Lontoosta Lastentorille

29.2.16

Terkut Britanniasta! Tulin viime yönä kotiin Lontoosta, huhuh ja oioioi! Viikonlopun irtiotto tuli niin tarpeeseen, ja samalla tulin viettäneeksi vahingossa ihan kunnon lomaa. Pakkasin blogihommia varten mukaan läppärin, mutta laturin pistoke ei jostain syystä sopinut matka-adapteriini. Vanha tietokonerakkine ei pysy päällä ilman virtapiuhaa, joten se lepäilikin lopulta matkalaukussa koko reissun. Olin siitä lopulta salaa vain hyvilläni.

Palaan reissutunnelmiin myöhemmin, mutta nyt on ensin toivuttava railakkaasta lomailusta ja napattava muita vahinkolomailun jalkoihin jääneitä blogihommia kiinni. Aloitetaan menovinkillä tulevalle lauantaille! Nimittäin viiden päivän kuluttua se on täällä taas, Riikan blogin ja Lasten PR:n järjestämä Lastentori

Lastentori järjestetään tällä kertaa kauppakeskus Kampissa, täällä Helsingissä. Siellä kolmannessa kerroksessa, jossa on myös Kampin lastentarvikeliikkeet sekä hyvä lastenhoitohuone. Eli tilaa on nyt paljon enemmän kuin viimeksi, jolloin tapahtuman ulkopuolella jonotettiin, kun kaikki halukkaat eivät mahtuneet kerralla sisään. Nyt uskaltaa kurvata paikalle myös vankkureiden kanssa!

Lastentorilla on taas mukana kivoja yrityksiä sekä oheistoimintaa. Luvassa on ainakin ilmainen neppispaja, pop-up kauneushoitola ja Raikastamon mehubaari.

Mukana on tälläkin kertaa muutamia bloggaajia kirppispöytineen, mutta mä olen tällä kertaa mukana yhteisöllisen Oot niin ihana -vauvakirjaprojektin kanssa. Aino on paikalla kirjan luonnosten kera, ja me toivotaan paljon kohtaamisia ja palautetta. Että saadaan yhdessä tehtyä se ihanista ihanin vauvakirja! Aino on luvannut taiteilla pikkuisille väritettävää, ja mä pyörin mukana sen minkä kahden miniavecin kanssa kykenen.

Nähdään siellä!

Lue myös nämä

5 kommenttia

 1. On kyllä parasta jos lomalla unohtaa kaikki härpäkkeet kotiin tai laukkuun. Ihan kamerasta lähtien. Hieno juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sen aina välillä unohtaa, kun niin pääsee käymään niin harvoin. Mutta välillä on tosiaan hyvä pitää ihan täydellistä lomaa vaikka vain sen parinkin päivän ajan. Tosin, kameraa ei kameramuija jätä lomallakaan :D

   Poista
  2. Minä taas koen että jopa se kamerakin kahlitsee välillä liikaa. Huomaan tuijottavani matkaa enemmän kameran läpi ja unohdan nauttia itse tilanteesta. Siksi jätän kamerankin kotiin tai ainakin laukkuun jos haluan todella ottaa ltilanteesta kaiken irti.

   Poista
  3. Tunnistan kyllä tuon vaaran. Siksi pitää muistaa olla tarpeeksi rento aikataulu, että ehtii pällistellä ja nauttia kameralla ja ilman :) Mä lisäksi saan niin paljon iloa valokuvauksesta, että on ihanaa saada harrastaa sitä myös lomalla.

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe