Sinustako (ammatti)bloggaaja?

13.3.16

Miten bloggaajaksi päädytään? Mikä on menestyneen blogin salaisuus? Miten blogiharrastuksesta voi tehdä ammatin? Mitä ammattibloggaajan työ käytännössä on? Ja voiko sillä tosissaan elää?

Jos sinua kiinnostavat nämä teemat ja satut majailemaan jossain Nurmijärven lähistöllä, tässäpä menovinkki keskiviikkoillaksi! Sain nimittäin ilokseni kutsun puhujaksi Nurmijärven pääkirjaston järjestämään bloggaajailtaan. Luvassa on puheenvuoroni yllä olevista teemoista ja keskustelua blogimaailmasta. Jos mieltäsi kutkuttaa oman blogin perustaminen tai mietit, miten saisit nykyisestä hengentuotoksestasi mukavan sivutyön tai ammatin, tulethan paikalle. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lue myös nämä

6 kommenttia

 1. Wau, GO Nurmijärvi! (oma kotikunta mainittu! "Torilla tavataan", vai miten se meni...) :D
  Ompa kiva, että tuollainen vanhahtavan ja maalaismaisen pikkukunnan kirjasto osaa olla nykypäivässä kiinni. :) Muistelen, että jossain vaiheessa kyseisellä kirjastolla oli joku star wars-päiväkin ja kaikki kirjastotyöntekijät oli pukeutunu asiaankuuluvasti. ;) (tässä uutinen aiheesta: http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2014021018025964_fd.shtml )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin putosin, kun näin tuon jutun kuvan. Mahtava! Ai että, miten hienoa toimintaa kirjastolta – kuten myös tämä blogitapahtuma ja sen jälkeen alkava blogikurssi :)

   Poista
 2. Mua on alkanut kovasti kiinnostamaan ja kiehtomaan kaikki mikä liittyy bloggaukseen. Se miten muut sitä tekee ja miten sitä itse tekee, niiden erot ja samanlaisuudet, kirjoittajat niiden takana ja se oivallus kuinka usein ne ihmiset on kuitenkin ihan tavallisia. Siis hyvällä tavalla ;) Pakko koittaa saada järjestettyä kalenterista aikaa, jotta pääsisi mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin aina kiinnostaa, miten muut bloggaa. Etenkin se, mitä kaikkea muuta se bloggaus on kuin se näkyvä osa. Koska on tosiaan niin monenlaisia tapoja tehdä. Mä esimerkiksi olen tosi järjestelmällinen ja suunnitteleva, kun monilla ei ole edes postauskalenteria. Mielenkiintoisia juttuja! Toivottavasti pääset mukaan, olisipas kivaa!

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe