Lisäalekoodi Reimalle

30.7.15

Postaus sisältää *-merkittyjä affiliate-linkkejä 

En taida olla ainut, jonka mielessä ovat pyörineet lasten syksyn ja talven ulkovaatteet jo näin heinäkuussa? Sen verran hyistä on ollut, että välikausivermeet ovat olleet molemmilla lapsilla käytössä näin kesälläkin.

Jos syksyn ja talven ulkovaatteet ovat edelleen hankintalistalla, Reiman alesta* saattaa löytyä edukkaasti viime vuoden malleja. Esimerkiksi nuo kaikki poiminani vaatteet tuossa yllä ovat alessa, ja ainakin vielä nyt kokoja on mukavasti jäljellä. Sain Reimalta teille annettavaksi lisäalekoodin FINALSALE15, jolla saat kymmenen prosentin lisäalennuksen jo alennetuista tuotteista ja lisäksi ilmaisen toimituksen. Koodi on voimassa lyhyen aikaa, vain sunnuntaihin 2. elokuuta asti.

Haalareiden, takkien, housujen ja asusteiden lisäksi alessa on ainakin sadevaatteita, kenkiä, välikerrastoa, kumppareita ja Tuttan sisävaatteita.

Lue myös nämä

12 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä! Jos kerrankin olisi ajoissa noiden syksyvermeiden kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, kiva jos tästä oli hyötyä :)

   Poista
 2. Kiitos ja kumarrus. Kodinhoidontuella elävälle iso helpotus saada yli 100e haalari 45e hintaan. Vaikka se tuleekin tytölle ja kuvauksessa luki että haalari pikkumiehelle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että löytyi hyvä haalari noin edullisesti. Mutta oikeasti, lukiko, että PIKKUMIEHELLE. Apua :D

   Poista
  2. "Pikkumiehet valmiina ulos leikkimään? Tässä veikeästi kuvioidussa haalarissa tekee mieli touhuta ulkona vaikka koko päivän."
   http://www.reimashop.fi/Kategoriat/Lastenvaate-Ale/Lasten-ulkovaatteet---ALE/Lasten-haalarit--ALE/Reimatec%C2%AE-haalarit--ALE/Reimatec%C2%AE-talvihaalari-Aysel/p/510152-9441
   :D

   Poista
 3. Kiitos paljon, sain meidän kolmen kuukauden ikäiselle prinsessalle ihanan pinkin haalarin talveksi ja HALAVALLA :) ps. Sun blogi on aivan huippu ja sitä on ilo lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu, että löytyi mieleinen ja toimiva haalari sopivalla hinnalla :) Ja voi kiitos palautteesta, ihana kuulla!

   Poista
 4. Tuntuuko sinusta ikinä vähän ikävälle mainostaa Reimaa kun ottaa huomioon millaisissa olosuhteissa vaatteet valmistetaan? Itse lopetin Reiman ostamisen sen yhden dokumentin jälkeen... (josta muuten pyydettiin sinultakin mielipide/postaus mutta eipä oo näkynyt)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkovaatteiden kanssa omien arvojen mukaan eläminen on tosiaan kinkkistä. Niiden kun täytyy olla toimivia ja mukavia, mikä ei ole ekologisesti toteutettuna helppoa. Olen ilokseni huomannut, että erävaatteiden puolella asiaan on vihdoin alettu heräillä, joten toivottavasti myös ulkoiluvaatteisiin saataisiin pian muutosta.

   Eettisyys (työolosuhteet, ompelijoiden palkat yms) onkin sitten toinen juttu. Dokumentissa nostettiin esiin Reima, vaikka MOT: in mukaan ainakin seitsemän suomalaista vaateyritystä valmisti dokumentin aikoihin omia merkkejään Bangladeshissa. Suomalaisista vaatepuljuista vain Stockmann oli tuolloin allekirjoittanut Accordin (palo- ja rakennusturvallisuussopimuksen). Reima käsittääkseni liittyi siihen sittemmin.

   On siis hyvä, että näitä asioita nostetaan esille. Se saa aikaan muutosta ja tuo asioita kuluttajien tietoisuuteen. Mä itse olin dokumentin jälkeen vähän aikaa, että mitäs nyt. Sisävaatteet olen pyrkinyt joka tapauksessa ostamaan kirppareiden lisäksi sellaisilta suomalaisilta merkeiltä, joiden tuotanto on ekologista ja eettistä. Mutta on meillä paljon myös ketjujen tuotteita, joita onneksi niitäkin saa nykyään edes luomupuuvillaisina. Ulkovaatteiden kanssa päädyinkin siihen, että kannatan silti Reimaa. Sen suunnittelu ja kehitystyö työllistää suomalaisia. Lisäksi tuotteet ovat todella kestäviä, mikä on iso osa vaatteen ekologisuutta.

   Mutta kuulen mielelläni, mikä ulkovaatefirma olisi eettisesti parempi ja valmistaa myös oikeasti Suomen oloja ja kunnon rymyämistä kestäviä ulkovaatteita? Mihin merkkiin sinä siirryi? Ainakin vielä vuosi sitten Remu-haalareita valmistettiin Virossa, mikä on tosi hyvä juttu. Yhden haalarin kokemuksella Remun kulutuskestävyys ei kuitenkaan ollut häävi.

   Oli miten oli, kysyn nyt taas tähän asiaan päivitystä myös Reimalta.

   Poista
 5. Kiitos, käytetty!

  Eettisyydestä: olen ollut yhteydessä Reimaan pariinkin otteeseen, ennen ja jälkeen dokumentin. Itse olen siinä käsityksessä, että vaateyrityksistä he ovat sieltä vastuullisimmasta päästä. Kaikki asiat eivät ole kunnossa, mutta suunta on oikea. Ja valitettavasti en ole vielä törmännyt 100% eettisesti ja ekologisesti valmistettuun vaatteeseen.

  Olen itse tullut pohdinnoissani siihen lopputulokseen, että ympäristön kannalta kestävintä on ostaa vähän - eli sellaista, mikä kestää käytössä pitkään, ja lastenvaatteiden ollessa kyseessä sellaista, jota voi kierrättää usealla lapsella.

  Itse olen ollut Reiman ulkovaatteisiin valtavan tyytyväinen. Ne ovat todella funktionaalisiksi mietityt, ja kestävät kovankin ulkoilun (meidän lapset ulkoilevat päivittäin, säällä kuin säällä, kirmaavat metsässä ja kiipeävät puuhun, kaatuvat asfaltille ja konttaavat kallioilla) ollen kuitenkin lapsen päällä mukavat ja käytännölliset. Kuopus perii vermeet esikoiselta, ja kahden lapsen käytön jälkeen olen saanut ne myytyä eteenpäin uusille touhuajille.

  Lämmin suositus siis täältä :) Tietysti on hyvä pitää vastuullisuusasioita esillä myös valmistajan suuntaan, joten erinomaista, jos kysäiset Hanne asialta Reimalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :) Ja joo, samoilla ajatuksilla ja johtopäätöksillä olen minäkin mennyt. Vähän ja kunnollista. Meilläkin vaatteet joutuvat kovalle kulutukselle päivittäin. Samaten niitä pestään ja kuivataan usein, sillä metsässä rymyämisen jälkeen ulkoilukamat alkavat haista märälle koiralle, vaikka eivät läpeensä likaisilta näyttäisikään. Reimat saa yleensä heittää kuivausrumpuunkin, mikä ei todellakaan ole normi muilla haalarimerkeillä. Vaatteiden pitää siis kestää kovaa käyttöä ja toistuvaa pesua – ja meillä asuvien kahden käyttäjän jälkeen palvella vielä muitakin temmeltäjiä.

   Reiman pr-puolella oltiin vielä lomilla tämä viikko, mutta palailen asiaan myöhemmin.

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe