisine kuvioineen kauniit katsella. Rasiakin on leluhyllyn söpöläinen.

Huomenna on taas aikaa pelailla rauhassa dominoa, kun miehen vapaat alkavat. Jo niitä on odotettu! Aion tulevina päivinä nauttia eläinkuvioisten pelikorttien lisäksi myös muista arjen pienistä ja kauniista asioista. Aloitetaan vaikka puhtaista lakanoista, tyhjästä pyykkikorista ja täydestä jääkaapista. Ja etenkin siitä, että makuuhuoneessa pötköttelee vällyjen alla kaikki 40 varvasta.

Lue myös nämä

5 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Eikö olekin! Tällaisten kohdalla kirppismuijan sydän hykertelee onnesta :)

   Poista
 2. oi ihanat kortit <3 <3 <3 ja ihana tuo ............ " 40 varvasta" ...... ;) :)

  VastaaPoista
 3. Argh, vitsit että harmittaa kun jätin samanlaisen dominon kirppispöydälle viime kesänä Apinalinnan sisäpihakirppiksellä! Tuli joku "nyt oon jo hamstrannut liikaa leluja jemmaan yksivuotiaalle"-puuska.

  Sanna

  VastaaPoista
 4. Klassikko !
  Mulla on samanlaiset äitini luona. Tosin ei ihan noin siistissä kunnossa, kun pelatessa ovat rähjääntyneet. =)
  Siis olen niillä itse lapsena pelannut yli 40 v sitten ja sen jälkeen ovat olleet omilla lapsillani kovassa käytössä aina kun mummille mennään.

  VastaaPoista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe