Totuus blogikuvista, osa 2

1.6.17

Onpas kertakaikkisen leppoisa ilta. Oikein Balia parhaimmillaan! Tämä ravintolahan on tosi kiva ja tunnelmallinen. Ihan merenrannassakin vielä. Pitäisikö tässä ruokaa odotellessa napata kengät pois jaloista ja lähteä kävelemään rannalle? Siinähän voisi samalla napsia kuvia sitä minun unelmoivaa postausta varten.
Noniin, tässä minä nyt sitten poseerauspönötän ja koitan olla eteerisenä varpaat hiekassa ja hiukset takuilla. Vähän tropiikin rosoisuutta on hyvä vain, jes! Jahas pikkutyyppi, sinäkin tahdot kuviin. No sehän on selvä, kun aikomuksena olisi ottaa kuvia vain minusta. Siitä kainaloon vain, sinä ihanuus. Näistähän tulee kivoja kuvia!
Hetkinen pikkukundi, mitäs sinulla on mielessä. Minä kyllä tunnistan tuon ilmeen. Tässä vielä koitan hymyillä kameralle, mutta vähän alkaa epäilyttää tuo sinun veikeän ilkikurinen hymysi. Ethän sinä nyt vain meinaa?
Nonni, siihen sitten naskalihampaasi upotit. Ai! Olkapää näyttää siltä kuin pikkuinen hai olisi käynyt louskuttelemassa leukojaan. Kutsukaa ambulanssi, meripelastuspartio ja Jari Sinkkonen!
Nyt ei kyllä ollut kivasti tehty. Ei saa purra, se ottaa toiseen kipeää. Minä tiedän, että välillä toisesta tykkää niin paljon, että tekisi mieli rutistaa ihan hurjasti ihan vain siitä ilosta, että toinen on siinä. Mutta silloin ei saa purra. Voi vaikka mieluummin halata ja pussata. Tällaisia fritsuja et kyllä ala tekemään yhtään kenellekään yhtään koskaan!

 Siis mitä, vieläkinkö sinä kuvaat?

Lue myös nämä

3 kommenttia

 1. Eikä :D Ihana.
  Pureminen taas ei ole niin ihanaa. Voi näitä ipanoita ja niiden kausia. Tekisi mieli ammattilaisen alittaa tähän liuta erilaisia neuvoja puremisen lopettamiseksi, mutta tosiasia on että siihenkään ei ole mitään poppakonstia.
  Ilman taustatarinaa olisin tosiaan vain katsonut että iloinen retki rannalle. Lapsi näyttää iloiselta ja äidin topissa on vähän löysä olkain. Mutta tarinan nyt tuntien se välittyy kuvista ihan selkeästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän tosiaan on ihana – vaikkakin osoittaa rakkauttaan välillä vähän turhan napakasti :D Nämä toisiaan seuraavat erilaiset kaudet ovat tosiaan veikeitä. Tämä puremiskausi onneksi tuntuu olevan nyt hiljalleen takanapäin. Ainakin tällä kertaa.

   Poista
 2. Sun blogi on ihan mahtava! Sulla on niin miellyttävä tapa kirjoittaa. Olen itse juuri alkanut kirjoittaa blogia intiimisti meidän perheen arjesta, käy kurkkaamassa jos huvittaa 🙂

  https://mutsinmaailma.wordpress.com

  VastaaPoista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe