Luonnonkosmetiikan ystävämyynti

26.6.15

Postaus sisältää *-merkittyjä affiliate-linkkejä

Luonnonkosmetiikan alehaukat, nyt tarkkana! Natural goods companyn nettikaupassa* starttasi tänään ystävämyynti. Luonnonkosmetiikkaputeleihin on lätkäisty jopa - 60 prosentin alekyltit*, kuten Weledan vauvoille tarkoitettuun Calendula-sarjan öljyiseen ja pesuaineettomaan kylpyvoiteeseen*, joka on ehdoton suosikkini vauvoille suunnitelluista kylpytuotteista.

Alehinnoin löytyy myös esimerkiksi Biosoliksen aurinkotuotteet*, joiden lasten viiskymppisestä aurinkorasvasta hiljan kirjoitinkin. Lisäksi peilikaappini kulmakiveltä, Mádaralta* löytyy läjäpäin purnukoita alennetuin hinnoin. Mä ajattelin satsata lisäksi Zuiin meikkeihin*. Vähän jopa mietin, josko uskaltaisin monien huonojen ekoripsarikokeilujen jälkeen testata tuota Zuiin tuuheuttavaa ripsiväriä*, jota on kehuttu parhaaksi luonnonkosmetiikan ripsariksi. Onko jollain teista kokemuksia siitä? Ainakin tilaan Logonan kulmakynän*, josta on meikkipussissa enää nysä jäljellä.

Alennuksessa on lisäksi tuotteita muun muassa Santelta*, Weledalta*, Providalta* ja Naked Lipsiltä*. Jos tykkää käyttää tuoksuja, ystävämyynnissä on tarjolla myös pullo poikineen ekohajuvesiä, -huonetuoksuja sekä -tuoksukynttilöitä*. Lisäksi Khadin* auyrvediset öljyt ovat tarjouksessa.

Aleilottelu kestää tiistaihin 30. päivä kesäkuuta asti. Yli 50 euron ostoksiin putiikki tarjoaa ilmaiset toimituskulut.

Lue myös nämä

4 kommenttia

 1. http://eioototta.fi/lapsiblogit-lukkojen-taakse/
  Moikka! Viestini ei liity tähän postaukseen, mutta tähän blogin aihepiiriin kylläkin. Olen lukenut vuosia useita eri bloggareiden kirjoittamia äiti (+lapsi) blogeja, ja jokunen viikko sitten törmäsin Katleenan kirjoittamaan tekstiin, joka herätti ajatuksia ja laittoi pohtimaan kyseistä asiaa. Pidän sinua viisaana naisena ja ajattelin että olisi mielenkiintoista kuulla sinun ajatuksia tästä aiheesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aikomuksena on ollut jo pitkään kirjoittaa omista päätöksistä, valinnoista ja rajauksista, joita teen blogatessani. Ehkä joku päivä saan postauksen ajatustasolta postaukseksi asti :)

   Poista
 2. Kiitos tästä! Esikoinen sai iho-oireita "normi" aurinkorasvasta, nyt tilasin kokeiluun tätä Biosoliksen rasvaa. Jospa se kävis pojan iholle :) ja jospa osasin oikein tilailla näitten sun linkkien kautta että saat hyödyn, niin monesta kirjoituksestasi on ollu mulle hyötyä ni hyvä että joskus näinkin päin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ekompi versio toimii paremmin herkälle iholle :) Ja ihanaa, kiitos että ihan pidit huolen, että käytit linkkejäni. Harvemmin sellaista kommenttia nimittäin kuulee. Jos jotain tuotteita, kuten nyt vaikka tuota sinunkin tilaamaasi aurinkorasvaa tarvitsee, on affilinkkien kautta tilaaminen on tosiaan hyvä tapa antaa siinä samassa tukensa myös bloggaajalle :) Kiitos!

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe