Mistä on äitienpäivä tehty

14.5.17

Äitienpäivä on tehty täpinöivistä lapsista, rapisevista salaisuuksista ja kolmiosaisista aamuista. Ensin heräät, kun toinen lapsi kiipeää kiinni kylkeen, sitten kun molemmat lapset heräävät ja sitten, kun lapset virallisesti tulevat herättämään.

Äitienpäivä on tehty täysistä pyykkikoneellisista, suloisista askarteluista ja auringossa lojuvista viikkaamattomien pyykkien läjistä.

Äitienpäivä on tehty suukottelevista, kiljuvista ja paljasvarpaisista lapsista. Äitienpäivä on tehty keittiössä hääräävästä miehestä, Hesarin sivujen rapinasta ja niin pitkästä aamusta, että kahvi ehtii jäähtyä pannuun.

Äitienpäivä on tehty polkupyörän renkaiden alla rahisevasta hiekasta ja takapihan metsästä, joka on yhtäkkiä peittynyt valkovuokkomereen. Äitienpäivä on tehty puiden mehevistä hiirenkorvista, keittolounaasta merenrannassa ja kalliosta, joka tuntuu pyllyn alla lämpimältä.

Äitienpäivä on tehty kolmesta kuksallisesta kahvia ja käpylehmistä, joiden nimet ovat Bella, Paavo ja Pera.

Äitienpäivä on tehty päänsärystä, punaisesta huulipunasta ja päiväunista yhdessä kaksivuotiaan kanssa. Äitienpäivänä on tehty Facetime-puheluista kaukana oleville äideille, mummille ja mummuille.

Äitienpäivä on tehty rakkaudesta, ikävästä, pölypalleroista, kiitollisuudesta, tiskikoneen hurinasta ja kodin lattiasta, joka on miinoitettu pikkuautoilla ja legopalikoilla.

Niistä on äitienpäivä tehty.

Lue myös nämä

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Oli kyllä just sellainen, vaikka päänsäryn olisin jättänyt äitienpäiväkokoelmasta pois :)

   Poista
 2. Aamen. <3 :) Eilisen äitienpäivän kunniaksi on sanottava, että olet inspiroinut minua äitinä ja sinusta on ihana ottaa "mallia".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, voi että! <3 Voiko toinen äiti sanoa toiselle äidille mitään kauniinpaa. Kiitos ihan hurjasti. Tuli ihan kyyneliin asti hyvä mieli :)

   Poista
 3. Äitienpäivät muuttavat muotoaan, kun aika kuluu ja lapset lentävät pesästä. Niihin liittyy silti lataus tunnetta, vaikka kuinka ajattelisi, että päivä muiden joukossa. Huomaa olevansa herkillä ja some ruokkii herkkyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varmasti muuttavat muotoa. Mekin ollaan perheenä luotu ihan omat äitienpäiväperinteemme. Oma äitini on ollut aina töissä äitienpäivänä, kuten koko perhe, minäkin aikoinaan. Nyt olemme luoneet päivästä omanlaisemme – ja soittelemme mummille äitienpäiväterkut sinne töihin :)

   Poista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe