Uusi työ

8.10.15

Taas piti paikkansa se, että haaveensa kannattaa sanoa ääneen. Aina silloin jotain tuntuu nytkähtävän eteenpäin. Olen miettinyt jo tovin, että olisi kiva työskennellä blogikentällä myös muussa kuin bloggaajan ominaisuudessa. Vuosien saatossa olen kartuttanut niin paljon tietotaitoutta tästä alasta, että mielelläni jakaisin sitä eteenpäin. Tästä sitten tulin puhuneeksi siellä ja täällä. 

Ja kas, ei aikaakaan, kun sain puhelinsoiton. Nyt olen syyskuun alusta lähtien toiminut Suomen Blogimediassa tuottajana. Niin mielettömän siistiä! Minulla on siis jännä kaksoisrooli, kun edustan sekä toimistoa että bloggaajia. Ja se juuri on vahvuuteni, sillä olen vahva linkki molempien puolien välillä. Ymmärrän ja elän molempia.
Varsinainen työnkuvani se vasta jännä onkin. Sellainen, jota selittäessään olisi 50 vuotta sitten saanut kylähullun maineen. Hoidan uusien bloggaajien etsimisen ja alkurekrytoinnin, eli toisin sanoen saan lukea työkseni blogeja. Toiseksi pidän yhteyttä Suomen Blogimedian kollektiivissa jo oleviin bloggaajiin ja varmistan parhaani mukaan, että heillä on kaikki hyvin. Olettehan muuten huomanneet SBM:n uudistuneet sivut? Sieltä voi nyt kätevästi seurata kaikkia meidän blogeja. Somessakin alkaa pian pöhistä, täällä alkuun SBM:n Facebook-sivut. Kolmanneksi järjestän bileitä! Joku ehkä muistaakin, että olen joskus maininnut, että olisipas hauskaa tehdä sitä työkseen. En ikinä olisi uskonut, että niin tosiaan vielä tulee käymään.

Teen näitäkin töitä yrittäjänä samalla tavalla kuin toimittajahommia sekä tätä kaikista töistä rakkainta blogiakin. Tässä kuussa on luvassa myös kaksi luennointikeikkaa, jossa toisessa puhun bloggaamisesta ja toisessa leikin merkityksestä. Miettikää nyt, voin ihan tosissani sanoa tekeväni töitä, kun saan tehdä näitä asioita! Maailma ja työnkuvat muuttuvat.
Ja hei, mulla ei ole ikinä ennen ollut näin hienoa titteliä. Tuottaja. Producer. Mahtipontista kuin mikä! Ihan vähän olen peilin edessä harjoitellut lausumaan kuuli ilme naamallani my name is Valtari, producer Valtari.

Lue myös nämä

28 kommenttia

 1. Vau, onneksi olkoon uuresta työstä :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa mahtavalta. Ja muistuttaa pitämään kiinni omista unelmista :)

  VastaaPoista
 3. Käytä ihmeessä suomenkielistä sanaa! Kaikenmaailman account managerit ja producerit saavat aikaan hillitöntä ärsytystä ainakin minussa, joka rakastan vivahteikasta äidinkieltämme. Sinä, Hanne kirjoitat todella kaunista suomenkieltä, siksikin blogiasi on kiva lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan varmasti käytän :) Ja voi kiitos, niin kiva kuulla kiitoksia juurikin kirjoittamastani kielestä!

   Poista
 4. Onnea uuteen työhön! Ja kiitos ihanasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset onnentoivotuksista ja kiitoksista :)

   Poista
 5. varmasti siistiä, mahtavaa kun voit tehdä työtä jota rakastat ja jossa satut olemaan todella hyväkin vielä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. On tosiaan onni saada tehdä työkseen näin mahtavia juttuja.

   Poista
 6. Hianoo!
  Muuttuuko ruuhkavuosien perhearki, ja jos, niin mihin suuntaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin sitten toinen tarina. Tämä uusi työ kun lisättiin tosiaan palettiin tuossa reilu kuukausi sitten jo, eikä tämä ihan kivuttomasti ole mennyt. Vaikka kuinka tykkään kaikista töistäni, duunia on nyt yksinkertaisesti liikaa tähän elämäntilanteeseen, jossa vauva on vielä kotihoidossa. Nyt onkin kovasti mietitty, mitä tehdä. Luultavasti tulen tipauttamaan toimittajahommia pois, ei auta.

   Poista
 7. Olet tehnyt kyllä ihan järkyttävän hyvää (ja paljon) duunia tämän blogisi eteen, joten ihan mahtavaa että sait tuollaisen työn! Onnea, olet pestisi ansainnut :)

  VastaaPoista
 8. Olet kyllä oikea ihminen siihen tehtävään : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos paljon. Lämmittää mieltä huomata, että ihmiset osaavat iloita toisen puolesta <3

   Poista
 9. Wau, kuulostaa hienolta! Minullakin moni unelma työn suhteen on toteutunut. Kun on uskaltanut unelmoida ja sanoa ääneen asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Siitä lähtien kun olen uskaltanut sanoa haaveita ääneen, elämä on alkanut kulkea niitä kohti. En tiedä, mikä magneetti siinä käynnistyy, mutta näin vain on :)

   Poista
 10. Hienoa! Tuottaja-sanassa on kyllä sitä jotain; kannattaa peilin äärellä harjoitellakin ;) Onnea ja menestystä uusiin haasteisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mä olin edellisessä työssäni VASTAAVA TUOTTAJA - executive producer. SIINÄPÄ titteliä kerrakseen :D

   Poista
 11. Kuulostaa kyllä mahtavalta, ei voi muuta sanoa! Loppuviimeksi aika harva saa tehdä työkseen sitä mitä rakastaa.

  VastaaPoista
 12. Onnittelut :)

  On kiva lukea ihan erilaisista työkuvioista kuin omistaan. Mun korviin toi kuulostaa siltä, että olisin mukavuusalueeni ulkopuolella 24/7 :)

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea, hienolta kuulostaa! :)

  VastaaPoista
 14. Kuulostaapa mielenkiintoiselta! Tuoko uusi työ millaisia uusia tuulia kotiarkeen? :)

  VastaaPoista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe