Se pieni ero

4.7.15

Kun lähtee ihan vain muina naisina Kööpenhaminaan, pakkaa cabin-kokoiseen matkalaukkuun muutamat nopeasti kuivuvat mekot, hellehatun, aurinkolasit, bikinit, hammasharjan ja pienen purtelon aurinkorasvaa.

Kun lähtee muina mutseina yhden kolmevuotiaan ja yhden vauvan kanssa Kööpenhaminaan, pakkaa muun muassa kaksi erilaista hammastahnaa, värikyniä, ruokalappuja, pillipullon, tiikeripehmolelun, harsoja, lippiksiä, uv-vaatteita, kantoliinan, helistimiä, puurotetroja, tutteja, tarroja, maissinaksuja, kosteusliinoja, d-vitamiinitippoja, satukirjoja, vaippoja ja hellesäästä huolimatta varmuudeksi parit lämpimätkin asukokonaisuudet perheen pienimpien koossa. Ja silti unohtaa pakata tarpeeksi sukkia – itsellensä.

Lue myös nämä

12 kommenttia

 1. Mä olin ihan varma että lopussa lukisi
  ... Ja unohtaa pakata mukaan passit
  Mutta ei, ne oli onneksi vain sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tiiäkkö, lähellä ei ollut sekään :D

   Poista
 2. Tiedän tunteen. Käytiin 5-hengen voimin Italiassa. Tavaran määrä oli tuskaisen hikistä. :D -Janita-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tavara ei juurikaan lisäänny, jos aikuisten määrä tai matkapäivät lisääntyvät, mutta kun lapset lisääntyvät niin.... :D

   Poista
 3. Heh, kai tää on enempi persoona kysymyskin. Oma lähtö olis lähellä tuota siskosi pakkauskokoa+rattaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi sekin varmasti ollut mahdollista, jos olisi käytetty pesulapalveluita, ei olisi tarvinnut pakata moneen säähän vaatetta eikä olisi halunnut tuoda tuliaisena esim, isoja paketillisia puuroja ja näkkäriä :DDD

   Poista
 4. Hei,saako udella minkä merkkiset Minihen rattaat ovat? Ovatko matkarattaat? Näyttävät nimittäin tosi käteviltä reissussa, meillä ois pian tarkoitus reissata 8 kk ikäisen kanssa ekaa kertaa ja etsinnässä ois kätevät matkarattaat, kun nykyiset yhdistelmävaunut ovat turhan isot ja kömpelöt reissukäyttöön...Oikein mukavaa reissua teille ja kiitos loistavasta blogista, josta olen saanut niiiin monta hyvää vinkkiä, helpotusta ja vertaistukea vauva-arkeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki saa :) Ne ovat Mountain Bugyn Nanot, joista ei ole kuin positiivista sanottavaa. Ihan huiput! Tai no, talvimaastossa nuo renkaat eivät tietenkään kulkisi hyvin, mutta sellaisia reissuja noiden kanssa ei olekaan luvassa. Yritän saada noista rattaista aikaan ihan oman postauksensa, niistä on sen verran Lähiömutsin eri kanavilla kyselty.

   Poista
 5. Hih, onko siskollasi violetti Rimowan laukku (ja itselläsi sama valkoisena) vai näkevätkö silmäni väärin? Minulla on myös tuo kyseinen laukku violettina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Rimowia ovat, kaikki kolme, myös tuo minun vuosia palvellut isompi musta matkalaukku :) Valkoinen oli tällä reissulla vain lainassa testimielessä, josko hankkisi samanmoisen ihan itselle nyt perhekoon kasvettua. Ja yksin matkustaessa (sitten joskus) ei tarvitsisi kuin sen.

   Poista
 6. Hyviä laukkuvalintoja teillä! :) Ovathan Rimowan laukut melkoisen kalliita, mutta itse elättelen toivetta, että ne palvelisivat ainakin pari vuosikymmentä, kuten vanhempieni laukut ovat tehneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon, että kestävät kyllä ainakin sen. Tuo musta laukku alkaa pian jo olla 10 vuotta vanha ja takanaan sillä on kymmeniä ja kymmeniä lentoja ja junamatkoja niin aavikko-olosuhteissa, sademetsäläkähdyksessä kuin Suomen pakkasissakin, eikä mitään merkkejä hajoilusta tai vastaavasta näy :) Ja ovathan nuo myös niin keveitä ja näppäriä liikutella, että aina kun kaivaa matkalaukun esille, tulee hyvä mieli, että on kunnon veska.

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe