Ekompaa joulua alekoodilla Hyvinvoinnin Tavaratalosta

25.11.14

Postaus sisältää *-merkittyjä affiliate-linkkejä

Sen pidemmittä lätinöittä asiaan: sain teille 15 prosentin alennukseen oikeuttavan alekoodin Hyvinvoinnin Tavarataloon*. Tuo nettipuljuhan on siitä metka, että sieltä saa kehon kunnossa pitämiseen tarkoitettuja tuotteita urheiluravinteista ja painonhallintatuotteista luomuruokaan ja luonnonkosmetiikkaan. Itse tilailen sieltä yleensä kerralla ison läjän kosmetiikkaa ihan omaan ja perheeni käyttöön, mutta hyvinhän sieltä saisi koottua joululahjapakettia myös muille läheisille.

Jos siis suosit luomua ja ekoa itsesi voitelussa niin sisäisesti kuin ulkoisesti ja ehkä tahtoisit taatonkin ajattelevan vähän vihreämmin, tässä sinulle käytettäväksesi alekoodi Hyvinvoinnin Tavarataloon*. Koodilla MUTSI15 saat 15 prosentin alennuksen koko nettikaupan valikoimasta. Alennus pätee myös jo alennettuihin tuotteisiin. Koodi on voimassa 30. marraskuuta asti.

Toimin joulupukin avustajana sen verran, että poimin kaupan valikoimasta muutamia joululahjaksi tai muuten vain talviajan iloksi soveltuvia tuotteita.

Lue myös nämä

6 kommenttia

 1. Yritin tilata tuollaisen kahvimukin, mitä kaveri on vinkkaillut syyskuusta asti toivovansa lahjaksi, mutta ääääh, varastoa tulee vasta 19.12. :DD Pahus.

  P.S. Tasa-arvoasia voisi olla lähellä sinunkin sydäntäsi:
  http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/tahdotkon-sinakin-tule-mukaan-lily-kampanjaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kappas, siellä on tosiaan käynty kahvikuppihyllyillä tohina. Näemmä muutamat muutkin vinkkaamani tuotteet ovat loppu. Pahus. Onneksi itse ehdin tehdä tilaukseni jo eilen :D

   Poista
 2. Moi, kiitos iki-ihanasta blogista! Nyt esikoistani odottaessa olen tänne tieni löytänyt ja olen aivan innoissani. Ihanaa luettavaa, inspiroivaa ja tsemppaavaa. Ja kasapäin hyödyllistä tietoa. Ja täältä Herttoniemen suunnalta (tosin täältä rannempaa) minäkin huhuilen, joten ymmärrän täysin sympatiasi asuinaluettasi kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi! Tällä jaksaa taas kirjoittaa niinäkin päivinä, kun ei meinaa irrota :) Ja joo, Herttoniemi <3

   Poista
 3. Mää niiiiiin arvostan tuota koodia ja sun omistautuvaa asennetta. Harva bloggari maistaa kosmetiikkaa lukijoita varten!

  VastaaPoista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe