Kirppiksellä meidän lastenvaatteita, imetysvaatteita, vauvaleluja jne.

3.4.16

Molemmat lapset ovat hujahtaneet puolimetriä pituutta, ainakin jos summanmutikassa laskeskelee heidän vajaiden lahkeiden ja hihojen mittaa. Ajan juoksemisen huomaa siinä, että mukamas juurihan sitä vei jättikassit pieniä vaatteita ja tarpeettomaksi jääneitä lastentarvikkeita kirpparille. Eli tuossa reilu vuosi sitten. Oho.

Tehtiin siis lasten vaatekaapille kunnon inventaario ja haettiin ullakolle jo jemmatut pienet vaatteet mukaan läjään. Katsottiin leluista pois ne kaikkein vauvaisimmat ja perattiin kirjahyllyä. Mä napsin omasta vaatekaapistani pois imetysmekot ja puserot, jotka ovat pikkuhiljaa jääneet pois käytöstä. Imetystopit sen sijaan taidan käyttää puhki ennen imetyksen loppumista. Niputettiin vielä M-kokoiset kestovaipat pinoon, vauvakokoiset lakanat riviin ja kesäiset kengät jonoon. Siinä se! Lopputuloksena kaksi isoa kassillista vauva- ja lapsivälineistöä.
Mies kiikutti saaliin tällä viikolla Ipanaiseen, jossa ollaan aikaisemminkin pieniä lastenvaatteita ja -tarvikkeita myyty. Muuta myyntipaikkaa en tällaisen tavaramäärän myymiseen voisi kuvitellakaan – etenkään kun lähes jokaiseen helistimeen ja bodyyn liittyy valtava tunnelataus. Ipanainen hoitaa kaiken hinnoittelusta, esillepanoon ja myymisestä järjestelyyn. Se säästää meidän aikaa ja vaivaa ihan valtavasti, eikä tarvitse myöskään olla suremassa pikiriikkisten paitojen siirtymistä seuraavalle käyttäjälle.

Meidän tavarat ovat myynnissä Ipanaisella huomisesta maanantaista lähtien parin viikon ajan. Tarjolla pääasiassa lastenvaatteita koossa 62–86 ja 104–110. Merkit ovat paljolti Suomeen jotenkin kytköksissä olevia; Mainiota, Vimmaa, Marimekkoa ja Noshia. Jokunen Gugguun, Aarrekidin ja Papunkin vaate taisi mukana olla – niin ja tuo kuvissakin näkyvä maailman suloisin Punainen norsu -lätsälippis, joka on ensimmäinen vaate, jonka esikoista odottaessamme ostimme. Lisäksi myynnissä on myös muutama vaate Mini Rodinia, Polarn O. Pyretiä ja Lindexiä.

Menkää ja ostakaa pois, ennen kuin yksi vaatteisiin muistoja kutonut mutsi tulee katumapäälle!

Lue myös nämä

23 kommenttia

 1. Oi tuo rodinin haalari,eihän vaan oo 62-68cm?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, nyt en ihan varmaksi muista. Mutta väittäisin sen olevan kokoa 74 :)

   Poista
 2. Mistä nuo pallolliset kassit on? ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat Ipanaisen omia (kirppiskamat pakataan niihin, ne voi ennen myyntijaksoa hakea myymälästä tai ne postitetaan kotiin), joten en valitettavasti tiedä. Ehkä joku Ipanaiselta näkee tämän ja osaa kertoa?

   Poista
  2. En ole Ipanaiselta :) mutta omat vastaavat pallokassit olen ostanut Biltemasta.

   Poista
  3. Ipanainen kuittaa, että ovat Bilteman kasseja. Imevät pöpelönä tavaraa ja pysyvät siististi vetoketjuilla kiinni. Sopii tosi hyvin kotona esim. vieraspetivaatteille tai juurikin kirpparille menossa olevan tavaran keräyspaikaksi! :)

   Poista
  4. Nonni, hyvä että asia selvisi. Kiitos anonyymille ja Annille :)

   Poista
 3. Jahas - ensin kärkkymään aamulla, että Ipanainen avaa ovensa ja siitä hakemaan Zadaa-laukkua. Eipä siinä muuta ohjelmaa maanantaille sitten tarvitsekaan. Mitäs mä teen tiistaina? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, löytyikö jotain? Ja voijjee, mä olen kateellinen siitä sun laukkulöydöstä! Kiitos hurjasti lauantaista, olipa kivaa! <3

   Poista
  2. Löytyi! Kyllä nyt on käytetty "kirppistuuri" taas hetkeksi. :)

   Poista
 4. Jahas - ensin kärkkymään aamulla, että Ipanainen avaa ovensa ja siitä hakemaan Zadaa-laukkua. Eipä siinä muuta ohjelmaa maanantaille sitten tarvitsekaan. Mitäs mä teen tiistaina? ;D

  VastaaPoista
 5. Saitko myyntijakson kirppikselle nopeastikin? Itse olisin halunnut myydä vaatteita suht nopeasti, mutta ensimmäinen vapaa myyntijakso oli vasta 4kk:n päässä. Silloin sitten kuitenkin aion myydä ja täytyy toivoa, että vaatteet myy ainakin sen verran että se 40€ maksu tulee katettua. Onko sulla aiemmin menneet kaikki myytävät hyvin kaupaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ipanaisella on tosiaan jonoa kovasti. Useampaa kuukautta aikaisemmin siis tämäkin projekti aloitettiin. Katselinkin just, että pitäisi varmaan jo varata syksyksi yhdelle kassille paikka, sillä nyt en tietenkään vienyt pieneksi jääneitä talvikamoja myyntiin kesää ennen. Syksylle olisi siis tyrkyllä talvihaalaria, villavaatteita ja sen sellaista. Mulla on mennyt Ipanaisella kaupaksi tavarat ihan superhyvin. Jäänyt on vain muutamia juttuja, yhden tai kahden käden sormilla laskettavissa myymättä jääneet tuotteet per kerta.

   Poista
  2. Joo nyt kannattaa kyllä jo ilman muuta varailla syksyn myyntijaksot, sillä niitä varaillaan jo hyvää vauhtia ;) Kesälläkin on hyvä aika myydä, viime vuonna heinäkuu oli meidän yksi vilkkaimpia myyntikuukausia ja myyjillä oli hyvät tuotot kirpparilla. T. Anu Ipanaiselta

   Poista
  3. Heinäkuu on varmasti hyvä kuukausi, kun minä ja muut konttorirotatkin ehditään paremmin penkoa kirppareita :) Jono kertoo, että Ipanainen on hyvä!

   Poista
  4. Kuulostaa lupaavalta. Se on kyllä totta, että suosio varmaan kertoo siitä, että tavarat menee hyvin kaupaksi. Onhan toi kyllä hyvä systeemi. Toivotaan, että meidänkin vaatteet menee, sulla on paljon värikkäitä ja trendikkäitä kuoseja, joten ei ihme, että saatkin hyvin myytyä.��

   Poista
 6. Ihania vaatteita! Säilytittekö kuitenkin jotain aarteita nostalgiafiilistelyihin, vai rohkenitteko luopua kaikesta? Itsellä sama urakka kohta edessä, jotain tekisi kyllä mieli säästääkin.
  Vuokko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan me säästettykin aarteita; molempien lasten äitiyspakkausmakuupussit sekä -haalarit, kotiutumisvaatteet synnytyssairaalasta, nimiäisvaatteet ja jotain muutakin. Paljon siis aarteita menee myös myyntiin ja sellaista hassua surutyötä joutuu joidenkin vaatteiden kohdalla tehdä – kuten nyt vaikka tuon sinisen myssylippiksen. Mutta kun ei kaikkea vaan voi tai ole järkevää säästää. On parempi, että ne pääsevät käyttöön nyt heti. Tsemppiä urakkaan!

   Poista
 7. Menin aamulla ipanaiselle näitä varten, mutta ei ollut myynnissä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, no höh! Pitäisi kyllä olla. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, Ipanaisella laitetaan tavaroita myyntiin vähän ripotellenkin. Mutta jotain meidänkin pitäisi tänään olla myynnissä. Tosi tosi harmi, että teit turhan reissun :(

   Poista
  2. 12 maissa oli jo/vielä jotain myynnissä. :)

   Poista
 8. Oih, pitää käydä huomenna kurkkaamassa, josko jotain olisi vielä jäljellä. Tosin ipanaisen kirpparilta ei muutenkaan taida päästä lähtemään koskaan tyhjin käsin.

  Viime kesän bloggaajakirppikseltä kirjakaupan alakerrasta tein teidän pöydästä aivan mahtavat löydöt, jotka keräävät nyt upouusia muistoja meidän vauvamme innokkaassa käsittelyssä.

  Klassikkokirahvi on vauvan ykkössuosikki, se pelastaa usein vinkaisullaan harmistuksenkin keskeltä ja sen harja kestää ihmeitä puhkeamassa olevien hampaiden käsittelyssä. Brion puinen pyörivä voimamiesukkeli taas on Se lelu, jonka houkuttelemana vauva lähti ensimmäistä kertaa ryömimään.

  VastaaPoista
 9. Meillä erikoisella tuo Punainen norsu-lippis oranssina, sitä en varmaan ikinä raaski myydä. Vieläkin tytön lemppari vaikka alkaa olla aika nafti.

  -Jenni

  VastaaPoista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe