Se lähti painoon – tilaa Unelmahommissa-kirja ennakkoon!

18.2.17

Postaus sisältää *-merkityn affiliate-linkin 

Nyt on pölmistynyt ja riehakkaan onnellinen olo. Vähän kuin siinä vaiheessa raskautta ja synnytystä, kun on juuri saanut uuden ihmistaimen rinnalleen. Takana on rutistus, jossa olen välillä ollut epätoivoinen ja varma siitä, että en saa ikinä tätä projektia kasvatettua valmiiksi yksilöksi ja vielä pukerrettua uloskin. Mitä jos mä en osaakaan, voiko homman vielä perua?

Ja sitten samalla kuluneeseen vajaaseen vuoteen on sisältynyt niitä upeita kausia, kun luomisenonni hehkuu kehostani jo kauas. Flow on ottanut siivilleen kadottaen ajantajuni, ja on tuntunut, että olen luotu tähän hommaan.

Sitten yhtäkkiä se on siinä, valmiina ja kertakaikkisen upeana. Kaikki takana oleva tuntuu jo kaukaiselta. Naamallani on hölmö hymy, ja vähän itkettääkin helpotuksesta ja ilosta.
Ihan pian voin esitellä luomukseni myös teille. Unelmahommissa – tee itsellesi työ siitä mistä pidät -kirja lähti painoon.

Olemme kirjan toisen kirjoittajan Satun sekä kustantamomme WSOY:n kanssa viilanneet ja höylänneet kirjaa kuluneet pari kuukautta. Ollemme lukeneet tekstit taas uudelleen ja sitten vielä kerran uudelleen, muokanneet, tarkistaneet ja nakutelleet pilkut juuri oikeille paikoilleen. Olemme muovailleet otsikoita, heittäneet kappaleita ympäri ja pallotelleet parannusehdotuksia.
Oli mahtavaa saada kirjaan ihan loppuvaiheessa mukaan palanen myös Balia. Sillä pitkälti omien unelmahommieni takia tämä lähes neljän kuukauden reissu on mahdollinen. Onhan mukanani minne vain kulkeva rakas Lähiömutsi-blogini nykyään pääelinkeinoni, se johon liittyvistä duuneista laskutan yritykseni kautta eniten.

Kirja ilmestyy 28. maaliskuuta, mutta halusimme Satun kanssa antaa teille lukijoillemme ja muille tasapanoista, innostavaa sekä onnellista työelämää etsiville ja rakentaville mahdollisuuden ostaa kirjamme jo ennen sen ilmestymistä. Adlibriksestä voitte napata Unelmahommissa-kirjan ennakkoon rapiaan 20 euron hintaan*, eli melkein kympin ovh:ta edullisemmin. Jahka kirja saadaan painokoneista valmiina teoksina markkinoille, ennakkotilaajat saavat sen käsiinsä ensimmäisinä.
Mistä kirjassa on kyse? Annetaan takakansitekstin kertoa:

Harrastuksesta työ?
Jep!

Bloggaamisesta elanto?
Onnistuu!

Haaveena unelmien kivijalkakauppa?
Tartu toimeen!

Haaveiletko jättäväsi palkkatyön ja alkavasi tehdä työksesi sitä mistä pidät? Mietitkö miten yhdistää intohimo ja elannon hankkiminen? Haittaako, jos yhden intohimon sijasta onkin monta kiinnostuksen kohdetta? Kaksi luovan alan yksityisyrittäjää Satu Rämö ja Hanne Valtari kertovat, miten he tekivät loikan unelmien töihin – ja miten se voi onnistua sinultakin. Rämön ja Valtarin kokoamat hauskat tarinat ja käytännölliset vinkit opastavat, miten suunnitella ura tai vaikkapa työpäivä niin että pääsee poimimaan rusinat työelämän pullasta. He puhuvat avoimesti unelmaduunarin arjesta, onnistumisen tunteista ja vaikeista hetkistä.

Kirjaan on myös haastateltu eri alojen ihmisiä, jotka ovat uskaltaneet tehdä itselleen oman unelmatyön. Unelmahommissa on innostava vertaisopas kaikille niille, jotka haluavat tehdä työkseen sitä mitä rakastavat!

Tässä postauksia tämän unelmahomman matkalta:

Lue myös nämä

18 kommenttia

 1. Paljon onnea teille! Varmaan aivan käsittämättömän kutkuttava tunne, kun kirja on nyt painoa vaille valmis. Ja varmasti vielä hykerryttävämpää on saada valmis kirja käsiinsä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hykerryttävää se tosiaan on! Etenkin kun kirja komeilee heti starttiin komeilla sijoilla Adlibriksen tämän hetken myydyimpien kirjojen listalla :)

   Poista
 2. Onnea <3

  Tämä postaus saa minut melkein itkemään. Koska omat unelmat, koska kaipuu, koska niin paljon muutakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti, onnekas on myös olo! Toivottavasti itku oli hyvästä, ei huonosta :)

   Poista
 3. Kaiken muun lisäksi vielä, että onpa muuten todella päheet kuvat postauksessa!! :D

  VastaaPoista
 4. Onnea! Aivan mahtavaa!!! Mun mielestä on muuten aivan mahtavaa että elätät itsesi bloggaamisella, ja tapa jolla nivot työn ja elämän yhteen on ihana ja kutkuttava myös kirjoituksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! On tosiaan upeaa, että voin nykyään elättää itseni ja perheeni pääsääntöisesti jollain ihan itse luomallani. Vaikka kaipaan työpalettiini ainakin projekteittain muutakin kuin blogin, tämä on se kaikista tärkein ja rakkain työ.

   Poista
 5. Hurjan paljon onnea uuden tulokkaan johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Siellä ne painokoneet jo paukuttaa tekstiä paperille!

   Poista
 6. Tilattu! Onnea kirjoittajille uutukaisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Ja iso kiitos, että tilasit!

   Poista
 7. Klik klik, tilattu on!

  Onnittelut puserruksesta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava juttu, että tilasit, kiitos! Ja kiitokset onnitteluista!

   Poista
 8. Menisipä aika nopeasti tuonne maaliskuun loppuun, niin saisin kirjan postilaatikkoon ja äitiyslomalle jäänti edessä ( Tiedä sitten siitä onko se mun unelma homma... :-D). Kiitos Satun Salamatkustaja-blogin löysin myös näille sivuille ja mielenkiinnolla lukenut nyt noita äitiysjuttuja! Onnea molemmille kirjan valmistumisen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas mukava kuulla, että olet löytänyt Satun blogin kautta tänne Lähiöön, tervetuloa! Äitiysjuttuja tosiaan riittää koluttavaksi varmasti sinne äitiysvapaallekin asti :D Kiva tietää, että kirja on tilattuna! Ja onnea ja iloa loppurutistukseen vauvahommien kanssa :)

   Poista
 9. Tilaukseen meni. Ihania nämä tän postauksen kuvat! Itse saa olla unelmahommissa jo palkkatyössä, mutta kirja ja bloggaushommat kiinnostaa kovasti silti. :) Onnea kirjan valmistumisesta!

  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että tilasit kirjan, kiitos! Postauksen kuvat ovat tosiaan ihania, Bali on tarjoillut parastaan viime päivinä. Niin ja hienoa kuulla, että olet löytänyt unelmahommasi. Kirjassa on tosiaan pureksittavaa työpäiviin, teki töitä sitten yrittäjänä tai palkollisena, unelmahommista unelmoiden tai niitä jo tehden. Blogijutuille on kirjassa omistettu yksi kokonainen kappale, ja se avaa ammattibloggaajan työtä blogin aloituksesta aina erinäisistä virroista koostuviin tuloihin asti.

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe