Meidän lastenvaatteita ja -tarvikkeita kirppiksellä!

13.9.16

Roudasin eilen pari kassillista meidän lapsille pieneksi tai tarpeettomaksi jäänyttä vaatetta sekä tarviketta Ipanaiselle Helsingin Hakaniemeen. Myymälän naiset olivat olleet nopeita tuotteiden hinnoittelussa, sillä tänään aamulla sain ilmoituksen, että myyntijaksoni on alkanut. Että jos tarvetta on, siellä ne meidän kamat nyt siis ovat Ipanaisen rekeillä roikkumassa ja pöydillä notkumassa uusia koteja ja käyttäjiä vailla!

Olin viimeksi myymässä Ipanaisella keväällä, ja koska Ipanaisen suositulle kirpparille on pitkät jonot, ajattelin varata samassa myyntijakson seuraavalle syksylle. Mietin, että mahtaako tässä puolessa vuodessa tulla myytävää, mutta hah, kaksi kassillista sinne taas vein. Lapset kasvavat ihan älytöntä vauhtia, minkä huomasi siitä, että kirppiskasseihin pakattiin esikoisen vanhoja vaatteita, joita ei oltu nimikoitu. Ne on siis otettu käyttöön pitkän kesäloman aikana ja ne ovat jääneet pieneksi ennen päiväkodin alkua nyt syksyllä. Melkein koko garderobi on mennyt uusiksi molemmilla muksuilla.
Toinen kirppiskassi on pullollaan talvivaatteita, joita en keväällä viitsinyt kirpputorille viedä: toppahaalaria (tässä postauksessa näkyvä haalari on myynnissä ihan priimakunnossa, vaikka kovalla käytöllä viime talven olikin), villahaalareita, villatakkeja jos jonkinlaisia, talviasusteita ja saappaita. Muutamia välikausivaatteitakin viikkasin kasseihin, samaten kuin välikausikenkiä, kumppareita ja sadevaatetta.

Sisävaatteita meiltä lähti pääasiassa koossa 74-92. Jonkin verran on myös esikoisen vanhoja mekkoja ja legginssejä koossa 110-116. Merkeistä tarjolla on Polarn O. Pyret, Metsola, Marimekko, Papu, Mainio, Vimma, Aarrekid ja Melli. Mukana on myös mun itseni tekemiä vaatteita PaaPiin kankaista.
Muita myynnissä olevia juttuja ovat muun muassa taaperon sotkuiseen syömiseen liittyvä tarpeisto, kuten Lifefactoryn lasipullot nokkamukiosilla, ruokalapput ja astiat. Uutta kotia etsii myös maailman kaunein Vanamon rengasliina (jos siinä ei olisi niitä renkaita, olisin käyttänyt sitä kaulaliinana), Brion musta taaperokärry ja tosi hyvässä kunnossa olevat mustat Stonzit. Myytäväksi laitoin myös Boobin imetysvaatteita, jotka ovat kyllä kahden vuoden tehokäytön jälkeen melkoisen loppuunkuluneita. Paljon on myös kirjoja saduista äitiysaiheisiin.

Sinne siis, Hakaniemeen hop hop! Tuotto käytetään lyhentämättömänä erään herttoniemeläisen kerrostaloneliön keittiöremonttiin.

Lue myös nämä

11 kommenttia

 1. Teidän kuopus on ilmeisesti luopunut juuri siitä kooosta jossa oma 2v 4kk on parhaillaan. Esimerkiksi tuo mainion kaksivärinen haalari on meillä juuri jäämässä pieneksi ja harmittelen ettei tullut ostettua samantien kahta niin että olisi ollut seuraavakin koko odottamassa.
  Vaan eipä tämmöisen matkan takaa kannata lähteä edes täyden vaatekassillisen perään.
  Toivottavasti kauppa käy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi Mainion haalarit ovat mahtavia, just hyviä vaatteita taaperoille tälleen syksyyn! Jos en nyt ihan väärin muista, nuo myyntiin menneet haalarit ovat pienemmässä koossa kuin 92, sillä ne jäivät pieneksi jo keväällä – tiedoksi, ettei sua jää harmittamaan välimatka :D

   Poista
 2. Eikö tuota ilmaiseksi saatua tavaraa olisi voinut antaa eteenpäinkin ilmaiseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamia tuotteita siellä tosiaan on saatu tai ne ovat olleet osana palkkiollista yhteistyötä. Ne ovat siis tekemästäni työstä arvonsa verran palkkaa, josta olen taas maksanut veron. Kuten sanonta menee, ei ole ilmaisia lounaita :)

   Poista
 3. Sattumalta satuin luentojen välillä Ipanaiselle kun teidän lasten vaatteita hinnoiteltiin. Nappasin mukaan hyvin kohtuuhintaisen Mellin Höyhenkuosien mekon. Oi kun se on sievä! Harvoin enää löytää isommassa koossa hyväkuntoisia vaatteita. Harmitti ihan kun meillä kuopus on samanikäinen kuin teilläkin eikä tarvetta pienille vaatteille ja hatuille enää ole. Todella kivoja vaatteita kaupan. Että kiitos vaan hyvistä kaupoista näin välillisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, isommassa koossa tosiaan harvoin eneää löytää vaatteita kirpparilta. Tosin ei mulla valitettavasti oikein enää edes ole aikaa käydä kirppareilla kuin sattumalta silloin tällöin. Ihana kuulla, että hyöhenkuosinen mekko pääsi uuteen kotiin! Se on ollut ihan esikoisen lemppari, ja piti suostutella luopumaan siitä, kun pylly jo vilkkui ja kainaloista kiristi :)

   Poista
 4. Hhhm oisit myynyt ne netissä niin kuin jotkut muutkin bloggaajat tekee...nuo just pinkit housut ja jotkut muut olisivat meidän vauvelille just ihanat, kun se on vasta 1v2kk....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla valitettavasti ole aikaa (tai hermoja) nettimyymiseen haha! Siksi Ipanainen on niin kiva, sen kun vaan vie tuotteet sinne ja tietää, että henkilökunta ymmärtää esimerkiksi kantovälineiden päälle ja osaa kirppispuolellakin niiden kanssa neuvoa. Tykkään myös siitä, että hinnat ovat tosi edulliset ostajille, eli aina lähes kaikki vaatteet ja tavarat löytävät uudet kodit nopeaan :)

   Poista
 5. Eiiiii... Tyhjentäisin koko pöydän, mutta Turusta ei viikon vanhan vauvan kanssa pääse kirppistelemään!!! Nyt korpeaa... Onnee myyntiin, vaikka tuskin sitä tarttet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Joo, tää vinkki on ärsyttävän Helsinki-keskeinen. Hurjasti onnea vauvasta ja mukavaa vauvakuplailua sinne Turkuun!

   Poista
 6. Sama juttu, teidän kuopuksen pienimmät vaatteet on just sitä kokoa mihin me seuraavaksi siirrytään. Tulisi harmi kyllä kuitenkin turhan kalliiksi ajella Turusta Helsinkiin vain kirpparilla käymään... :)

  VastaaPoista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe