Tarina paapasta, isästä ja tyttärestä, joille puu on muovailuvahaa

17.8.16


Yhteistyössä Hakola ja Suomen Blogimedia

Käännän auton pohjanmaalaiselta valtatieltä kapoiselle tielle ja varmistan, onhan navigaattori nyt varmasti neuvomassa oikeaan paikkaan. Ympärillä levittäytyvät pellot näyttävät siltä kuin joku olisi pedannut maan jättimäisillä tilkkutäkeillä. On vihreän eri sävyjä ja keltaista. Tienvierustalla menoani rytmittävät pelloilla kallellaan könöttävät ladot ja valkoiset rehupaalit, jotka voisivat olla dinosauruksen munia. Täällä jossain pitäisi olla yksi Suomen mielenkiintoisimmista huonekaluyrityksistä, mutta alan epäillä navigaattorin seonneen kuumasta kesäpäivästä.

Juuri kun meinaan kääntää auton takaisin, tie kiemurtelee pieneen kylään. Punaiset tuvat ovat ihan kiinni tiessä, kuten kylät oli ennen tapana rakentaa. Lehmät laiduntavat pelloilla laiskasti hännillään kärpäsiä hätistellen, kun navigaattori ilmoittaa minun olevan perillä. Ja totta tosiaan, siinähän se on, huonekalutehdas Hakola.
Hakola sijaitsee Jurvan Niemenkylässä niillä sijoillaan kuin jo 1960-luvulla, kun Hakola perustettiin. Silti monet pääkaupunkiseutulaiset eivät meinaa uskoa, että heidän ostamansa sohva on suomalaisten käsityöläisten taidonnäyte puisesta rungosta kankaiden ompelua myöten. Eikä ihme. Jos välillä tuntuu olevan hankalaa löytää edes sukkia suomalaisina, tuntuuhan se kummalliselta, että huonekaluja sohvista pöytiin ja nojatuoleista hyllyihin tehdään yhä ihan oikeasti täällä Suomessa. Tämä oli nähtävä omin silmin, joten kutsuin itseni kylään Hakolalle.

Kävi nimittäin tuossa männä talvena niin, että Hakolan kolmannen polven huonekaluosaaja ja taiteellinen johtaja Annaleena Hämäläinen (kuva ylhäällä) alkoi seurata Lähiömutsia Instagrammissa. Tajusin, että nyt on kyllä pakko tunnustaa faniutensa. Olin seurannut Annaleenan työtä sisustuslehtien sivuilta ja ihaillen huomannut, minkälaisen tuuletuksen hän oli laittanut käyntiin Hakolassa. Naputtelin Annaleenan Instagrammiin viestin ja kerroin, miten fanitan hänen työtään. Kikattelin kuin pikkulikka, kun Annaleena vastasi, että fiilis on molemmanpuoleinen: hänkin kun fanittaa mun duunia bloggaajana.
Siitähän se idis sitten niin sanotusti lähti. Kaksi pohjalaisjuurista naista ymmärsi nopeasti, että tässähän olisi yhteistyön paikka. Ja siksi minä päädyin visiitille pieneen kylään 50 kilometrin päähän Vaasasta ja omasta lapsuuden kotikylästäni. Perillä minut ottaa vastaan Hakolan toimitusjohtaja ja Annaleenan isä, Jari Hakola (kuva ylhäällä minun kanssani). Tehtaan oven avatessa ympärille kietoutuu tuoksusekoitus tuoretta puuta, pakasta vedettyä kangasta ja liimaa. En yhtään ihmettele, miksi Annaleena sanoo sen olevan hänelle maailman turvallisin tuoksu, lapsuuden tuoksu.

Mutta kelataanpa ensin aikaan, kun Annaleenaa sen kummemmin kuin Jariakaan ei vielä ollut. Kaikki alkoi rakkaustarinasta. Jarin isä Eero tuli nuorena miehenä töihin Niemenkylän Osuuskauppaan. Samalla kylällä asui eräs ihastuttava neito, johon Eero rakastui. Muualta muuttaneelle Eerolle kävi nopeasti selväksi, mistä tulee jurvalainen sananlasku, jonka mukaan puu se on jurvalaasille muavaaluvahaa. Jurvassa on vahva puusepäntaito, jota arvostettiin jo tuolloin ympäri Suomen. Myös tuon ihastuttavan neidon, josta sittemmin tuli Eeron vaimo ja lasten äiti, veli oli taitava tekemään huonekaluja.
Eero perheellistyi ja päätti alkaa myydä huonekaluja, joita vaimonsa veli sekä muut kyläläiset tekivät kellareissa, autotalleissa ja navetoissa. Hän lastasi koppiauton täyteen myytävää sunnuntaisin, lähti aikaisin maanantaina kiertämään Suomea ja palasi perjantai-iltana. Se oli sen ajan verkkokauppa, joka toi huonekalut ovelle asti. Ja kauppa kävi, sillä ihmisillä ei noihin aikoihin juuri ollut huonekaluja. Silti pitkät työviikot poissa kotoa alkoivat kyllästyttää ja väsyttää perheellistä miestä. Vuonna 1963 Eero päättää myydä navettansa neljä lehmää ja perustaa samoihin tiloihin huonekalutehtaan.

Navetan heinäladosta tuli verhoomo ja vanhasta kanalasta ompelimo. Kaavat sohvia varten Eero meni pyytämään naapurista lainaan. Nykymaailmassa se kuulostaa oudolta, mutta yhteistyö oli kannattavampaa kuin kadehtiminen. Ja sitä paitsi, kaikki tekivät sitä samaa simppeliä ja vinyylipäällysteistä sohvamallia. Eero janosi kuitenkin jotain uutta ja lähti hakemaan inspiraatiota Kööpenhaminasta asti. Siitä inspiroituneena Hakola alkoi tehdä ihan omaa tuotantoa.
Kolmisenkymmentä vuotta myöhemmin on 1980-luku ja Jurvassa menee lujaa. Pienessä pitäjässä on yli 70 huonekalutehdasta. Huonekalumyymälöitä alkaa putkahdella yhä enemmän, mutta kauppa käy myös ovelta ovelle kiertämällä ja markkinoilla. Hakolan sohvaa saa kolmessa värissä; vihreänä, kullankeltaisena ja ruskeana. Samoihin aikoihin Eeron poika Jari valmistuu kauppakorkeakoulusta ja tulee töihin Hakolalle. Kangassohvat vaihtuivat nahkasohviksi ja kun tullaan 1990-luvulle, tahdotaan taas kangassohvia. Sohva on kodin kruunu, statussymboli ja valtaistuin. Eero jää vähitellen pois huonekaluhommista ja Jari jatkaa isänsä nikkaroimalla tiellä.

Sitten pikkuhiljaa alkoi tapahtua muutos, joka on saanut lähes jokaisen jurvalaisenkin huonekalutehtaan lopettamaan toimintansa. Tuotantoa alettiin siirtää ulkomaille ja hintoja kiskottiin alaspäin. Jari kaataa tehtaan toimistotiloissa minulle lisää kahvia ja kertoo, että vielä reilu vuosi sitten Hakolakin oli tilanteessa, jossa pohdittiin, pitäisikö tehdas ajaa alas. Tuotannon siirtämistä ulkomaillekin oli mietitty, mutta se ei tuntunut oikealta. Jurvassa on osaavaa sakkia, ja tuntui väärältä antaa tuttujen kavereiden työt ulkomaille. Parempi olisi lopettaa kokonaan.
Sitten Annaleena päätti yllättää isänsä. Hän ehdotti, että lähtisi uudistamaan Hakolaa – vaikka oli nuoruuden kapinoissaan vannonut, että perheyritykseen tai Jurvaan hän ei jää. Mutta joku veti tehtaalle, jonka vanuvarastossa Annaleena oli leikkinyt lapsuutensa. Annaleena alkoi miettiä, josko kaiken tekisi toisin ja hän hoitaisikin työtään pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla, jossa suurin osa asiakkaistakin on.

Jari ei heti innostunut ideasta, sillä ei nähnyt syytä, miksi tytär olisi tullut mukaan yritykseen, jolla ei ollut edellytyksiä enää jatkua ja jolla ei itselleen elantoa saanut. Tytär kuitenkin sai isänsä vakuuttuneeksi, ja Jari antoi Annaleenalle sataprosenttisen luottamuksen ja vapaat kädet uudistaa perheyritys. Annaleena laittoi tuulemaan kaikella sillä kokemuksella ja näkemyksellä, mitä oli kerryttänyt Taideteollisessa korkeakoulussa opiskellessaan muotoilua, kansainvälistä designmarkkinointia ja muotoilujohtamista sekä työskennellessään muun muassa Vepsäläisellä ja Artekilla.
Tärkein muutos oli perustaa oma nettikauppa, joka löytyy täältä. Näin valmistajasta eli Hakolasta tulikin itsessään se kauppa, ja suoran myynnin ansiosta hinnat on helpompi pitää sellaisella tasolla, että tuotteita ostetaan, mutta että siitä jää myös yritykselle katetta. Sohvia ja muita Hakolan huonekaluja voi kuitenkin käydä kokeilemassa esimerkiksi Helsingissä Kiseleffin talon Cafe Köketissä. Kahvilan toisessa kerroksessa on Hakolan showroom, jossa osa tämän postauksen kuvistakin on otettu.

Ja kas, vuodessa Hakolan myynti on lähes kolminkertaistunut ja pohjalainen puusepäntaito on kivunnut arvoiselleen paikalle aikakausilehtien sivuille, Pinterestin sisusutuskollaaseihin ja etenkin suomalaisiin koteihin. Jarin äänestä kuulee, miten ylpeä hän on tyttärestään ja perheyrityksestään. Niemenkylällä oleva tehdas työllistää tällä hetkellä 10 henkilöä ja lisäksi 10 eri alihankkijaa Suupohjan alueella. Huonekalujen Öko-Tex 100 -laatuiset kankaat tulevat Belgiasta, mutta muuten kaikki materiaalit huonekaluihin tulevat lähialueelta.
Tehtaalla kulkiessa kotimaisuuden huomaa. Tyynyrivistön pusseissa on valmistuspaikkana naapuripitäjän osoite, ja metalliosat tulevat läheiseltä metallipajalta. Ompelijat rakentavat koko sohvan verhoilun paikan päällä, ja Hakolan tiloissa toimivat yksityisyrittäjä-puusepät tekevät esimerkiksi Hakolan Woody-pöydän vaikka asiakkaan omien mittojen mukaan. Annaleena on vahvistanut suunnittelijatiimiä nuorilla kotimaisilla suunnittelijoilla, ja huomiota uusista tuotteista ovat saaneet etenkin hyllykolmikko: Lempi, Lippa ja Riippu. Annaleenan suunnitelmana onkin tehdä Hakolasta Muuton ja Hayn kaltainen brändi, jolla on hallussaan koko kodin sisustus.

Käsillään pääsevät tekemään myös Hakolan isä ja tytär. Annaleena on suunnitellut muun muassa Hakolan Lazy-uutuussohvamallin, jota voi kurkkia tarkemmin täällä. Jari taas käy vaikka ruuvaamassa sohvaa asiakkaan kotona, kuten sinä kertana, kun asiakas oli tilannut sohvan ilman käsinojia, mutta tullutkin sitten katumapäälle. Sohvan tilannut asiakas yllättyi, kun käsinojia tulikin asentamaan paikoilleen Hakolan toimitusjohtaja.

Mutta eihän se mikään ihme ole Jarille, jonka perheessä huonekaluja on valmistettu oikeastaan aina.
Ja hei muruset, sain järjestää teille arvonnan! Siinä on palkintona Hakolan Lempi-hylly (arvo 119 euroa). Arvontaan osallistut jättämällä kommentin, jossa kerrot, mihin tuon kotimaista tekoa olevan hyllyn laittaisit. Muista jättää myös nimimerkkisi ja minkä värisen hyllyn toivoisit. Arvonta on käynnissä sunnuntaihin 21. päivä elokuuta asti, ja arvonnan säännöt löytyvät täältä. Kyselen voittajan yhteystietojen perään Lähiömutsin Facebookissa arvonnan loputtua, joten pidähän sivua silmällä.

Lue myös nämä

206 kommenttia

 1. Onpa kivan näkösiä kalusteita. Ja mahtavaa, että tuotanto on kotimaista. Hyllyn laittaisin eteiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja apua.. pitääkö osata valita väri. Ehkäpä turkoosi.

   Poista
 2. Valkoisen hyllyn laittaisin eteiseen. Ihana! <3

  VastaaPoista
 3. Ihania huonekaluja! Hyllyn laittaisin valkeana eteiseen.

  VastaaPoista
 4. Turkoosin hyllyn antaisin neljävuotiaalle yöpöydäksi. Kivasti saisi siihen ripistettua seuraavan päivän vaatteet.

  VastaaPoista
 5. Ottaisin valkoisen ja laittaisin sen kuten ehdotettu, makuuhuoneeseen yöpöytää korvaamaan. -johanna

  VastaaPoista
 6. Ottaisin valkoisen ja laittaisin sen kuten ehdotettu, makuuhuoneeseen yöpöytää korvaamaan. -johanna

  VastaaPoista
 7. Minä kävin himoitsemaan tuota roosaista pirtelön väriä! Maustaisin sillä keltaista keittiötäni.

  VastaaPoista
 8. Hyllyn laittaisin eteiseen peilin viereen. Värinä tietysti vaaleanpunainen.

  VastaaPoista
 9. Niin ja arvonnasta sivuten, että ihan mielettömän ihana postaus ja tärkeästä aiheesta tietopläjäys! Suomalainen osaaminen on melkoista taituruutta ja mahtava tarina kyseisen yrityksen takana. Nyt tiedän mistä uuden sohvani hankin.

  VastaaPoista
 10. Valkoinen hylly tulisi makuuhuoneeseen.

  VastaaPoista
 11. Ihana hylly! Näitä olen ihastellut jo hetken. Tällaiselle löytyisi meiltä useammastakin paikkaa käyttöä. Voisi olla kiva yöpöytänä tai vessassa. Laittaisin tällaisen valkoisen kuitenkin ehkä eteiseen pieneksi laskutasoksi.

  VastaaPoista
 12. Ihana tarina, ai että! Laittaisin valkoisen hyllyyn varmaankin juuri makuuhuoneeseen. -Elsi

  VastaaPoista
 13. Upea hylly ja upea tarina kalusteiden takana! Valkoinen Lempi-hylly sopisi täydellisesti tyttäreni hennon roosan väriseen huoneeseen hyllyksi. Siihen saisi ripustettua seuraavan päivän päiväkotivaatteet ja hylyn päälle ne tärkeät pienet aarteet. -Kati

  VastaaPoista
 14. Valkoisen hyllyn antaisin siskolleni ripustettavaksi heidän vastavalmistuneeseen taloonsa.

  VastaaPoista
 15. Olipa kiva kasvupaikan. Onnea ja menestystä yritykselle tulevaisuudessakin. Valkoinen hylly sopisi vaikkapa eteisaulaan tai melkein minne vain kodissamme.

  VastaaPoista
 16. Olipa kiva kasvupaikan. Onnea ja menestystä yritykselle tulevaisuudessakin. Valkoinen hylly sopisi vaikkapa eteisaulaan tai melkein minne vain kodissamme.

  VastaaPoista
 17. Ihana Hakola! Jos onni kävisi myötä niin ottaisin vaaleanpunaisen yöpöydäksi. Valkoinen olisi ajattomampi, mutta tuota vaaleanpunaista hyllyä olisi liian vaikea vastustaa ��

  VastaaPoista
 18. Kyllä se olisi tuo harmaa meidän eteiseen!

  VastaaPoista
 19. Vaaleanpunainen hylly makuuhuoneeseen! -Eliisa H.

  VastaaPoista
 20. Itkin kun luin juttuasi, olen niin ylpea annaleenasta jonka olen saanut tuntea jo lukiosta. Uskomaton plikka. Laittaisin vaaleanpunaisen lempihyllyn edelleen kenkapenkin eteen kotiini irlannissa kertomaan suomen muotoilu ja design osaamisesta kaikille vieraille jotka eivat aina ulkomailla suomalaisia siihen yhdista kun jaamme ikean varjoon emmeka muista muistuttaa etta meilla on aivan yhta kova design perinne kuin muualla pohjoismaissa

  VastaaPoista
 21. Valkoisen hyllyn laittaisin eteiseen ��

  VastaaPoista
 22. Ehdottomasti turkoosi pääsisi meille koristamaan keittiötä! Siitä se kaunistaisi koko oleskelutilaamme!
  ..Hakolan uutuus sohva on kuolauksen kohteena, ja olenkin päättänyt että seuraavaan kotiimme se saa luvan tulla mahdollistamaan perheellemme kunnolliset löhöilyhetket. Ehkä jopa kaksin kappalein, jotta kaikille löytyy varmasti oma nurkka!

  VastaaPoista
 23. Ripustaisin hyllyn uuteen kotiimme, todennäköisesti makuuhuoneeseen ellei sitten kylppäriin sopisi vielä paremmin. Ottaisin turkoosin. T. AnnaR

  VastaaPoista
 24. Hieno ja kannustava tarina! En ole aiemmin ko. firmasta kuullut, mutta kunhan saan säästettyä uuteen sohvaan, tiedän missä asioin :) Arvonnasta jos voittaisin ottaisin valkoisen hyllyn tyttäreni huoneeseen ❤
  T: Hanna

  VastaaPoista
 25. Voi en edes osaisi vielä päättää minne hyllyn laittaisin, täytyisi mallata sitä varmaan vähän joka huoneen seinälle. Monta seinää meiltä sille löytyisi mutta tarvitsee ehdottomasti arvoisensa paikan. Valkoisena ottaisin, se on monikäyttöinen <3 Pia

  VastaaPoista
 26. Hienosti kirjoitettu tämä upea tarina! Valkoiselle löytyisi paikka eteisestä...tai sitten makkarista, jonne sille täytyisi toinen sitten hankkia kaveriksi! :)

  VastaaPoista
 27. Hienosti kirjoitettu tämä upea tarina! Valkoiselle löytyisi paikka eteisestä...tai sitten makkarista, jonne sille täytyisi toinen sitten hankkia kaveriksi! :) t. Riina

  VastaaPoista
 28. Kiitos tästä postauksesta, on ihana kuulla, että Suomessakin tehdään vielä jotain! Uskon, että täällä käsityönä tehdyssä on laatu vielä kohdallaan. Tästä postauksesta tuli hyvä mieli.

  Olemme toivottavasti muuttamassa tänä vuonna uuteen kotiin ja valkoinen hylly sopisi siellä hienosti eteiseen tai makuuhuoneeseen. Ainut ongelma on kuitenkin se, etten käytä ollenkaan Facebookia. Voinko siis osallistua arvontaankaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Voit osallistua arvontaan, vaikka et käytä Facebokia. Lähiömutsin Facebook-sivuilla voi käydä kuikuilemassa, vaikka ei olisi kirjautuneena Facebookiin. Kyselen voittajan yhteystietojen perään siellä, ettei tähän tarvitse jättää sähköpostiaan ja myös siksi, että en joudu blogiin tekemään "turhaa" postausta siitä, kuka on arvonnan voittaja :)

   Poista
 29. Annaleena on tehnyt niin hienoa työtä! Valkoinen hylly sopisi meille eteiseen.
  Kaisa

  VastaaPoista
 30. Ihana uusi tuttavuus ja tarina, arvostan! Vuoteen viereen kunniapaikalle tulisi hylly! Nimimerkki Hejdii_
  Heidi V. facessa. :)

  VastaaPoista
 31. Valkoinen hylly makuuhuoneeseen :)

  Ostettiin kulmasohva ja nojatuoli Hakolalta, pure love<3. Ikea-ihmiselle tekee hyvää kun oikein aistii kotimaisen käsityön ja laadun. Niin on hyvä!!
  Marle

  VastaaPoista
 32. Ihania tuotteita! hyllyn laittasin valkoisena yöpöydäksi meidän minimalistiseen makuhuoneseen.
  T. Ulla Magnoli.

  VastaaPoista
 33. Luulen että hylly pääsisi 4-vuotiaan aarteiden säilytyspaiksi hänen huoneeseensa. Turkoosina tai ehkä valkoisena, todella vaika valinta.

  VastaaPoista
 34. Ihana hylly! Laittaisin sen eteiseen ilostuttamaan (turkoosina).

  -MB

  VastaaPoista
 35. Valkoinen hylly uuteen kotiin keittiöön. T. Nimimerkki Pianmuutetaan

  VastaaPoista
 36. Mielettömän hienoja :). Valkoinen Lempi-hylly löytäisi paikkansa makuuhuoneesta tai miksei jopa kylppäristä.

  T: Jonnukka

  VastaaPoista
 37. Hieno tarina ja ihana hylly! Arpaonnen suosiessa valkoinen hylly päätyisi luultavasti makuuhuoneeseen.

  -Elina

  VastaaPoista
 38. Tytön huoneeseen! :) Olis valkoisena täydellinen sinne.

  VastaaPoista
 39. Syksyllä ulkomaille muuttaessa veisin palan kotiseutua, Pohjanmaata, mukanani. Valkoisena.

  -Naapurin Ulla

  VastaaPoista
 40. Hieno tarina! Hylly voisi olla oikein sopiva yöpöydäksi. Tai lastenhuoneeseen. Värinä turkoosi. Tai valkoinen.. Voi miten vaikea valita 😊 t. Saara

  VastaaPoista
 41. Valkoisen antaisin siskolle lahjaksi (laittaisi varmaankin eteiseen).

  VastaaPoista
 42. Oo, turkoosi Lempi sopisi täydellisesti uutta sisustusta kaipaavaan makuuhuoneeseen!

  tyttirukka

  VastaaPoista
 43. Ehdottomasti ottaisin Lempi-hyllystä syksyn uuden värin, mustan ja sijoituspaikkoja hyllylle olisi useita täällä kotona ja myös saaressa kakkoskodissa. =)

  VastaaPoista
 44. Vaaleanpunainen hylly pikkutyttö jen huoneeseen olisi toiveissa.


  Pikkusi at GMail.com

  VastaaPoista
 45. Hei!
  Olen juuri ostanut asunnon ja tällä hetkellä sieltä löytyy vasta keittiön pöytä ja 50-luvun senkki. Olen katsonut tätä hyllyä 'sillä silmällä' jo aikaisemminkin. Turkoosin lempihyllyn sijoittaisin joko asuntoni sisääntuloaulaan tai olohuoneeseen katseenvangitsijaksi. Se on upean näköinen!
  eippatheapewoman@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Laittaisin valkoisen hyllyn eteiseen.

  VastaaPoista
 47. Mahtavaa, että tuot esiin tämmöisiä kotimaisia merkkejä, joista en ole koskaan ennen kuullut vaikka ne on olleet olemassa jo vuosikymmeniä! Ihanan hyllyn tahtoisin valkoisena, se ehkä päätyisi keittiön seinälle.

  VastaaPoista
 48. Hieno se on! Uuden kodin olohuoneeseen.

  Lotta H.

  VastaaPoista
 49. Ottaisin hyllyn valkoisena,ehkä wc n seinään😊

  VastaaPoista
 50. Valitsisin valkoisen hyllyn ja sijoittaisin sen uuden kodin keittiöön. Ihana postaus. :) laura.kankkunen@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Hylly saisi arvoisensa paikan olohuoneesta sohvan yläpuolelta. Seinä on odottanut tyhjillään...täydellisesti siihen sopivaa hyllyä :) vaaleanpunainen ehdottomasti.
  -Taru

  VastaaPoista
 52. Valkoinen hylly pääsisi eteiseen hallitsemaan pikkusälän ja postien kaaosta :)

  VastaaPoista
 53. Valkoinen! Makkariin tai eteiseen!

  VastaaPoista
 54. Hakolan tuotteet on ihania! Hyllyn valkoisena laittaisin meidän eteisen seinälle. Olis niin kätevä napata hyllyltä aina avaimet matkaan ja siinä vois säilyttää muutakin, mitä aina tarvii kun nopea lähtö kotoa muksun kanssa koittaa ☺️

  VastaaPoista
 55. Kyllä saa ylpeä olla Etelä-Pohjanmaan meiningistä <3 harmaa hylly olisi ihana!

  VastaaPoista
 56. Kyllä saa ylpeä olla Etelä-Pohjanmaan meiningistä <3 harmaa hylly olisi ihana!

  VastaaPoista
 57. Aivan ihana hylly! Tämä tulisi makuuhuoneeseen pinkkinä :)

  VastaaPoista
 58. Ihana hylly ja ihania huonekaluja! Pinkillä yllättäisin esikoistyttöni �� Lastenhuoneeseen siis.

  VastaaPoista
 59. Hienosti kirjoitettu tarina Hakolasta - oli mielenkiintoista luettavaa.
  Valkoinen hylly sopisi meillä esim keittiöön tai eteiseen. ��

  Petralt
  laakso_petra (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 60. Valkoinen, mielellään laittaisin juurikin yöpöydäksi mutta epäilen malttaisivatko pikku miehet olla roikkumatta ja repimättä koko hyllyä alas.. sitä pitää miettiä jos arpaonni suosii :)

  zirpale

  VastaaPoista
 61. Hieno juttu ja loistava idea, että hyllyyn voi ripustaa seuraavan päivän vaatekerran! Hylly valkoisena tulisi ilman muuta käyttöön yöpöytänä.

  VastaaPoista
 62. Valkoinen hylly, tulisi uuden kodin vessaan :) ja tässä vuoden olen haveillut heidän sohvastaan ja nyt olis ajankohtaista hankkia, vaikea vaan valita tulisiko uusi lazy-malli vai cosy :) fanitan kyllä Hakolaa ihan täysin!

  VastaaPoista
 63. Näin jurvalaisena on pakko osallistua kyllä tähän arvotaan ja ehkä hylly uuden kodin makkariin tulisi :)

  VastaaPoista
 64. Näin jurvalaisena on pakko osallistua kyllä tähän arvotaan ja ehkä hylly uuden kodin makkariin tulisi :)

  VastaaPoista
 65. Vaaleanpunaisen hyllyn laittaisin joulukuussa syntyvän esikoistyttären huoneen seinälle ❤

  VastaaPoista
 66. Valkoinen.

  Treenihuoneen seinälle. Täydellinen. Mankka hyllylle, pyyhe roikkumaan myös ja pyörän päälle polkemaan!

  VastaaPoista
 67. Camilla Häggkvist-Dahlback17. elokuuta 2016 klo 23.36

  Haluaisin turkoosin hyllyn, jonka laittaisin keittiön tai olohuoneen seinälle.

  VastaaPoista
 68. Ihanasti kirjoitettu juttu! Ensin ajattelin hyllyä tyttäreni Lempin ja pikkusiskonsa huoneeseen, mutta laittaisin sittenkin paraatipaikalle olohuoneeseen, meidän vanhempien sohvasängyn ylle (..näitä suuren perheen/pienen kodin (toimivia) järjestelyjä). Saisi toimia kauniina yöpöytänä, telineeseen pitäisi vielä hankkia roikkumaan jokin kaunis kotimainen torkkupeitto. Turkoosi on meidän väri, mutta valitsisin silti kauniin valkoisen Lempi hyllyn.

  VastaaPoista
 69. Mulla on Lempi-hyllylle paikka jo katsottuna ja tilaus menossa pukinkonttiin :D Mutta olishan se ihanaa saada se jo pian itselleen kun ei tällasta kaikki-mulle-heti-nyt-tyyppiä ole kärsivällisyydellä pilattu �� Meidän makuuhuoneeseen mun yöpöydäksi pääsisi valkoinen Lempi. ��

  -Saara

  VastaaPoista
 70. Ihanan hyllyn laittaisin luultavasti makuuhuoneeseen. Väri voisi olla noista mikä vain, mutta ehkä päätyisin valkoiseen. Tai harmaaseen. ��

  VastaaPoista
 71. Ihanan hyllyn laittaisin luultavasti makuuhuoneeseen. Väri voisi olla noista mikä vain, mutta ehkä päätyisin valkoiseen. Tai harmaaseen. ��

  VastaaPoista
 72. Ihan mahtava postaus! Arvostan suomalaista käsityötä! Mun suvun juuret tulevat Jurvasta, vaikkei sukua ollakaan Hakolan omistajille ( mun tietääkseni) ;). Jos arpaonni suosisi, niin laittaisin hyllyn pojan huoneeseen ja siihen voisi ripustaa vaikka lukuisat capit riviin :D!
  MirvaK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja valkoisena!
   MirvaK

   Poista
 73. Valkoinen yöpöydäksi makuuhuoneeseen. Ihana Hakola!

  mia.lindback(at)outlook.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoho, tulipa hyvä nimimerkki. Josko vaikka miijalbck xD

   Poista
 74. kiitos tästä postauksesta, en ole tiennytkään että moinen yritys löytyy ja vielä näin läheltä kotoa ( vaasa) ! Kaunis on arvonnan palkinto ja turkoosin värisen hyllyn sijoittaisin olohuoneeseemme joka kaipaisi juuri tuollaista kevyttä ja erilaista !

  VastaaPoista
 75. Valkoinen hylly miellyttää silmää eniten, vaikka harmaakin on kyllä hieno. Toivotaan arpaonnea. :)

  VastaaPoista
 76. Valkoinen hylly ja laittaisin eteiseen.

  VastaaPoista
 77. Aivan loistava kirjoitus Annaleenasta ja perheestä. Hakola <3

  Valkoinen ja kylpyhuoneesta saisi arvoisensa paikan.

  VastaaPoista
 78. Ihana hylly ja Hakola! ❤ Laittaisin hyllyn eteistämme kaunistamaan ja väri saisi olla herkkä valkoinen.

  VastaaPoista
 79. Hei! Kiitos ensin blogistasi, parissa viikossa siitä on tullut suosikkini! Kirjoitat mielenkiintoisista asioista ja ne ovat näin vaasalaisena usein todella läheltä liippaavia ja ideat toteutettavissa! Lempi-hylly toimisi meillä parhaiten valkoisena ja eteisen seinään sen laittaisin. Tila on avara, ja se saisi arvoisensa paikan! Eikä se jäisi jäisi keneltäkään huomaamatta :)

  VastaaPoista
 80. Hei! Kiitos ensin blogistasi, parissa viikossa siitä on tullut suosikkini! Kirjoitat mielenkiintoisista asioista ja ne ovat näin vaasalaisena usein todella läheltä liippaavia ja ideat toteutettavissa! Lempi-hylly toimisi meillä parhaiten valkoisena ja eteisen seinään sen laittaisin. Tila on avara, ja se saisi arvoisensa paikan! Eikä se jäisi jäisi keneltäkään huomaamatta :)

  VastaaPoista
 81. Valkoisen hyllyn laittaisin vielä suunnitteilla olevaan vessaan!

  VastaaPoista
 82. Arvostan kotimaista käsityötä, kertakaikkiaan hieno homma, että näitä vielä löytyy! Valkoinen Lempi-hylly pääsisi paraatipaikalle eteiseen.

  VastaaPoista
 83. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antaisin turkoosin hyllyn siskolle, joka menetti erään huonekalukaupan konkurssissa juuri tuon Hakolan sohvan.

   Poista
 84. Uskomattoman ihana postaus! Ja tuo hylly vei sydämeni samantien. Kotini sisustus on hyvin pitkälti Ikeasta, joten hylly olisi kotini silmäterä! Se sopisi niin hyvin olohuoneeseen, ja ratkaisisi valokuvien sijoitusongelman. Tai miksi ei vessaankin tuota hyllyä voisi laittaa... Tai keittiöön.. 😍

  VastaaPoista
 85. Uskomattoman ihana postaus! Ja tuo hylly vei sydämeni samantien. Kotini sisustus on hyvin pitkälti Ikeasta, joten hylly olisi kotini silmäterä! Se sopisi niin hyvin olohuoneeseen, ja ratkaisisi valokuvien sijoitusongelman. Tai miksi ei vessaankin tuota hyllyä voisi laittaa... Tai keittiöön.. 😍

  VastaaPoista
 86. Ihana hylly ihanalla idealla. Laittaisin hyllyn joko eteiseen (avaimet, hanskat, vaatteet ja muut aamutohinassa aina kateissa olevat tavarat) tai lastenhuoneeseen, johon lapset voisivat itse laittaa seuraavan päivän vaatteet roikkumaan. Sekin auttaisi kovasti aamuja :) Värinä joko musta tai turkoosi

  VastaaPoista
 87. Tämä sopisi ihanasti ruokailutilan seinälle. Vaaleanpunainen olis ihana :)

  VastaaPoista
 88. Kyllä se varmaankin yöpöydäksi menisi, ja valkoinen sopii aina :)

  VastaaPoista
 89. Onpas ihana hylly! Tuon valkoisen laittaisin varmaankin juuri makkariin yöpöydäksi :)

  VastaaPoista
 90. Olen haaveillut tästä jo pitkään! Turkoosi sopisi niin täydellisesti olkkariin tai sitten eteiseen, jossa se pääsisi huippupaikalle..

  VastaaPoista
 91. Valkoinen eteishallin katseenvangitsijaksi <3

  VastaaPoista
 92. Lempi -hylly valkoisena vessaan pyyhetelineeksi. -juntonterhi

  VastaaPoista
 93. Turkoosi ruokailutilan seinälle kukkatelineeksi. -Meri

  VastaaPoista
 94. Meille se tulisi pieneen valkoiseen wc:hen, ja hyllylle tulisi meidän hääpäiväksi saatu taulu, joka on odottanut sopivaa paikkaa nyt kohta 8 vuotta

  VastaaPoista
 95. Itkettävän ihanasti kerrottu tarina. Hylly tulisi 7-vuotiaan tyttären huoneeseen, siihen voisi ripustaa ja laittaa esille tärkeimpiä taideteoksia.

  VastaaPoista
 96. Valkoinen tulisi keittiöön. -Janna K.

  VastaaPoista
 97. Lempi-hylly tulisi ehdottomasti pienen tyttäremme uuteen huoneeseen, jota vasta aloittelemme remontoimaan ja sisustamaan. Sen ympärille voisi rakentaa koko sisustuksen :)

  VastaaPoista
 98. Valkoisen hyllyn laittaisin joko eteiseen tai lastenhuoneeseen. -Kirsikka

  VastaaPoista
 99. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 100. Valkoinen ja eteiseen kaulahuiveille ja avaimille yms mitä nyt heti käsistään laskee kotiin tullessa �� -Eve S.

  VastaaPoista
 101. Valkoinen eteiseen tai lastenhuoneeseen! :) -Laura

  VastaaPoista
 102. Ihana ja mielenkiintoinen tarina Hakolan historiasta tähän päivään <3 Tuli semmoinen olo, että ehdottomasti ostan uuteen kotiimme Hakolalta jonkin kauniin huonekalun tukeakseni kotimaista sisukkuutta ja tuotantoa!
  Laittaisin valkoisen Lempi -hyllyn kylpyhuoneeseemme kauniiden esineiden ja pyyhkeen kera :)
  -Sini N.

  VastaaPoista
 103. Ihana hylly! Tyttären 13-vee huoneeseen laitettaisiin, johon esille vaikkapa kuva rakkaasta harrastuksesta, ratsastuksesta. Ehkä hajuvesi ja muuta pientä. Ja roikkumaan seuraavan päivän vaatteet. Valkoisena tuumiimma, notta olis sopivin :)

  VastaaPoista
 104. On kyllä kiva kun sä kirjoitat tällaisia enemmän journalistisia juttuja myös ja samalla nostat suomalaisia yrityksiä tätäkin kautta ihmisten tietoisuuteen. Niin monessa blogissa on vain omaan kokemukseen perustuvaa ajatuksenvirtaa, joten tää tuo mun mielestä "painoa" blogille. :) Mulle kelpaisi ihana hylly valkoisena ja menisi olohuoneen koristeeksi. T. Laura

  VastaaPoista
 105. Valkoinen ihana Lempi-hylly lastenhuoneeseen.
  -Marika

  VastaaPoista
 106. Laittaisin valkoisen hyllyn tyttäreni huoneen seinälle. Pakko tunnustaa, että mä olen myös ollut pitkään Annaleenan fani :)

  VastaaPoista
 107. Hakolasta on haaveiltu täälläkin! Saimme eilen tietää, että ostotarjouksemme unelmiemme asunnosta hyväksyttiin ja nyt on ensimmäinen ikioma koti odottamassa muuttoa. Lempi-hylly valkoisena pääsisi yöpöydäksi uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 108. Asiasta kukkaruukkuun. Odotan esikoista saapuvaksi alkuvuodesta-17 ja olen innoissani lueskellut sinun aikaisemmin kirjoittamiasi postauksia. Mm raskausviikoittain ja tavarahankinta-postaukset ovat todella hyödyllisiä. Ei missään sattuisi olemaan postausta, mihin olet koonnut koosteeksi vauva tulossa-vinkit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea kasvavasta vatsasta! Mahtava kuulla, että vanhoista postauksistani on ollut iloa ja hyötyä. Tuollaista koostetta en ole mihinkään tehnyt, mutta pidetäänkin tämä mielessä, kun tehdään vielä viimeisiä muutostöitä tänne blogiin. Voisi olla ideaa koostaa ne johonkin yhteen paikkaan helposti löydettäväksi.

   Poista
 109. Laittaisin hyllyn valkoisena olohuoneen seinää koristamaan :)

  VastaaPoista
 110. Halliin ja valkoisena.

  Tuttuja ihania tuotteita! Kiva kun tuot suomalaista työtä esille!

  VastaaPoista
 111. Ihana yritys! Turkoosi hylly tulisi sängyn yläpuolelle.

  VastaaPoista
 112. Mielenkiintoinen kirjoitus, kiitos tästä. Hienosti Annaleena on uudistanut Hakolaa ja nostanut sen jälleen validiksi toimijaksi.
  Jos onni potkaisee minua, niin laittaisin hyllyn uuteen työhuoneeseeni. Valintani osuisi valkoiseen.

  Sanna P.

  VastaaPoista
 113. Jurvassa asuneena Hakolakin on yrityksenä tuttu vuosien takaa. Hyllylle löytyisi useampikin potentiaalinen paikka. Esimerkiksi lapsen huoneessa yöpöytänä, mutta siinä tapauksessa näitä tarvitsisi kaksi - kummallakin lapselle omansa. :) Todennäköisesti laittaisin hyllyn heti eteiseen tervehtimään vieraita ja hyllyn päälle valkoisen perhosorkidean.

  VastaaPoista
 114. Valkoisen valitsisin ja kenties makkariin yöpöydäksi laittaisin.

  - SariSK -

  VastaaPoista
 115. Melkein mahdotonta valita valkoisen ja turkoosin välillä. Valkoinen sopisi kylpyhuoneeseen, johon hyllyä ajattelin, joten taidan valita valkoisen.

  Ymmärrän muuten syyt sille että julkistat voittajan FB:ssa, mutta kritisoin sitä silti aika paljon. Periaatteesta en tykkää siitä että jotain tiettyä sosiaalisenmedian palvelua (tarkoitan nyt FB:n tyyppisiä, mihin ihmisillä on tunnukset ja kirjaudutaan ja muuta) käytetään tällaisissa kyseisen palvelun ulkopuolisissa jutuissa. Siellä erikseen järjestetyt arvonnat ovat tietysti asia erikseen. Ei minulla ole nyt ehdottaa vaihtoehtoakaan, mutta jos helppo ja toimiva sellainen joskus löytyisi niin olisi hienoa jos sitä käytettäisiin FB:n sijasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse olla Facebookin käyttäjä tai sinne kirjautuneena, että silti voi käydä kurkkimassa voittajan sieltä. Mutta ymmärrän kyllä, että vaivaa siitä on. Toinen vaihtoehto olisi se, että osallistujien pitäisi jättää spostiosoitteensa, mikä ei ole mielekästä, ja kolmas se, että tekisin erillisen postauksen voittajan huuteluun, mutta en tahdo blogia tukkia sellaisella "turhalla" postauksella. Arvontojen järjestäminen on aina vähän hankalaa ja säätämistä vaativaa, mutta mielelläni lukijoille sellaisia aina silloin tällöin järjestän.

   Poista
  2. Tiedä vaikka juuri noissa kuvissa meidänkin sohva valmistuu :) Hakolalla on kyllä loistava palvelu ja hienoa suomalaista työtä. Valkoinen hylly olohuoneeseen.

   Poista
 116. Valkoinen tuvan seinälle!

  Hieno tarina kotimaisesta yrityksestä!
  t. Hilkka

  VastaaPoista
 117. Ihan huikea tarina. Meillä on Hakolan sohva ja olen siitä niin ylpeä! Vielä ylpeämpi tämän tarinan kuultuani - lähes kyynel silmäkulmassa (meni tunteisiin). Hyllyn väreistä valitsisin turkoosin.

  VastaaPoista
 118. Vau, olenkin Hakolan tuotantoa katsellut, meidän lähi-Kodin1 myy/myi sitä. Uusi koti on hakusessa ja sinne hylly olisi ihana lisä :) Valkoinen olisi ihana (vaikkakin vähän ujo, mutta hyvällä tavalla).

  VastaaPoista
 119. Käyttöä olisi! Aivan ehdottomasti valkoinen ja sijoituspaikka olisi sängyn vieressä yöpöytänä. Huononäköisen täytyy pitää silmälasit lähellä ja siihen viereen sopisi myös kännykkä lataukseen. Ja tietenkin vielä villasukat aamulla roikkumaan tangolle, niin niitä ei tarvitsisi joka ilta etsiä pitkin lattioita :) nimimerkki MinnaK

  VastaaPoista
 120. Ihana yhteistyö ja todella hyvä kirjoitus! Kiitos Hanne! Lupaan, että tämän kirjoituksen ansiosta seuraavan 12 kuukauden aikana ostan jonkin Hakolan tuotteen. Osallistun myös arvontaan! Hylly sopisi eteiseemme, kenties avainten ja muutaman huivin säilytykseen!
  Nimimerkki LauraSSSS

  VastaaPoista
 121. Olen muuttamassa uuteen kotiin ja valkoinen Lempi-hylly olisi ihana yöpöytä sinne. HannaK

  VastaaPoista
 122. Vaaleanpunainen hylly tulisi meidän pikkuneidin tulevaan omaan huoneeseen. Seinälle on valittu jo pallotapetti, hylly jatkaisi pyöreiden muojen teemaa...

  VastaaPoista
 123. Valkoinen hylly sopisi tyttären pieneen eteiseen.
  T: Mari

  VastaaPoista
 124. Valkoin hylly olisi upea lisä ensimmäiseen omaan kotiin.
  suloinensaukko

  VastaaPoista
 125. Olipa ihana juttu! Makuuhuoneeseen laittaisin valkoisena. :)
  -Annastiina

  VastaaPoista
 126. Makuuhuoneen yöpöydäksi valkoisena. Voittaisinpa, voittaisinpa... ☺️
  T. Satu

  VastaaPoista
 127. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 128. Ihana huomata, että Hakola on lähtenyt uuteen nousuun. Olen itse opiskellut Jurvassa kalustemuotoilua ja senkin vuoksi tämä lämmittää mieltä. Valkoisen Lempi-hyllyn laittaisin meidän eteiseen.

  VastaaPoista
 129. Upea juttu! Keittiössä olisi hyllylle paikka valmiina, parhaiten sinne sopisi raikas valkoinen.
  - Linin

  VastaaPoista
 130. Jee Hakola! Valkoinen hylly makkariin.

  VastaaPoista
 131. Valkoisen lempi hyllyn laittaisin joko vessaan käsipyyhettä ja tuoksua varten, tai sisääntuloon koiran pyyhkeelle ja hihnalle! Mahtavan monikäyttöinen tuote. Kaikki väritkin on mahtavia, itselleni kuitenkin ajaton valkoinen. Terveisin Pumpuska

  VastaaPoista
 132. Olipa mielenkiintoista! Hurmaavia huonekaluja ja arvostettavaa osaamista. Ihastuin vaaleanpunaiseen hyllyyn, mutta käytännölisempää olisi valita valkoinen sijoitettavaksi makuuhuoneeseen.

  VastaaPoista
 133. Ihanasti olet nähnyt vaivaa tämän(kin) postauksen eteen :) hylly olisi aivan mahtava uuden kotimme makkarissa tai olohuoneessa, valkoisena tietysti!

  -JNMA

  VastaaPoista
 134. Olipa hieno juttu! Valkoinen Lempi-hylly sopisi meillä moneen paikkaan. Terveisin erjako

  VastaaPoista
 135. Sijoittaisin tuon palasen Jurvaa paikkaan, johon tulijan katse ensimmäisenä osuu, jurvalaisen kodin eteiseen. Väriä en pysty millään päättää.. Mahtavaa Hakola! -MaijaR-

  VastaaPoista
 136. Hieno kirjoitus ja mahtavaa työtä Hakola! Meillä on valmistumassa uudiskohde jossa on suosittu suomalaista käsityötä joten valkoinen Lempi hylly olisi jatkumoa tälle ja pääsisi lempi paikalleni kodin sydämeen eli keittiöön. JenniOda

  VastaaPoista
 137. Haaveena olisi mulla Hakolan sohva, sitten kun uuden sohvan aika koittaa <3 lempi-hyllyn laittaisin yöpöydäksi :)

  VastaaPoista
 138. Turkoosi Lempi tulisi pikkutyttöjen makkariin, saisi pyöreää muotoa siihenkin huoneeseen! mantamätnettipistefi

  VastaaPoista
 139. Sohvasta haaveillessa ihana Lempi tulisi turkoosina makuuhuoneeseen.
  - S.

  VastaaPoista
 140. Olisinpa onnekas jos voittaisin arvonnassa. Olen hyllyä ihastellut jo viime vuoden habitaresta asti. Ottaisin sen valkoisena ja se löytäisi paikkansa uuden kodin pesuhuoneesta.

  Kati Kurkupuro

  VastaaPoista
 141. Valkoisen Hakolan Lempi-hyllyn antaisin tuparilahjaksi kälykokelaalle ja hänen miehelleen. Paikkaa hyllylle on vaikea kuvitella, kun ei asuntokaan ole vielä valmis. Mutta voisin kuvitella hyllyn heidän uuden kotinsa eteiseen kannattelemaan koiran hihnoja, valjaita ja kakkapusseja.

  VastaaPoista
 142. Rakkaalle siskolle antaisin synttärilahjaksi <3

  - jasmine_325 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja valkoinen tai turkoosi olisi hänen värinsä

   Poista
 143. Valkoinen Lempi-hylly löytäisi paikkansa juuri hankitun Hakolan Cosy-sohvan vierestä. -SaijaH.

  VastaaPoista
 144. Makuuhuoneeseen tulisi! Ja valkoisen ottaisin.

  Anniina

  VastaaPoista
 145. Hylly tulisi meillä makuuhuoneeseen yöpöydäksi. En ennen ajatellutkaan, että yöpöytä voisi olla tuollainen hylly - mutta mikä ettei! Hyvä idea. t. Anna & Aatos

  VastaaPoista
 146. Laittaisin valkoisen hyllyn makkariin. -Nemmuli

  VastaaPoista
 147. Valkoinen hylly sopisi tytön huoneeseen. pipsa

  VastaaPoista
 148. Laittaisin turkoosin hyllyn eteiseen, kohtaan, johon katse nauliutuu heti sisäänastuttaessa. Hakolan Lazy saapuu olohuoneeseen huomenna, en malta odottaa!

  VastaaPoista
 149. Kiva kiva postaus! Enpäs tällääsestä firmasta tiennykkään, täytynee tutustua kunnolla tuotantoon :)

  Hmmm, mahdollinen voittohylly voisi olla valkoinen. Ja antaisin sen lahjaksi. Paikankin tietäisin, kylppäriin menesässä tilassa, mutta lahjan saaja tietysti päättäisi sen :)

  -HannaH-
  (hanna.helander (at) netikka.fi

  VastaaPoista
 150. Makuuhuoneen seinälle! Tuo seuraavan päivän vaatteet siihen on loistava idea, voisi toimia myös kännykän latauspaikkana.

  VastaaPoista
 151. Hakolan huonekalut on niin ihania! Jos onni osuis kohdalle, hylly olisi valkoinen ja se sijoitettaisiin makuuhuoneeseen. :)

  VastaaPoista
 152. Valkoinen sänkyn viereen ois just mukava! -HannaM

  VastaaPoista
 153. Hylly pääsisi makuuhuoneeseen vähänkuin yöpöydän virkaa toimittamaan :)

  VastaaPoista
 154. Turkoosi tai valkoinen - vaikea valinta. Eteiseen tai tytön huoneeseen tulisi

  VastaaPoista
 155. Onpas kaunis hylly! Sehän kävisi melkein mihin huoneeseen tahansa!

  tiina.raiha@gmail.com

  VastaaPoista
 156. Pöytä menisi ompelupisteen viereen. Hyllylle voisi laittaa ompelusälää näteissä purkeissa(purkit on jo!) ja siihen alle roikkumaan kesken oleman ompeluksen tai seuraavaksi työn alle meneviä kankaita. Näin tietysti haavemaailmassa, oikeasti taapero tulisi ja kiskoisi kaiken roikkuvan alas, mutta saahan sitä haaveilla :D

  Anne/punkkis ät gmailpistecom

  VastaaPoista
 157. Hylly ratkaisisi pitkään askarruttaneen yöpöytäprobleemani. Mutta haluaisin myös Lazy-sohvan, sohvapöydän... ihania kalusteita ja mikä parasta kotimaista tuotantoa.

  VastaaPoista
 158. Valkoinen olisi ihana pojan huoneeseen. Laura/lakamy@utu.fi

  VastaaPoista
 159. Ihan mahtava ja hienosti kirjoitettu postaus! Lämmitti Jurvassa artesaaniksi opiskelleen mieltä :)

  Valkoisen hyllyn ripustaisin vasta tapetoidulle olohuoneen seinälle.

  -Kaisa H.

  VastaaPoista
 160. Tosi kivasti tehty yhteistyöpostaus! Itse haaveilen edelleen cosy-sohvasta, niin ihana.... Mutta hylly saisi arvoisensa paikan olohuoneesta. :)

  VastaaPoista
 161. Mielenkiintoinen postaus! Omat enonikin Jurvassa opiskelleet aikoinaan koristeveistoa. :)

  Valkoinen hylly sopisi olohuoneeseen tai vaikka lastenhuoneeseen.

  VastaaPoista
 162. Lempi on niin kovin kaunis! Valkoinen Lempi saisi meiltä paikan avonaisessa eteisessä murretun harmaata seinää vasten. Se olisi käytännöllinen laskutaso pikkutavaroille sekä toimisi sievänä katseenvangitsijana pienen kukkamaljakon kera. Kauneimmat huivit saisivat myös ansaitsemansa paikan Lempin rungolla. T: Emmidee

  VastaaPoista
 163. Valkoinen Lempi sopisi meille joko eteisen tai olohuoneen seinälle. Joku pieni kukka ja vaikka kaunis käsipyyhe siihen sopisi roikkumaan. Vaikka lopulta se täyttyisi luultavasti lapsen tavaroilla mutta mikäs siinä :D T. Anna Ypyä

  VastaaPoista
 164. Hieno kirjoitus ja suomalaisen työn esille nosto. Pidän ehdottomasti Hakolan mielessä, kun (toivottavasti) pääsemme muuttamaan talven aikana uuteen kotiin ja huonekaluja pitäisi päivittää. Lempi sopisi mitä mainioimmin joko makuuhuoneeseen yöpöydäksi tai eteiseen paraatipaikalle. Valkoisena.

  VastaaPoista
 165. Makuuhuoneeseen yöpöydäksi, valkoinen sopisi hyvin tummanharmaata seinää vasten! -teresa

  VastaaPoista
 166. Valkoinen hylly pääsisi pieneen keittiööni, pyyhe sekä yrttitelineeksi <3

  VastaaPoista
 167. Laittaisin valkoisen hyllyn omaan huoneeseeni (olen 9 luokkalainen)

  sinituuliaojala@gmail.com

  VastaaPoista
 168. Laittaisin valkoisen hyllyn kylpyhuoneeseen.

  VastaaPoista
 169. Kaunis siro hylly tulisi äippäihmisen kässänurkkaukseen. Hyllylle nuppineulatyyny, sakset ja lankalasipurkki ja pieni kasvi. Värinä ihana turkoosi. -Piiuska

  VastaaPoista
 170. Valkoinen ja eteiseen avainkippoa kannattelemaan. Kiitos postauksesta, erittäin hyvältä vaikuttaa Hakolan design ja muutenkin meininki!

  VastaaPoista
 171. Ihana KOTIMAINEN hylly ☺️ Meille olisi kiva turkoosi hylly, joka tulisi kohta omaan huoneeseen muuttavalle tyttärelleni, jonka keinuhevonen on saman värinen ☺️

  VastaaPoista
 172. Turkoosi ja laittaisin lastenhuoneeseen :)

  T: Henna K.

  VastaaPoista
 173. Turkoosi sopisi meidän eteiseen. Kauniita huonekaluja ja kiinnostava yritys!

  VastaaPoista
 174. Olen katsellut hyllyä pitkään, se on upea! :) Ihanaa leikkisyyttä.
  Laittaisin sen ehdottomasti vanhemman poikani huoneeseen, se sopisi sinne erittäin hyvin. Väri voisi olla valkoinen, jotta passaisi muuhun sisustukseen.
  -Mari P-

  VastaaPoista
 175. Kaunis hylly! Laittaisin sen valkoisena joko makuuhuoneeseen yöpöydän tilalle tai sitten keittiöön, missä siihen saisi astioita esille ja kauniin keittiöpyyhkeen vaikka roikkumaan. Nina

  VastaaPoista
 176. Antaisin rakkaalle siskolleni, veikkaan että valkoinen olisi hälle mieluisin!

  VastaaPoista
 177. Täysin uutta tietoa Hakolasta, kiitos. Ja upea työ hylly. Sopisi meille yöpöydäksi ja valkoisena.

  VastaaPoista
 178. Hieno hylly! Laittaisin eteiseen tervetuloa toivottamaan ja avaimia säilyttämään. Valkoinen tai turkoosi, hmmm.
  - Andemaar

  VastaaPoista
 179. Valkoinen tai turkoosi näyttäis hyvältä meidän eteisessä!
  -piipaa

  VastaaPoista
 180. Miten ihana hylly! Ottaisin vaaleanpunaisen vaikka heti!

  VastaaPoista
 181. Tämä ratkaisisi makuuhuoneemme yöpöytä ongelman!Emme ole löytäneet vielä hyllyä jonka kelpuuttaisimme, mutta nyt mieluinen löytyi. Mahtavaa!Valkoisena.
  -Katja Hannele

  VastaaPoista
 182. Olen himoinnut hyllyä instassa. Mulle kelpaisi harmaana tai valkoisena. Terv, Tiina Helena

  VastaaPoista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe