Sekopäisen mahtava viikonloppu

13.11.16

Joskus on viikonloppuja, jotka tuntuvat viikolta. Miehen työviikonloppuun yhdistetyn ripulioksennustaudin aikana etenkin, mutta nyt sain kokea sen toisenlaisen viikon kestävän viikonlopun. Kuluneeseen kolmeen päivään on mahtunut niin paljon, että ihan hengästyttää – ja kieltämättä vähän väsyttää. 

On juhlittu ystäviä, uusia tuttavuuksia, blogeja ja isejä. On matkustettu Turkuun, nukuttu keittiönlattialle pedatulla siskonpedillä, tanssittu samettimekon selkämys hikeen, valvottu syntisen myöhään, lojuttu kahdella brunssilla, tehty luovia ginidrinkkejä, mopattu lattiaa niin että sydän on pettää, voitettu palkintoja sarjan ainoana ehdokkaana, kävelty pitkin lumista Aurajoenrantaa, siivottu kakkaa kaikista mahdollisista paikoista, hermoromahdeltu kaikkialle levittäytyvästä kakasta, saunottu, vietetty leffailtaa, laskettu pulkkamäkeä kaveriperheen kanssa ja ihan vain meidän sakilla, pesty sohvanpäällisiä, syöty liikaa kakkua, rakennettu lumilyhty ja pakattu laukku, vaikka entistäkään ei ole vielä kunnolla ehtinyt purkaa.

Tästä kaikesta riittää älynväläyksiä postauksiksi asti, vaikka huonosti käyttäytyvänä bloggaajana en tainnut ottaa itse järjestelmäkameralla tänä viikonloppuna kuin kaksi kuvaa – ja nekin ovat blogin sijaan kotialbumeihin päätyviä.

Ensi viikonloppua en vielä kykene edes ajatella, mutta Riikka Lasten PR:stä ja Riikan blogista heitti erinomaisen koko perheen menovinkin ensi lauantaille täällä Helsingissä. Tiedoksi siis teille, jotka jo kykenette aivotyöskentelyyn ensi viikon almanakkaa tuijotellessanne: Lastentori-tapahtuma järjestetään taas. Tekemiskattaus näyttäisi olevan lupaava, joten jos suinkin vain ehditään, minäkin pakkaan sakkini bussiin ja hurautan Alppilaan.

Lue myös nämä

7 kommenttia

 1. Hei, mistä nuo teidän ihanat eteisen lattiakaakelit on? Meillä suunnitellaan remonttia meidän vanhaan puutaloon ja kaakelien sävyt sopisi ihanasti yhteen lankkulattian värin kanssa. Ihanalta vaikuttaa kyllä tuo teidän koti ja jännityksell odotan miltä keittiö sitten näyttää😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat Viinikan tähdestä, joka maahantuo aitoja marokkolaisia laattoja. Siellä on vaikka ja mitä kuviota ja väriä valittavaksi :)

   Poista
 2. Hei mahtavaa, kiitos vinkistä. Me taidetaan suunnata sinne kun mies kokoustaa lauantaina Helsingissä. Lapsi kerjäsi kaupunginmuseoon, mutta tää tuli kuin tilauksesta. Kaupunginmuseo on ihana,mut vasta loppukesästä käytiin.
  Sullakin näyttää viikonloppu olleen täynnä kaikkea. Mulla vaan siirretty isänpäivä, leffa miehen kanssa, lounas miehen kanssa vaihtui illalliseksi tyyppien kanssa joota oon nähnyt ehkä 8 vuotta aiemmin viimeksi ja muuta mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mainiota, että vinkki osui hyvään väliin! Lapset varmasti viihtyvät tuolla, vaikka Kaupunginmuseo on kyllä mahtava sekin! Mutta sinne voi mennä sitten taas ensi kerralla :)

   Poista
 3. Mitäs kakka-episodeja siellä on oikein ollut..? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perus pikkulapsiperhemeininki vain. Välillä vain kaikki kakka kertyy yhdelle päivälle :D

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe