Flow Festival – suuri asubingo

8.8.17

Sehän on jälleen se aika kesästä, kun ympärillä ja blogeissa aletaan asukriiseillä tulevan viikonlopun Flow’n vaatetusta. Minäkin olen menossa kemuilemaan Helsingin Suvilahdessa järjestettäville kaupunkifestareille, jossa tänäkin vuonna oletettavasti festivaalielämyksen kokonaisvaltaisuus on mietitty viimeisen päälle. Odotan jälleen saavani mykiöt onnellisen kylläisiksi festivaalialueen visuaalisuudesta – ja festarivieraiden asuista.

Jos vielä mietit, mitä ihmettä Flow’hun pukisi päälleen, tässä Lähiömutsin täsmäinspiraatiokuvat suoraan 90-luvulta. Nämä autenttisen asukuvaherkut löysin käydessäni vanhempieni luona ja kaivellessani kirjahyllyn albumeita. Kuvatodisteet osoittavat selvästi, että osasin ennustaa jo vuosina 1991-1997 asut, joita tänä vuonna tullaan Flow’ssa näkemään.

Ysärioraakkelina olen suorastaan niin varma, että nämä minun päälläni nähdyt tyylinamit tulevat näkymään vuoden 2017 Flow Festivaleilla, että askartelin meidän kaikkien riemuksi asubingon. Kirjasin bingopelin sarakkeisiin kaikki tyyliyksityiskohdat, joita Flowssa odotan voivani tänä vuonna bongata – jokaisen bongausherkun olen poiminut ysärivaatekaapistani.

Oman pelinsä voi halutessaan printata tuosta alta tai kopioida vaikka puhelimeensa jännittäviä pelihetkiä varten. Eikä peliä pelatakseen tarvitse edes osallistua festareille. Sosiaalinen media ja hastag #flowfestival2017 kyllä pitävät huolen, että saatte pelattua Flow Festivalien suurta asubingoa myös kotisohvalta käsin. Jokainen suora on erävoitto, mutta tuulettaa voi vasta, kun koko pelilappu on täynnä.

Peliaika alkaa NYT!

Lue myös nämä

13 kommenttia

 1. Oispa jollain lisäksi papukaijakorvikset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin, sillä sekin löytyy bingo-lapusta :) Kuvissa esimerkkitapauksen voi bongata ekan kuvan keskiriviltä, oikeasta kulmasta. Pienet valkopohjaiset papukaijakorviksethan ne siellä! :

   Poista
 2. Ai juma, antennipipo! ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niiiiiin toivon, että näen edes yhden antennipipon! <3

   Poista
 3. Täytyy sanoa että näistä kuvista todella huomaa, että tyttösi on kyllä kovasti äitiinsä tullut! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin saman kun katselin kuvia :) Ihan tuli teidän tyttö mieleen!

   Poista
  2. Hih, no kyllä mun kelpaa tulla kauniiseen ja mahtavaan tyttäreeni verratuksi :)

   Poista
 4. Ei stna toi antennipipo �� mullakin oli sellainen. Ja myös sellainen pillerihattu/hissipoikahattu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari antennipipoa bongattu Flow'ssa! Ja ah joo, pillerihattu. Mullakin oli sellainen, mutta kuvatodistusaineistoa ei löytynyt :D

   Poista
 5. Mahtavaa, mulla oli täsmälleen samanlainen liivi kuin sulla tuossa alarivin keskimmäisessä kuvassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mahtavaa! Mä muistin ihan, että olen sen itse ommellut, mutta taitaakin siis olla vaatekaupasta hankittu.

   Poista
 6. On kyllä tyttäres ihan sun näkönen !

  VastaaPoista

Lähiömutsin kuukauden nostot

Facebookissa

Pinterest

Subscribe