Ensimmäiset kommentit Unelmahommissa -kirjastani + alekoodi

24.3.17

Postaus sisältää *-merkittyjä affiliate-linkkejä

Esikoisillani näyttäisi olevan kiire maailmaan. Ensimmäinen lapseni syntyi ennenaikaisena, ja yhtä malttamaton näemmä on myös kirjaesikoiseni. Unelmahommissa – tee itsellesi työ siitä mistä pidät -kirja* on rynninyt painotuoreena kauppoihin, vaikka varsinainen ilmestymispäivä on vasta ensi viikolla.

Kirjailijakollegani Satun ja minun tarinallinen vertaisopas Unelmahommissa löytyy nettikauppojen lisäksi laajalti jo kivijalkakirjakaupoistakin. Kirja on alkanut myös kolahdella ennakkotilaajien postiluukkuihin. Oletteko jo ehtineet saada omanne?
Minä en saa kirjaa käsiini vielä viikkohin (syy on toki trooppisen ihana). Onneksi fyysisen kirjan lisäksi Unelmahommista voi inspiroitua ja hakea ajatuksia BookBeatin puolella, jonne toivottavasti saadaan lukuversion lisäksi äänikirjakin jossain vaiheessa etenkin ruuhkavuosissa suhaavien riemuksi. Sähköisenä kirjan saa ahmittua myös Google Playstä. Pian se ilmestyy myös Elisa Kirjan, Suomalainen.comin ja Applen iBooksin valikoimiin.

Sitä mukaa kun kirja on löytänyt lukijoiden käsiin, sitä mukaa on alkanut myös tipahdella ensimmäisiä kommentteja kirjasta. Ja voi että, miten mahtava fiilis niistä on tullut! Perhoset laittavat vatsassa tanssiksi, sormenpäitä kihmelöi ja hymy nykii itsensä huomaamatta korviin asti. Katsokaa nyt näitä:
”Tunnen muutoksien tapahtuvan jo solutasolla elämässäni.” Sari Veikkonen Instagram-tilillään.

”Tämä on yksi niistä kirjoista, joita tänä keväänä olen kaikista eniten odottanut! ”Tee itsellesi työ siitä mistä pidät” – rakastan tätä jo nyt! ” Ja myöhemmin kommentti: ”Luin ekat 100 sivua ja tämä tosiaan on 100.Emmi Nuorgam Instagram-tilillään.

”Vihdoinkin kirja, jota tämä keskittymiskyvytön ihminen jaksaa lukea. Mahtava kirja!” iamlittleemma Instagram-tilillään.

”Kolmasosa tuli jo eilen luettua ja yksi pieni ajatus kasvoi vähän isommaksi samalla (mutta jäi vielä hautumaan) – älyttömän hyvää ja inspiroivaa tekstiä!” Yksi pieni lukupäiväkirja Insgaram-tilillään.
Vau! Tämä juuri on kaikessa kirjoittamisessa parasta. Pystyä liikauttamaan lukijassa jotain, inspiroida, laittaa ajattelemaan. Tönäistä vähän eteenpäin ja antaa ymmärrystä sekä tietoa. Vaikka Unelmahommissa on kategorisoitu tietokirjaksi, se on myös – kirjoittajansa lahjomattoman mielipiteen mukaan – koukuttava lukuelämys ja tarinallisuudessaan viihdyttävä.

Tarina kun on se kaikista tärkein, ja jokaisella tarinalla on alkunsa. Toivottavasti moni saa sysäyksen, alun tai tärkeän luvun omaan tarinaansa Unelmahommissa-kirjasta.

Ja hei! Painolämpimäisten kunniaksi sain teille käyttöönne alekoodin unelmahommissa, jolla saa jo valmiiksi edullisesta Adlibriksen kirjahinnasta 10 prosentin alennennuksen*! Koodi on voimassa 20. huhtikuuta saakka.

Lue myös nämä

12 kommenttia

 1. Kirja saapui eilen ja jo ensimmäiset luvut vakuuttivat: ei turhaa liipalaapaa vaan konkreettisia vinkkejä ja hyviä perusteluja. Aloin jopa suunnitella aarrekartan tekimistä, mikä kertoo aika paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, mahtavaa! Mitään "näin maalaat taivaanrannan" -opusta ei tosiaan tehty, vaan konkretia ja unelmointi kulkevat käsikädessä. Ja hei, iso suositus aarrekartalle, en olisi ikinä uskonut (kuten kirjaa lukeneena varmasti tiedätkin) pari vuotta sitten sellaisia väkertäväni, enkä myöskään sitä, miten laaja ymmärrys haaveistani askartelusta löytyikään.

   Poista
 2. Ehdottomasti luettava!
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
 3. Toissapäivänä kirjoitin Googleen hakusanaksi 'lähiömutsi polkupyörä' ja tilasin pojalle frog biken ensimmäiseksi oikeaksi pyöräksi. Eilen hakusana oli 'lähiömutsi uimarengas' ja kaksi Swimtraineria on jo Postin kuljetettavina. Ehkä tämäkin on tilattava, kun kerran vauhtiin pääsin ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaha, hauska kuulla! Ja erinomainen pyörävalinta. Just tänään pohdittiin, että se nyt ainakin on kivaa kotiin palatessa, että pöyräkelit ovat kunnolla startanneet. Ja esikoinenkin pääsee taas harjoittelemaan ajoa sillä ekalla oikealla pyörällä. Swimtrainerit ovat olleet täällä kovassa käytössä, tosin toinen on ollut toimettomana nyt pari kuukautta, kun esikoinen oppi uimaan. Mainiot uima-apuvälineet nuo Swimtrainerit!

   En yhtään sano vastaan, jos laitat tilaten tämänkin opuksen :DVaikka en yhtä puolueeton tämän tuotteen kanssa ole kuin pyörän ja uimarenkaan, on silti sanottava, että melkein voin luvata, että kirja liikauttaa jotakin eteenpäin ja ainakin varmasti tarjoaa uusia ajatuksia ja näkökulmia työmaailmaan.

   Poista
 4. Nyt on kirja hyppysissä! Jeee! Jotenkin veikkaan, että nukkuun ei tarvi ennen viimeistä sivua mennä. :)
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että kirja on saapunut perille! No, tuliko uni kesken vai kahlasitko koko kirjan yhdeltä istumalta? :)

   Poista
 5. Pieni kysymys niin tekijältä kuin lukeneilta että saako skirjasta jotain sellainenkin ihminen joka tietää että hänestä ei ole yrittäjäksi? Miten paljon painottaa nimenomaan yrittämiseen?
  Kirja kiinnostaa edelleen hurjasti, mutta minusta ei olisi hyppäämään yrittäjän saappaisiin ja luomaan omaa uraani tyhjänpäältä täysin omin ponnistuksin. Siksi pohdin että kuulunko oikeasti kohdeyleisöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi hurjasti vastauksen viipyminen! Bali ja internet ei ole aina se toimivin yhdistelmä, ja välillä pelkän postauksen julkaisemiseksi on pitänyt hokea mantraa ja seistä päällään :D

   Kävinkin jo vastaamassa kysymykseesi tuolla tuoreemmassa postauksessa. Mutta kyllä, kyllä kirja sopii ihan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita hyvästä työlämästä. Me kirjoittajat olemme yrittäjiä, mutta vinkkejä, esimerkkejä ja ajateltavaa-osuuksia voi käyttää ihan kuka tahansa unelmahommista kiinnostunut.

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe